Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk powiedział wreszcie coś rozsądnego |
Pewnie wiele osób z tego forum było na Litwie w aquaparku , i chcialbym sie dowiedziec czy warto tam pojechac, jakie sie kształtują ceny , czy są noclegi(w jakich cenach ) i czy oczywiscie jakies bary są obok. ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk powiedział wreszcie coś rozsądnego |
http://www.youtube.com/watch?v=8oemqx_mJlM
|
|
Właśnie kończe w tym roku tą szkołę i jestem bardzo z niej zadowolona. Poziom nauczania jest bardzo wysoki, a nauczyciele wiadomo że nie każdemu umieją tak wytłumaczyć żeby zrozumiał. Pomimo tego co piszecie przez tyle lat nie trafiła się osoba, która by matury nie zdała. Pani Dyrektor natomiast jest fajna dla tych, którzy są dla niej uprzejmi. Serdecznie polecam tą szkołę :)
|
|
bajobongo dobre to będzie jak Cie stara za to ukara.. Ha! HA!
|
|
Tu masz stronkę internetową, więc ceny i atrakcje już znasz: http://www.akvapark.lt/pl/ Poza tym na youtube jest troche filmików, np. ten: http://www.youtube.com/watch?v=Ydnm-uJO4n0
|
|
aaaaaaaaaaaaaaa dobre
|
|
Zgadzam się w 100% z muzik25 .
|
|
Wiem, że już było o tym ale to 2007 roku, może coś się zmieniło? WSZYSTKO JEST OK, TYLKO POWIEDZCIE MI, CZY MOZNA TO JAKOŚ ZAŁATWIĆ DROGĄ MAILOWĄ? I CZY TO WOGÓLE JEST AKTUALNE ŻE W TYM SĄDZIE NA DWORNEJ WYDAJĄ TE ZAŚWIADCZENIA? SŁUCHY MNIE DOSZŁY ŻE TERAZ BIAŁYSTOK, LUB WARSZAWA W GRĘ WCHODZI. DZIĘKI ZA WSZELKIE ODPOWIEDZI POZDRAWIAM
|
|
Fabiański to showmann . Często , gęsto nie przykłada wagi do Twojego problemu . Zapomina np. , że miał się stawić na sprawę . Ale kasy nie zapomni ... Jęśli chodzi o ostatnią deskę ratunku, to na pewno nie do niego .
|
|
Wygasa mi karta sim z orange. I pytanie mam za ile musze doładowac konto zeby był znow aktualny moj numer na następne365 dni??
|
|
a czym to wyczyścić ?
|
|
co ty pierdolisz:P hehe :D Nie taki zajebisty, trojan jak trojan
|
|
droga oloa93 no nie nazywam sie Zbych ale pozwole sobie mimo to odpisać ci i powiedzieć że cała moja klasa i napewno część przeciwnej nie powie dobrego słowa o katolu. a dlaczego? musze powtórzyć słowa keep i też napisać że nie tylko nas ale i nauczycieli traktują nie równo. dodatkowo Pani Dyrektor nie jest miła dla tych którzy są dla niej mili ale dla tych których lubi-czytaj których zna albo osobiście z domu, albo gdy ktoś go często odwiedza ( pewnie teraz domyślą sie tylko te osoby które uczyły sie w ostatnich kilku latach w katoliku). poza tym wracając do nauczycieli- tam jest naprawdę niski poziom. i nie mówie tu o nieuczących sie uczniach, ale np o tym że lekcja polega na przedyktowaniu ksiażki do zeszytu albo na przegadaniu. no i keep piąteczka :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |