poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Dzień Gniewu" na ulicach miast. Utopią albo spalą "Tuskannę"

na trójkołowca nie bedę się decydować. nie wiem tylko czy lepiej wybrać model z kółkami skrętnymi czy też nie.
nie wiem też czy kupić z gondolą czy bez.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Dzień Gniewu" na ulicach miast. Utopią albo spalą "Tuskannę"

pod latarnio najciemniej

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

W której lecznicy w Łomży można zrobić najtaniej zastrzyk przeciw ruji u kotki - kontrola płodności, i ile to kosztuje?

Ja mialem TWO i TSF 7 czerwca w niedziele w Pile jak narazie i to i to do przodu dzis dzwonilem do Poznania Pani powiedziala ze za MS moge nawet 3 miesiace poczekac:/ NORMALNIE SZOK

Józef Piłsudski

Ooo! znowu zatrzymali jakis lomzynskich" GĄGSTEROW":))? No to teraz reszta niech juz pakuje manatki bo zaraz beda nastepnych zamykac to jest reakcja lancuchowa jak zatrzymuja naszych lokalnych twardzieli to wiadomo ze na nich sie nie konczy bo oni maja miekke dupy:)) ale na miescie w 20stu to same batmany i supermeny:))) bo sprzedali po torebce zielonego:)))))

Dzisiaj to jest 12.06.2009 oglądałem pokaz nieporadności naszej łomżyńskiej policji. Przy parafii Krzyża Świętego było procesja z krzyżem ulicami miasta. Na początku pewna policjantka blokowała przejazd ulicą zawadzką kierując wszystkie samochody na Sybiraków, nawet autobusy komunikacji miejskiej. było by wszystko ok gdyby nie fakt że jej kolega z drugiej strony ulicy nie blokował przejazdu, wiec zastanawiałem się jaki ma to sens. Ale ciekawy był również czas rozpoczęcia blokowania, nie jestem do końca pewien ale muszę przyznać że przez dziesięć minut pani policjantka blokowała ruch zanim wierni raczyli wyjść z kaplicy. Oczywiście to nie był koniec kompromitacji. Po wyjściu wiernych z kaplicy okazało się że nie poszli oni zawadzką tylko ulicą przy Centrum Katolickim, więc jaki cel miała blokada ulicy zawadzkiej nie wiem i mam nadzieje że ktoś mi to wyjaśni. Następnie pan policjant poprosił swoją koleżankę aby zajęła jego miejsce a sam wybrał się na wycieczkę radiowozem i żeby było ciekawie wymusił pierwszeństwo na innym pojeździe, oczywiście nie miał włączonych niebieskich lampek, co powoduje że powinien przestrzegać wszystkich przepisów ruchu drogowego. Z całej tej sytuacji gratulacje należą się temu kierowcy który zareagował odpowiednio i nie doszło do wypadku. Gratuje naszej policji pracowników i wiedzy jaką sobą prezentują. Mam nadzieje że przełożeni wyciągną wnioski i odpowiednio potraktują wynikłą sytuację.

Józef Piłsudski

a ja ze swojej strony polecam
http://video.google.com/videoplay?docid=-8077200685820665259

film ponad 90 minut, ale naprawdę warty obejrzenia.

"- "Dziewczyna z Łomży" to na pewno nie inicjatywa Browaru Łomża :)"
To skoro jeszcze nie jest to inicjatywą, to zaproponowałbym marketingowo wybierać się do Browaru i pomyśleć nad reklamowaniem piwa tą lub lekko zmodyfikowaną nawet piosenką chociażby w te lato ;)
Już piosenka zaczyna być popularna a przydałaby się promocja lokalnego piwa jak również Waszego zespołu. Browar dość ostro promuje się ostatnimi czasy mają bilbordy, reklamówki w TV to w każdym ogórku piwnym również może polecieć Wasza piosenka.

Taki tylko pomysł z mojej strony.

Józef Piłsudski

Viena tak wlasnie tam

co do tych zastrzykow to proponuje się zastanowic, z tego co lekarz mowil to taki zabieg "blokuje" kotke na 3 do 6 miesiecy, od czasu zastrzyku minal ponad rok a kotka nadal nie ma riu ;/

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6714563,Jak_policja_w_photoshopie_rozmnozyla_marihuane.html

jasiu_smietana TY ZAMKNIJ RYJ!!!!!!!!!JAK CI COS NIE PASUJE TO NIE WYPOWIADAJ SIE NA TYM FORUM!!!!!!!ALBO PRZYNAJMNIEJ NIE NA TEMATY PRZEZE MNIE ZAKLADANE OK??? A JA JAK ZECHCE TAK BEDE PISALA TO NIE CZAT !!!!!!!!!!

Józef Piłsudski

do Szanownej Panny Juli90...
Juz po stylu Twojego pisania widać, że najwyraźniej byłaś w szkole nie dostatecznie "ścigana"...efektów żadnej szkoły nie widać ;)
Czasem miałam okazję "podziwiać" niektóre panny z tejże szkoły - mowiąc szczerze, człowiek ma wrażenie, że znalazł się w zoo ;)
I powiem, Ci moja droga jedno - tejże właśnie Pani Dyrektor powinnaś być wdzięczna...że nie dopuszcza do całkowitego "rozjechania" się całego Waszego "towarzystwa"...
Ja nie wyobrażam sobie pracy z taką młodzieżą, z jaką niestety mamy czasem dziś do czynienienia...
Myślę, ze wiele osób w mieście wie, że ta szkoła stała się "zesłaniem" dla większości "niechcianego" w mieście towarzystwa...i dla panien Twojego pokroju jest jedyną szansą na skończenie jakiejkolwiek edukacji na poziomie szkoły średniej...
Bo niestety, zapominacie Panny zbyt często, gdzie kończy się dobry gust i kultura...
Osobiście uważam, że osoby pokroju Pani Dyrektor tego liceum powinny być nagradzane MEDALAMI conajmniej, za to, ze właśnie na taką "młodzież" chce im się marnować nerwy...i mają jeszcze jakiekolwiek zacięcie, żeby Was w życie wyprowadzać...
Ja jestem ze starej szkoły Bernatowicza - tam dopiero wiedziałabyś, jak można mieć dyscyplinę... I kazdy z nas wiedział, gdzie jest jego miejsce...
Ty, moja droga, najwyrażniej ruszasz w życie...totalnie zagubiona...
A może, zamiast dziekować, oficjalnie, na forum, za koniec swojej "kariery" w tej szkole.....powinnaś się nam nieco dłużej zatrzymać...i posłuchać osób, które w sumie, nie wiem czasem czemu...w imię czego....walczą o Ciebie... Kiedyś może to do Ciebie dotrze.... oby nie było za późno...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org