Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stoimy u progu III wojny światowej w której wezmiemy udział ? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stoimy u progu III wojny światowej w której wezmiemy udział ? |
ale chyba nie mówisz o plecach :)
|
|
Trzeba było nie demolować ławek!Teraz wielkie zdziwienie że nie ma gdzie tyłka posadzić. Jak się dba tak się ma!!!!!!!!!!!!!
|
|
strzelnica nie jest chyba jeszcze skonczona jak sie nie myle...
|
|
nie chce obrazac ale argument "jaka placa taka praca" jest idiotyczny. Jezeli ktos podejmuje sie jakiejkolwiek pracy, to wie za ile i co ma robic, i tlumaczenie ze pracuje zle bo mi zle placa jest bes sensu. Jezeli jestes niezadowolony z placy to nie podejmuj sie tej pracy. A jezeli podejmujesz to znaczy ze zaakceptowales warunki i wymagania. O ile wiem w naszym kraju nikt do pracy nie przymusza.
|
|
dokładnie. ławek nie widać (Perspektywa) , a potem władze narzekają że młodzież stoi pod klatkami i na klatkach. Wiec może szanowne władze powiedzą gdzie mają stać. Niby tak dbają o nasze osiedla a nie potrafią zapewnić podstawowych rzeczy. WSTYD !!
|
|
ciagle ta sama zasada - najlepszy ten, ktory mnie szkolil
|
|
|
|
żeby ci się nie wylało...
|
|
No z lekka..... ;) mialo byc z tego nicka ;););)
|
|
okej bierzem pały widły i siekiery i idziem forum się nie sprawdza jako reklama... nie szkodujcie pare groszy na reklamę
|
|
ale o której grają?Ktoś kompetentny sie wypowie?
|
|
Krucjata znaczy dżihad |
hmmm... 20 : 30 ??
|
|
jesteście już śmieszni z tym ŁKS i Drzewną patrząc na profesjonalizm ŁKS było wiadomo, że powinni wycofać się po pierwszym sezonie, a miasto nie ma obowiązku utrzymywania ŁKS. Jeśli nawet w Opolu nie znaleziono sponsora, a wsparcie miasta nie wystarcza. Drzewna ?? Jeśli można było zarobić na wymianie, czemu nie. Ważne są warunki panujące w szkole, a w PG3 są dużo lepsze. Szkoda niszczyć było by tej szkoły, jak byłaby w czołówce łomżyńskich szkół, ale ona znajduje się na szarym końcu. Oczywiście jeszcze pojawia się pytanie, po co montowali to tablicę? Jak budynek przejmie OKE lub jakaś Stokrotka, tablica upamiętniająca Drzewną wyląduje w piwnicy PG3. Pzdr. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Przestał wisieć?
|
|
co do higieny w solarium SUDAN SUN: wystarczy podnieść do góry nagłówek:) i wszystko jasne... polecam przed każdym położeniem się na łóżku do opalania samemu je zdezynfekować płynem, który zawsze stoi gdzieś obok solarium. pozdrawiam
|
|
slyszelismy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
tyle pieniedzy poszlo na ten zj..ny lks i co z tego wyszlo!!! lks powinien oddac z nawiazka browarowi jego pieniedza ktore wsadzil w ten klub dzieki Bogu skonczyli wspolprace z klubem w czas bo obawiam sie ze gdyby dalej ciagneli ich sponsoring nie mielibysmy juz swojego lomzynskiego piwa
|
|
szukam dziewczyny blondynki ktora byla ubrana w zielona sukienke, widzialem ja dzisiaj w kosciele na godz. 15 w Krzyzu Sw. na poswieceniu kosciola, jak ktos ja zna to prosze o jakis namiar na ta osobe ewentualnie link na nasza_klasa z gory dziekuje za info
|
|
Musiała być niezła ;-) Czemu odrazu nie podszedłeś czy coś? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
blondynka, wzrost okolo 170 cm, szczupla, wiek na oko 17-20
|
|
dlatego ja lubię chodzić do biedronki bo tam wszystko na ziemi stoi nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Może zapisz się na ministranta ! napewno zwróci wtedy na Ciebie uwagę a wiadomo ,, za mundurem panny sznurem ,,
|
|
Ja nie mam nic przeciwko osobom homoseksualnym dopóki: 1. Nie chcą adoptować dzieci. Uprzedzam pytanie "dlaczego?". Po pierwsze, bo ja sam bym nie chciał mieć homoseksualnych rodziców. Po drugie, wg badań to ma ogromny wpływ na późniejszy rozwój dziecka - chodzi o jego późniejsze podejście do płci przeciwnej. 2. Jeżeli mi nie wmawiają, że to jest w 100% normalne. Bo nie jest. Hipotetycznie rzecz biorąc, jeżeli założymy, że to prawda i każdy by żył w związku homoseksualnym to by życie na ziemi wyginęło. 3. Jeżeli mi wmawiają, że jestem nie tolerancyjny. Owszem, jestem tolerancyjny. Gdybym nie był to bym już dzwonił do 4lomza, żeby zbanowali Wasze nicki, bo szerzycie herezję. Jeżeli ktoś twierdzi, że jestem nie tolerancyjny to małe wytłumaczenie: Cytat: Tolerancja to jest poszanowanie czyichś poglądów, a nie narzucanie tych poglądów innym, co bez przerwy jakiś homoseksualista robi, albo w TV, albo na takich forach, albo w sejmie. Ja, aby być tolerancyjnym nie muszę podzielać Waszej opinii i zgadzać się z Waszymi postulatami. Jeżeli jakimś cudem, pkt 1 będzie zalegalizowany w Polsce, to wtedy pewnie przestanę być tolerancyjny. To moja opinia. Santreo
|
|
tak świat musi wiedzięc bo poziom cywilizacyjny tego narodu jest naznaczony większą liczba parad gejowskich - idąc filozofią miejscowego purpurowego lidera katolików. Santreo
|
|
komora.
|
|
Jeśli nie masz jeszcze biletu, to nie masz co liczyć że się dostaniesz.
|
|
Karolina twierdzi, ze jak nie umiales sie wtedy odezwac to i pozniej mialbys problem z wypowiedzeniem czegos... jest zajeta i mowi, ze pamieta cie jak przez mgle... pozdrowienia od Karoliny i ode mnie
|
|
Pewien mechanik kiedyś powiedział: Tłok jest do cylindra, a nie do rury wydechowej.
|
|
Dobre, ale się uśmiałem...
|
|
a o tych w białym. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Moje dziecko ostatnio było wyśmiewane przez swoich rówieśników, że chodzi do kościoła, bo "przecież nikt z klasy nie chodzi, bo to obciach!" Wiele w tym kraju mówi się o tolerancji dla ateistów, innych wyznań etc. W tym miejscu zapytam: A gdzie jest tolerancja dla katolików? Jestem dumna z mojego dziecka, że guzik sobie robi z tych docinków i nie trzeba go namawiać, żeby szło do kościoła. Ma swoje zdanie! Ktoś zaraz powie, że mu "wyprałam" mózg... Guzik prawda! Podczas gdy sama miewałam wątpliwości co do wiary i istnienia Boga, ono z ogromną pewnością i przekonaniem mówiło, że On jest. takczysiaku, Do kościoła nie chodzi się dla księży. Ksiądz Tischner mawiał tak, ale nie był przeciwko kościołom - w końcu sam był przedstawicielem kościoła. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
a niewiecie ile czasu sie czeka na zatarcie ??? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
jest naukowo udowodnione ze homosesksualizm to choroba i sa osrodki na swiecie ktore ja lecza dyskusja wiec jest zbedna pozatym nie moja sprawa kto z kim sypia aby nie wychodzil na ulice i nie krzyczal o tym bo sie niedobrze robi tyle w temacie „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Socjalistyczny rząd, gdy mu zabraknie pieniędzy, zrobi najgorsze świństwo.
|
|
Nie czepiam się... ale poprawna pisownia jest miernikiem poziomu nauczania w szkole.... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
pEwNNa wiadomo o co chodzi. :) nie zebym byla zadrosna bo mi na tym napewno nie zalezy. ale publiczne faworyzowania niektorych siadanie im na kolana a takie sytuacje mialy miejsce. jest conajmniej nie na miejscu. nie wiem czy wyobrazala sobie jak to wyglada w oczach innych uczniow i jakie wnioski moga z tego wyciagac.
|
|
http://malisz321.mybrute.com
|
|
A poco takim ludziom ''prawko''
|
|
w sowcjalnym transporterze z wodą i jedzeniem to jest żywe zwierze niewiem czy to rozumiesz jedziesz trą dziewczyne a znasz się natym zwierzątku ono potrzebujhe miłości dużo czasu i miejsca u mnie to znajdzie
|
|
Helena to za co pani Krasowska Cię pobiła?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |