czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kompromitacja... pytanie na kartce !!!

czyzby usunięto ze strony policjii felerne zdjęcie ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kompromitacja... pytanie na kartce !!!

Jak wiadomo wszystkim zarówno policja i inne służby mundurowe są niezbędne, ale to co napisał MasaViV to nie wiem czy jest godzien nosić ten mundur. Określę to jako rodwialer bez wychowania (jak nie da się złapać i zamknąć do schroniska to uśpić) i słuszna racja, masz stabilną finansowość, tylko nie zapomnij gówniarzu że za pieniądze podatników i tak samo masz nad sobą wyższą władzę, więc nie podskakuj. A co do twego nicku to zamiast MasaViV to było sobie wpisać ciemna masa, a byłoby wszystko wiadomo.

P.S. Takim poglądem i wypowiedzią tworzysz nienajlepszy pogląd i opinię na służby mundurowe, sam widzisz jakie są wypowiedzi, więc taborecie zastanów się co piszesz, bo będąc nawet twoim kolegą to bym cię zninczował, bo psujesz opinię innym, siejąc te chłamy bzdur. Może kiedyś gdy werbowali do gestapo czy podobnych służb to miałbyś duże szanse, a preferencje na pewno, lecz te czasy minęły.

"A pan panie LOBO(i reszta internetowych dzieciaków) macie jakieś wąty do roboty,którą ja wykonuję!? Ciekawe jacy bylibyście rozgadani jakbyście stali ze mną twarzą w twarz podczas interwencji" Ciekawe jaki byłbyś rozgadany gdybyś ustał z kimś na przeciw bez munduru i pałki. Ale cóż wybaczmy mu. Musi się zrewanżować za zabierane kanapki i siniaki z dzieciństwa. A to jest najprostrza droga.

"Nigdy nie zejdę na psy..."

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6714563,Jak_policja_w_photoshopie_rozmnozyla_marihuane.html

znów słynna Łomża z jakiegoś "wyczynu"

na mazowieckiej ja robilam taki zastrzyk swojej kotce i kosztowalo 30 lub 40 zl

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

elite? hehe

lucyna

o ja też chciałam kupić stokke, podobno bardzo dobry ale jednak padło na x-landera

hej mam pytanko czy ktoś wie co jutro się będzie w amnesi działo i po ile są wejściówki??

Szanelka na mazowieckiej u lekarza Rumińskiego?
Ostatnio zapłaciłem 25 zł w lecznicy Oaza na wojska polskiego koło salonu fiata. Myslałem że to dużo, a jednak więcej inni biorą.

polecam pana Jarka Nowakowskiego (kiedyś przez kilka lat jezdził u Kamińskiego) W tej chwili ma swój ośrodek!

Nie ma się co dziwić - jaka płaca, taka praca.
A swoją drogą, to raczej przełożeni są odpowiedzialni za wpadki, bo policjant z własnej inicjatywy w tym miejscu nie stał. Ale mogę się mylić.

jak staniesz na miejscu tarczy to będzie - sam osobiście dzidy zorganizuję

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org