Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przedstawienie i nic więcej |
Hehe:) musiała Ci sie bardzo spodobac:) hehe:) podaj może cos wiecej:) czy blondynka, szatynka?:) wzrost, wiek na oko, chuda czy troszke bardziej przy ciałku:) Zycze powodzenia:) moze sama poszukiwana odwiedzi ten watek:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przedstawienie i nic więcej |
Ludzie, kibel mi się zepsuł, gdzie tu można się wys*** poza domem ?? Mam niedaleko szpital, ale tam kible chyba płatne ?? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
na jakim serwerze to forum stoi, ze tak czesto sie wywala? "blad polaczenia z baza danych" - chyba jakos zarabiaja na tych reklamach, to moze czas zakupic cos nowszego.
|
|
ot polska rzeczywistosc - platne kible:) wal do zlewu i palcem zamieszaj.
|
|
no mogliby byc mili nosic smieszne czapeczki i rozdawac cukierki Takos
|
|
Co sądzicie na w.w temat. Za, czy przeciw?
|
|
Witam Nie mam nic przeciwko związkom homoseksualnym , bowiem należe do tego środowiska ale na żadne parady nie muszę chodzić . Czy cały świat musi wiedzieć o mnie ? I nie jest to spowodowane tym , że może boję się o tym mówić !! A czy mężowie i żony , którzy zdradzają robią jakieś parady z tego tytułu ? Nie !! Ale skoro już są parady to należy chyba je tolerować! Jeśli szanujesz kogoś to i "Ciebie " ktoś poszanuje . Pozdrawiam .
|
|
Witam, Mam do was pytanie. Znacie ciekawe miejsca gdzie można by było się wybrać w dzień wolny? Coś zwiedzić zobaczyć.... Nie pytam czy są takie miejsca w Łomży bo wiem że niema. hmmmm a jak daleko do 100km od Łomży Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
terz sobie zaluz jak tak zazdroscisz. masz problem rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |