poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Awantura w PO. Starościna chciała zabić wicestarostę - tak sie gryza przy koryci

oooo ale śmieszne z tym chinczykiem...

Mosses napisz mniej wiecej w jakiej okolicy Ci zagineła,
pozatym podpowiem ci pewną rzecz spróbuj zostawic swoja rzecz, najlepiej jakąś część swojego ubrania w tym samym miejscu gdzie ja ostatnio zgubiłeś. U mnie ta sztuczka przszła pies grzecznie czekał na drugi dzien na mojej koszuli:)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Awantura w PO. Starościna chciała zabić wicestarostę - tak sie gryza przy koryci

PIES ZOSTAŁ ZŁAPANY NA UL.DŁUGIEJ I ZAWIEZIONY DO SCHRONISKA NA UL.WOJSKA POLSKIEGO.POZDRAWIAM.

Re: Awantura w PO. Starościna chciała zabić wicestarostę - tak sie gryza przy koryci

W tym roku skończyłam już naukę w tej szkole i nie narzekam aż tak bardzo.. ale gdybym miała ponownie wybierać raczej nie przyszedł by mi do głowy katolik. dla niektórych może być w nim dobrze.. Nie powinni się wypowiadać ludzie którzy nie uczyli się w tej szkole chociaż może i czasem mają trochę racji.. ale przede wszystkim oceniać uczniów bo zapewniam że niczym się nie różnią od innych. To że nazywa się katolicką nie znaczy że musi być jakaś dziwna.. Przynajmniej nie ma w niej Czeczenów.. chociaż ja do nich nic nie mam :p ale zauważyłam że wielu ludziom oni utrudniają życie.

Nie jestem za gejami ani przeciwko nim, tak samo jak nie jestem przeciwko les (co większości chłopów się podoba) ani przeciwko nim.
Jak zapewne wiadomo ludzikom, tym bardziej obeznanym ze światem naszym, czyli Ziemlią na której przyszło nam żyć, czyli tym spec. Homo Sapiens Sapiens. Więc Natura (Bóg) pokazuje nam maluczkim, głośno krzyczącymi i wymachującymi transparentami; że jest coś takiego jak kontakty 'homoseksualne' wśród istot zamieszkujących TĄ planetę.
Ciekawym tylko kiedy "Ludzie" wbiją sobe do łebków że są TYLKO gatunkiem (Homo Sapiens Sapiens) i niczym więcej. Ja wiem, że 'ROZUMNY' i tak dalej. Ale inne gatunki mają lepiej rozwinięte inne cechy (wzrok, słuch, smak (powonienie)). A my biedne sieroty na tej planecie zaledwie rozum (niby). Kim jesteśmy? Np. w dzungli czy w oceanie ?! - mięsem. I co rozum ?!
Wg. mnie - Żyj i innym pozwól żyć, tak jak i tobie pozwolono !

Howgh

ta brudna i mokra to na pewno ona ;) dziękuję wszystkim za informacje, jednak są normalni ludzie w Łomży

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Szału nie ma ;-)

dla mnie zzenujace jest to jak ludziki sie podniecaja

HAhahaha o ty dobry wariat :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org