Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzięki rządom PO Polska rozwija się stabilnie i dynamicznie |
jasia nie ciskaj sie tam :) Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzięki rządom PO Polska rozwija się stabilnie i dynamicznie |
Treść jest ukryta
|
|
ogólnie WZ polega na zameldowaniu sie w akademcu i codziennym mpkowaniu do kleosina :) milo i przyjemnie :P pozdrawiam WE :P Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
Przesyłają pocztą , tylko trzeba zrobić dziurę w pudełku aby się cholerstwo nie udusiło. Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
w specjalnym transporterze z wodą i jedzeniem to jest żywe zwierze niewiem czy to rozumiesz jedziesz trą dziewczyne a znasz się natym zwierzątku ono potrzebujhe miłości dużo czasu i miejsca u mnie to znajdzie
|
|
wlasnie :(
|
|
Witam wszystkich! Czytam ten watek z przerwami od tygodnia i wreszcie dobrnęłam do końca;)) Gratuluje wszystkim, którym się już udało i trzymam kciuki za tych, którzy mają jeszcze jakieś etapy rekrutacji przed sobą. Zaliczyłam TWO i TSF dwa miesiące temu (19.04) i do tej pory nie dostałam żadnego telefonu odnośnie MS, jak również nie ma żadnej informacji na stronie internetowej, na której kazano nam logować. I tutaj mam pytanie do osób z Poznania jak długo czekały na MS po zdaniu pierwszego etapu pozdrawiam Kasia, KWP Poznań
|
|
oj marcinku lunatyku jestes pajacem a piszac takie głupoty "Sorry za to, ale jestem podpity i chciałem się po części odegrać... W głupi i chamski sposób, ale mi ulżyło..." potwierdzasz to .
|
|
miles85 - piszesz "...jest naukowo udowodnione ze homosesksualizm to choroba..." Pewnie masz rację ale może jakieś konkrety. Kto udowodnił, gdzie, kiedy... Link jakiś...
|
|
to przyjda tylko dzieci :D wjazd pewnie od 13lat
|
|
na prywatnych praktykach w ich gabinetach jest to samo - poziom marny
|
|
Korwin-Mikke momentami ostro przeginał jeśli chodzi o formę, Biedroń z kolei poległ na treści. I się dlatego nie dogadali.
|
|
?
|
|
zmiana nazwy nic nie pomoze slow brakuje zeby opisac ten lokal a to ze stalymi bywalcami naprawde dobre :D:D:D gangsterskie fanaberie u dziciakow teraz w modzie wiec naprzod lans lans lans...... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
a ja go nie kocham ;) co do madzius to śmiac mi sie chce zaprawde urodziwa z ciebie "niewiasta" hahahaha
|
|
madzia ma nowy nick - slodka23 radzi się, jak schudnąc 20 kg :P
|
|
Kola, świetnie, batem paplika, batem.
|
|
To dlaczego śmierdzi od nich w autobusach (opieram się na własnym węchu)? Jedni by uciekli inni by zostali. A kto jaką drogę by obrał rozstrzygnęło by się wtedy gdyby doszło do takiej sytuacji jaka jest w Czeczenii.
|
|
Taka konfiguracja jest przyzwoita, jednak jeśli chcesz pograć w nowe gry, radzę wybrać lepszą kartę graficzną, np. coś z układem GeForce 260 lub Radeon 4850. A żeby reszta komputera nadążała za grafiką warto wtedy zainwestować w nieco szybszy procesor - z układów Intela niewiele droższy a szybszy będzie np. Core2 Duo E7300. Tak w ogóle to gry są chyba najbardziej wymagającym rodzajem oprogramowania nieprofesjonalnego, więc maszyna dla gracza powinna być najszybsza, na jaką można sobie pozwolić :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |