piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Minister Zdrowia kłamie? – oświadczenie Zarządu KOZZL

widac jaki plus skoro dalej pustki, ten lokal nie odzyje!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Minister Zdrowia kłamie? – oświadczenie Zarządu KOZZL

Odbiega od disco polo,refren wpadający w ucho..Ogólnie rewelacja.Teraz możemy powiedzieć: Mamy łomzyńską piosenkę:D

Takos

Gdzie mozna zamowic dania typu kotlety mielone,schabowe,ryby,przystawki itp zeby juz samemu tego nie robic i bylo smaczne, na kilkanascie osob.|Bo nie posiadam duzo czasu zeby to wszystko przygotowac.Pozdrawiam.

Praktycznie w każdej restauracji możesz to zamówić, w Koronie, w Barze Alicja (jeśli chcesz domowe jedzonko), w Polonezie itd.

Cześć, cieszymy się, że nasz utwór przypadł wam do gustu :) dziękujemy również za słowa krytyki - to zawsze mocno nas motywuje do działania. Pozwolimy sobie jednak na pewne wyjaśnienia :)

- "Dziewczyna z Łomży" to na pewno nie inicjatywa Browaru Łomża :)
- strona www grupy Smile już jest w budowie, jeśli powstanie - na pewno was o tym powiadomimy
- Jesteśmy właśnie w trakcie pracy nad materiałem na krążek, płyta wyjdzie pewnie na jesieni (niestety to dość dużo pracy), więc prosimy was kochani o cierpliwość - na pewno was nie zawiedziemy :)
- jeśli chodzi o styl w jakim gramy to już pozostawiamy do waszej oceny, dla jednych pop, dla innych Dpolo - mamy to gdzieś. Tworzymy dla was i to wy jesteście dla nas najważniejsi a nie szufladki ;)

Jeszcze raz dziękujemy za miłe słowa i do zobaczenia na koncertach:

14.VI.2009 - Szczepankowo (teren SP)

21.VI.2009 - Śniadowo (stadion piłkarski)

Pozdrawiamy - SMILE :)

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Co wy wygadujecie??? to normalna szkoła. ja ją skończyłem z całkiem niezłymi ocenami i dobrze zdałem maturę bez żadnych znajomości czy podlizywania. euro420 jak nie chce ci się uczyć to nic dziwnego że nie masz samych piątek.

Popieram!!! Wczoraj byłam z dziecmi na strzelnicy i nie było gdzie posiedzieć jak dzieciaczki się bawiły. Brak mi również ławek na placach zabaw ( Perspektywa ) .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org