Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Eksport obciachu... |
ryba bo tam dj jest od tego by robić dobre wrażenie :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Eksport obciachu... |
zamknij morde prowokatorze;-)
|
|
tam jest dj winamp ;-] rzyminaka była fajną klubo kawiarnią kiedyś...teraz to jest dno i wodorosty "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
sory za przekręcenie nazwy,poprawiam się Rzymianka tam miało być Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Ja nie lubię Amnezji, byłam tam raz i było z 30 osób same lansujące się dziewuszki. Nie jestem zwolenniczką żadnego łomżyńskiego lokalu ale nie przesadzajmy Amnezja to żaden cud na dobrą imprezę. Miłe miejsce na randkę spotkanie z przyjaciółką albo kolację z mężem ale na pewno nie na dobrą zabawę.
|
|
a no witam... :] To i ja sie dopisze... Akurat tak sie składa ryba 22 i duvall że ja tam gram w piątki i wcale nie uważam sie za dj-a bo na to miano trzeba zasłużyć długoletnim doświadczeniem no ale cuż takiego mi sie zarzuca? :> Skoro juz tak piszesz o playbacku czy winampie to moze napiszesz dlaczego? ;] Czy poprostu piszesz aby pisać bo mało wiesz w tym temacie? A po 2... nie podoba sie to nie przychodz :] No i dopisze sie do słów "CHAMSKIE PARTy" chciałbym sie dowiedzieć co to znaczy :> Pozdrawiam...
|
|
...chociaż z drugiej strony każde słowo krytyki motywuje do poprawy :] Także kiedyś może bede potrafił zagrać tak żeby zadowolic i was ;) ...trening i słowo krytyki czyni mistrza ;) Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
O wzrost się nie przejmuj Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Rzymianka to jest miejsce, gdzie starsi panowie wyrywaja mlode dziewczyny, zauwazcie ze tam gdzie znajduje sie bar zawsze siedza jacys starsi w rogu, najcześciej sa ta znajomi wlascicieli, ktorzy sa bracmi, a i w tym miejscu nie ma kamery, ale jezeli chodzi o sale-to wszystko jest nagrywane-więc uwazajcie starsi panowie, bo naprawde łatwo te nagrania zdobyć, a rodziny chyba macie, więc dziewczyny nie badźcie glupie i nie zadawajcie sie z zonatymi, bo potem te ich zoneczki sa tak dokuczliwe, no i wszystkiemu jestescie wy winne, a nie ich mezowie, kasa robi swoje, wiec na pewno zona go nie zostawi dla was i nie zmieni dotychczasowego trybu zycia Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
milym zaskoczeniem bylby podarowany na przywitanie bukiecik konwalii :) malo kosztuje a jak cieszy Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
mam pytanie - ile wynosi odstepne przy wynajeciu kawalerki w lomzy na poludniu mam kawalerke w niezlym stanie wyposazona i nosze sie z zamiarem wynajecia jesli kto z was wynajmuje prosze o podpowiedz
|
|
a Ty masz jakis super turbo rewelacyjny pomysl ? to dawaj, pochwal sie swoim nietradycyjnym i nieoklepanym pomyslem, moze akurat ktos skorzysta z Twojego Geniusza ? Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Do: Zuśka.. Kochana... Nie wiem od kogo bierzesz ale odstaw te gówno... A tak pozatym to w rodzinie wszyscy zdrowi?? Bo czytając Twoje wypociny można wywnioskować,że rozumku to troche Ci brakuje.. Jak sie nie podoba to proponuje odwiedzić Milano albo klub Akcent w Szumowie bo widze że to chyba Twoje klimaty... Jak taka mądra jesteś i masz "smykałkę" to moze zaprezentujesz nam co potrafisz?? Bo nie trudno wywnioskować że nie masz pojęcia o tym co piszesz a jeszcze zabierasz sie do krytykowania innych.. Jeżeli nie znasz sie na muzyce to chociaz nie ośmieszaj sie i nie prubuj wypowiadać się na temat DJ bo ten który gra w piątki akurat zna sie na tym co robi i potrafi rozruszać ludzi.. Jak masz jeszcze wątpliwości to zajrzyj tam w piątek i zobaczysz całą salę bawiących sie ludzi.. a może jeszcze wytłumaczysz co rozumiesz pod pojęciem"napompowany goryl"? bo chyba nie mowisz o ochroniarzu ktory przez całą noc pilnuje porządku i dba o to zeby ludzie bawili sie spokojnie i kulturalnie?? Twojej wypowiedzi na temat barmanek nawet nie skomentuje bo niestety nie potrafie znizyc się do takiego poziomu jaki sobą reprezentujesz.. Ale tak swoją to wielki podziw dla Ciebie bo taki poziom glupoty jaki ukazujesz mnie przerasta i aż się zastanawiam jak Ty z tym żyjesz.. Powiedz kto Cie stworzył to Cie pomszcze...
|
|
Polonez, 50 zl za osobe polecam Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
a M4 to kawalerka?? Boze z kad tacy gł..pi ludzie sie biorą???
|
|
a kawalerka to nie mieszkanie ? podalam przykladowa kwote odstepnego z czego np wynika wniosek, ze skoro m4 - 450, to moze kawalerka- 150-250? logiczne myslenie nie boli "z kąd" ? heh a nie uczyli, że skąd? Santreo
|
|
a nie? na Komunii Św. sie nie podaje ale o chrzcinach bez alkoholu to ja nie slyszalem..........
|
|
Orientuje sie ktos gdzie mozna kupic farbe ogniochronna? albo lakier , i czy moga odlac w mieszalni 250ml bo nie chce kupowac 1litra bo mi nie potrzebne "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
idz na geodezję, albo budownictwo
|
|
można tez pontonem a na pewno zaimponujesz dziewczynie :) ps.nie jedziemy tradycyjnie i oklepanie , ale temat jest, jak to pięknie ubrać w słowa żeby mniej bolało {tani , denny , } nie zdziwię się jak przeczytam na forum " w co mam się dziś ubrać" " co mam zjeść na obiad lub kolacje ", pamiętaj to Ty masz zrobić wrażenie na dziewczynie a nie ktoś za Ciebie , jak będziesz chciał Ja pocałować to tez założysz temat ??? bez urazy pozdrawiam
|
|
A powie może ktoś coś o barbadosie ? Był ktoś ?
|
|
Ten o ktorym ja mowie to na kase chorych,byłem dzis i wcale miła kobieta,dowiedzialem sie od pacjetki ktora wychodzila ze to bardzo dobry lekarz jest,szybko i bezbolesnie.
|
|
ja bylam w maxie i tam nie wroce bo smierdzialo od krochmalni i sie kolesie naparzali bo sie chyba o laski poklocili . wiecie ze w yamie sa lepsze glosniki niz w maxie? ale w maxie jest ich wiecej.
|
|
ławki są nie tylko dla młodzieży ale i dla ludzi starszych i emerytów pragnących odpocząć na łonie natury. A ławki ...leżanki bez oparcia w parku J.Pawła to chyba ewenement na skalę kraju!!!!!!!!!!
|
|
jasiu ciebie moze wysterylizowac ? ;p „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
dzisiaj jest 13 dzisiaj będą
|
|
No cóż nie dojechali ,nie byli w stanie i autokar zalało ale na pewno na wybory prezydenckie przyjadą :)(: Takos
|
|
Najskuteczniejsza dieta jest ograniczenie jedzenia po godzinie 19 do jakichs owocow i picia wody mineralnej niegazowanej, wykluczenie slodkosci, a takze regularne wieczorne spacerki, ktorym pogoda bedzie coraz czesciej sprzyjala. Efekt masz murowany. Nie lykaj zadnych tabletek , ktore niby gwarantuja szybka utrate wagi i tym podobnych specyfikow, bo nie sztuka jest zrzucic kilogramy, a zeby zrzucic je tak by zaraz nie nastapil efekt jojo.
|
|
a tu mam druga oferta doradzcie ktora jest lepsza procesor amd athlon 64 x2 7850+box (am2)(65w,65nm),gigabyte ga-61sme-s2 geforce 6100 socket am2,kingston kvr800d2n5/2g,hdd caviar 500gb wd2500ks sata2 16 mb cache,geforce 9800gt 512 ddr3,obudowa colors-it l8024-b43 500w ce+pfc prescot,dvd-rec lg gsa-h44n oem i wielkie dzieki za zainteresowanie i normalne wypowiedzi mam nadzieje ze mi pomozecie
|
|
lomza jak to lomza niewiem czy ktos bedzie na tyle kompetentny zeby zrobic takie zeczy. jak zapytasz to tak napewno wszyscy sa zajebisci itp. powodzenia
|
|
nieoszukujmy sie ze tylko ceny i jakosc ale lepiej cos wziasc do reki zastanowic sie czy warto to kupic niz dostac przy ladzie i byc pytanym czy moze to na szybkiego bo za toba stoja nastepni i zaraz nalicza ci kosmiczną cene za jakis oryginalny parocentymetrowy produkt.... bo ma logo Mlekovita a wdomu okazuje sie ze jeszcze zepsuta, co drugi produkt w malych sklepach niejest wporządku sąsiedzi chodzą czesto je wymieniac Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
Witam juz wczesniej załozyłem podobny post lecz teraz postanowiłem go odswiezyc. Jak o czymś ciekawym wiecie to piszcie??
|
|
jasiu nie zminiaj tematu, dzieciaku :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |