Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co z uczuciami innych? |
Witam większość tych kół i klubów nie istnieje lub praktycznie ma zawieszoną działalność. Tak z ciekawości skąd masz takie informacje że te kluby działają i prowadzą nabór? Napisz ile masz lat to podpowiem Ci gdzie najlepiej się zapisać. Pisz na maila pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co z uczuciami innych? |
Alutka kupując w sklepie dostajesz świadectwo jego urodzenia. Jest tam adres hodowli, kontakt do przewoznika i opinia weterynarza. Do urzędu trzeba z tymi papierami iśc i zarejestrowa zwierza. Takos
|
|
Sporo osób było dziś na Bonie.
|
|
a ile spala w godzine? mowie o mieszanej jezdzie?
|
|
HUGO TY KÓRWO NIEDOMYTA ZAMKNIJ PIZDE ALBO PRZECZYTAJ TEKST JESZCZE RAZ
|
|
Małachowskiego 2, w piwnicy
|
|
Na Marii jest fajna chałupka nie wymaga remontu i dobra ale trzeba by zapłacić ok 350. rudy błazen z druhem
|
|
podaje ci jego numer telefonu 602533675, jakby nie był aktualny, to on pracuje w szpitalu w Wysokim Mazowiecku.
|
|
Myśle że na prezent przeznacze ok 500 zł.Dzieciak chce komóre ,to może ktoś by coś polecił ? : ) I gdzie brac allegro.pl czy jakiś salon ?
|
|
Do ariel07 z jakiego woj. jesteś i kiedy miałeś TWO i TSF bo ja miałem 28 marca i nadal czekam zadnej wiadomości o MS ja jestem z wielkopolskiego Pozdrawiam
|
|
juz moze bez hello kity hah mężczyzna xD Nokie 6300 bralem pod uwagę.. więcej pomysłów proszę :)
|
|
Ja mam SE w660i telefon spisuje sie swietnie :) głosno gra robi dobre zdjecia cena nie przekracza 500 w komisach :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
a ja znam przypadki co lekko mniej niz 90 mieli i się dostawali :)
|
|
Zabki pod Warszawa: 2.8-3tys/m, Piastow: 3-3.5, Ursus - 3.5-4 w Lomzy bym nie dal wiecej jak 2.5 - oczywiscie na rynku pierwotnym, polowa blokuw na os. Poludniu byla robiona z "zywotnoscia" ~40-50 lat, minelo juz prawie 20-30 lat, jeszcze chwila i te bloki beda sie sypac, czekac bedzie rozbiorka. i niby trzeba placic 3tys za starocia? na 20lat mieszkania, i co dalej? na starosc po 50-60 latach na bruk? kto kupuje samochody gdy 2/3 ich rzycia ma za sobo w cenie nowego? nikt zdrowy na umysle
|
|
Austria nie nalezy do NATO!!!!
|
|
Sprzedam Xpanda 925g opakowanie zjadłem może jakies 2-3 miarki zeby spróbować pisac na gg 441632
|
|
Polaryzacja społeczna - proces społeczny w trakcie którego różnicują się postawy osób należących do danych zbiorowości wobec pewnego typu problemów he..pewnie chodziło o to "trudno powiedziec". ale tam tez sie zwiekszyla, wiec jesli ktos napisał ze sie zwiekszyla to dobrze. ja uzasadnilam tak :wieksze wymagania od uczniow np. TRUDNE matury hehe:P ciekawe czy puunkcik dostane...
|
|
A zdania zaczyna się z wielkiej litery!!! Oczywiście kto ma przyjść ten przyjdzie:) Kto chodził na mecze i zaprzestał, z powodu wyników bądź jak to nazwę "niewyników", to mu podziękujemy nie potrzeba sezonowców chyba że zmądrzeją i zrozumieją o co w tym wszystkim chodzi. Kto jeszcze nie był oczywiście zachęcam. W sobotę o 17 i tak nic nie robicie bo zabawa zaczyna się później więc czas jest a nuż komuś się spodoba. W sumie liczy się nie ilość a jakość choć jestem przekonany że mamy duży potencjał. Oczywiście Stomil nie może nas podbić (czyt. przebić w dopingu) a więc jeśli losy ŁKSu nie są Ci obejętne to widzimy się w Sobotę 17:00 na ul. Zjazd 18. Stwórzmy wspaniałą atmosferę i pokażmy wszystkim jak się bawi Łomża. SOBOTA GODZ. 17:00 ul.ZJAZD 18!!! Santreo
|
|
hehehe ajjj, to znowu, tak jak na probnej, spaprałam Iwsza czesc. dobrze ze chociaz intelektem Bog obdarzył to przynajmniej na logike myslenia moge liczyc, skoro wiedza zawodzi. a jak nie...to... HEEEEEEEEEJJ ZA ROKKK MATUUURA:p
|
|
A tobie Jasiu_smietana nie zaszkodzi zapoznanie się ze słownikiem ortograficznym. A wracając do tematu to może warto zainteresować się np. SE C702.
|
|
Re:Wiaa pięścią krzewiona |
kiedyś miałam odczucia, że wszędzie w każdym urzędzie jestem przyjmowana niezbyt uprzejmie. Ostatnio zmieniłam nastawienie, do każdego pokoju w urzędach wchodzę z uśmiechem na twarzy i to jest chyba zarażliwe, bo wszyscy się uśmiechają. Zostaję miło i uprzejmie załatwiana. Tak samo było i w urzędzie pracy, chociaż nie jako bezrobotna. Sama pracuję jako urzędnik ale nie w urzędach, mam czasami zły dzień i kiedy trafi mi się "kłopotliwy" interesant to bywam nieprzyjemna.
|
|
a co sądzicie o PSP na komunię, czy warto? czy może lepiej zacisnąć zęby i PSP3 kupić dla chrześniaka?
|
|
ogloszenie juz nieaktualne. spszedane Takos
|
|
komu i co nakazuje Konstytucja RP gdy sejm nie udzieli wotum zaufania RM powolanej przez Prezesa RM ktorego desygnowal Prezydent RP? a. nakazuje prezydentowi rp skroc ic akdencje sejmu b. nakazuje prezydentowi rp powolac rzad mniejszosciowy c. nakazuje prezesowi RM powolac nowa rade ministrow d. nakazuje sejmowi wybrac Prezesa RM POMOCY :)
|
|
ja to nie mam słów zapytasz sie o opinie to tu ci zaraz jakies gówniarze wypisuja takie głupoty jesli ktos tak pisze to chyba sam ma brak jakiegokolwiek wychowania to jest właśnie dopiero patologia bo normalni ludzie tak sie nie zachowuja
|
|
Dziękuję za informacje :)
|
|
kup mu kilka butli Johnny Walker z perspektywy czasu przyzna że to najlepszy prezent ;) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Dzisiaj przejeżdżałem obok basenu przy "10" i zauważyłam (trudno nie zauważyc) na jednym z budynków napis ŁKS, logo klubu, hasło....Wszystko starannie namalowane....Kibicem nie jestem, ale przyznam, że mi się spodobał ten lokalny patriotyzm. Gratuluję pomysłu i wykonania.
|
|
hehe droga luska30 ze sposobu moje pisania wywnioskowalas jaka jestem osoba?? nieudawaj madrzejszej niz jestes chcialas pokazac swoj pseldo wysoki poziom a niestety wyszlo inaczej po pierwsze udzielalam informacji o tej szkole osobie ktora sie wlasnie tego chciala dowiedziec a jesli ty tak sie szczycisz tym bernatowiczem to siedz tam i niewypowiadaj sie o czym o czym wogule nie masz pojecia
|
|
"Podczas pierwszego dnia „90-lecia Drzewnej” w uroczystościach nie brał udziału ani prezydent Łomży, ani którykolwiek z jego zastępców" - hm nie rozumiem. Myślę, że pomimo wszystko zaproszenie otrzymali. Czyżby bali się pytań, na które nie umieliby odpowiedzieć absolwentom tej szkoły?
|
|
halabarda sie dzgnij w oko a nie tam dzidy bedziesz marnowal... dzidami to w naszego kochanego grubaska prezydenta... kto trafi w krocze dostanie 100 pkt i jedna z dwoch nagrod :) do wyboru nawet ... albo prawe albo lewe :)
|
|
na to wyhodzi ze tak „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Tylko mięczakom deszcz może przeszkadzać podczas koncertu TAKIEGO zespołu :)
|
|
Myślę że za brak profesjonalizmu, wiedzy i umiejętności, za zakłamanie, zwyczajne chamstwo (Choiński), za Drzewną i ŁKS - prezydenci zapłacą jeszcze, za rok, w wyborach.
|
|
a o ktorej perfect jest ?
|
|
TAKIEGO zespołu? lol faceci 50lat śpiewają, że chcą być sobą... kiedy się w końcu ogarną? i jak to śpiewali powinni sami wiedzieć kiedy zejść ze sceny niepokonanym. im się nie udało to. no sorry.
|
|
xann dojdz do tego do czego oni doszli, a wtedy porozmawiamy, albo daj swoj koncert :) zobaczymy czy wiecej osob sluchaloby Twoich wyczynow czy zespolu PERFECT :) POWODZENIA
|
|
Proszę Was, może i nie tylko ja, o jak największą liczbę zdjęć zjazdu. Pozdrawiam, myślami jestem z Wami i z góry dziękuję.
|
|
Może mi ktoś napisać czemu nie można rezerwować boiska w dni powszednie?? Tylko w weekendy.
|
|
a o kturej graja
|
|
A co ma do tego 4lomza.pl, szkoła ma swoją stronę, niech na niej umieści foto. Aktualna strona Drzewnej: http://www.zsdig-lomza.pl/
|
|
Patrząc na profesjonalizm władz miasta można dostać szoku. Patrząc na wspaniale funkcjonującą Specjalną Strefę Ekonomiczną w Łomży, te wspaniałe zakłady pracy, gdzie zatrudnienie otrzymali nie tylko mieszkańcy Łomży, ale nawet pod łomżyńskich miejscowości, które garną się do włączenia w granice administracyjne miasta. Wspaniała obwodnica szerokim łukiem mija nasze miasto chroniąc cenne zabytki i budynki mieszkańców przed nawałą TIR-ów. A trzy km. torów znajdujące się się w granicach miasta zapewniają wspaniałą komunikację z Warszawą i Białymstokiem no i dzięki temu z całym światem. Prezydent Miasta Łomży przepiękną polszczyzną (bez mamrotania, mówienia czegoś tam pod nosem) wraz z absolwentem "Drzewnej" Choińskim otworzyli 90 zjazd "Drzewnej". I co ciekawe nawet Choiński do byłej Pani Dyrektor wcale nie odezwał po chamsku. Pełna kurtuazja. Bu ha ha ha. A swoją drogą, ciekawe dlaczego Choiński nie jest na zjeździe. Ja wiem. Trudno tak spojrzeć w twarz ludziom. A działki nie idą. Ulubieniec władz miasta, prokuratury, CBŚ i ZK (te trzy lata trzeba odsiedzieć) nie dał ile trzeba. Nie.
|
|
Dla przeciwników Perfectu mam pocieszenie: nie martwcie się, Boys też kiedyś przyjadą. I Shaza też :PPP
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |