czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czym jeździ biskup łomżyński?

daj kamienia!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czym jeździ biskup łomżyński?

przynajmniej sie czegos dorobili a nie siedzą tak jak ty anonimowy buraku i nie liczą na to ze im tatus z mamusia dadzą. "pewnie vizy nie dostales to zazdroscisz:)"

Treść jest ukryta

http://zjebaniec546.mybrute.com

bysta robili cala noc przy koli to byscie wiedzieli jaki to bul.

jak dla was visa i praca w stanach to szczyt marzen to sorry hehe mi sie nie widzi dorabiac zydow i mieszkac w brudzie i syfie. ale jak jest ktos legatem albo nie nadaje sie do jakiejs porzadnej pracy w kraju to jedzie dorabiac kogos tam i pozniej bedzie PAN X w lomzy bo mial dobra tygodniowke na budowie albo przy sprzataniu, bo tylko podawanie betonu albo zamiatanie mu dobrze wychodzi. to juz lepiej jedzcie sobie na ogorki do niemiec hehe:D

Nasz niemiecki kolega vonReuffen wierzy, że demokracja służy do sprawowania władzy przez lud /naród, obywateli/ ha, ha ha, ha !!!!

coorvah w tym mieście nawet do łopaty nie chcą ;p i oto rzekłem sromotną prawdę...;p

oo masz no pewnie ze nie ....ale zawsze to jakies zaskoczenie nie? nie traktuj tego ze to randka ma na celu lozko...chce zeby szczesliwa ...ja nie wiem co jest z Wami ...jak nie "wypaliles sie i debil ze pyta sie " albo "15 lat" to ze od razu z panne do lozka

zadbaj o dłonie ;p obetnij paznokcie i poobcinaj skórki,wykremuj niveą i będzie git ;p najlepiej zaproś kobietę tam gdzie masz dostęp do sprzętu grającego i puść płytę Pain Of Salvation albo Dream Theater ;p

hahaha jakie lole ;p lejta się ;p a tak swoją drogą...gdzie są w łomży te "sławne lokale z panienkami" i jakie są cenniki i kryteria osobowe?;p

Tak jak w temacie... Gdzie można kupić i w jakiej cenie?? Dla jasności dodam \, że chodzi o taką kostkę jaka leży na ulicy dwornej:) Pzdr

mistrz418 chetnie wypiore Ci ponczoszki i wyliże stopy /przepocone oczywiscie/ - daj tylko namiary. :)

Do Despero: Weekendy masz zazwyczaj wolne w szkółkach, więc jak nie podpadniesz to z dwa razy w miesiącu na weekend do domku pojedziesz. Podobnie jak w wojsku.

Wszystko na egzaminy do policji
www.policja2009.fora.pl

po mojemu,nie dowiesz sie jak n ie sprawdzisz,sama widzisz,ze jedni chwala drudzy odradzaja,nie znajdziesz osoby calkowicie idealnej z samymi pozytywami;))) Nie wiem ja to sie stalo z kolezankami poprzedniczki,ale ja wiem ,ze jak mi cos nie pasuje to odrazu mowilam P,Minko i bylo tak jak trzeba;))) zadnych zaniedban,zabki byly czysciutkie i ladne,poprostu trzeba mowic o wszystkim ;))pozdrawiam

Przecież to jest złodziejstwo w biały dzień. Odkrecasz w nocy ciepłą wodę, wodomierz kreci, płacisz kasę a w zamian dostajesz zimną wodę.

lomzynska rzeczywistosc

I TAK JEST WSZĘDZIE NA DŁUGIEJ NIM DOSTANIE SIĘ CIEPŁO WODĘ TRZEBA ODCZEKAĆ DOBRYCH PARE CHWIL, ALE LICZNIK KRĘCI ODPOCZĄTKU NA CIEPŁĄ, A JAK BY TEGO BYŁO MAŁO TO DOLICZAJĄ SOBIE PONAD PÓŁ METRA DODATKOWO, CIEKAWE ZA CO????

EHHH..ŻYCIE, ŻYCIE.....

lomza23: zwróć uwagę, że do zarządu nikt nie chciał iść (była łapanka). Jak tu zarządzać klubem mającym taką masę długów, kłopotów i zero aktywów?
Dobrych menedżerów jest na pęczki, ale oni chcą zarobić. Ile klub może zaproponować za zarządzanie? A skoro ZERO, to i kompetencje zarządu są na zero.

Co to za "partnerstwo", o którym piszesz? Takie teksty to można mielić z małolatami z trybuny przy rzece. Piłka tymczasem to pieniądze i nic więcej. Dobrze grasz -> dobrze zarabiasz. Nie ma czegoś takiego jak "miłość do klubu", "barwy klubowe" i inne dziecinne farmazony. To jest dobre dla małolatów przy rzece i dla pismaków z gazet. Klubem winni zajmować się menedżerowie, a nie samorządowcy.

na innych osiedlach w nocy tez nie ma ciepłej wody wogóle... tez mieszkam tu od niedawna i wczesniej nigdy sie z tym nie spotkalam

angelika1007 to,że czekasz aż bedzie ciepła woda to akurat wina złej izolacji rur.
Perspektywa - porażka

Głosowanie trwa co prawda od dawna...Ale może jeszcze niektórzy z Was o tym niesłyszeli ;-P A są być może chętni wesprzeć Martę ;-)

Serdecznie zapraszam!

http://www.tvp.pl/rozrywka/festiwale-i-koncerty/opole-2009/superjedynki Tutaj można jeszcze głosować.

No dobra.Nikt za darmo nie będzie pracować w Łksie ... ale od czegoś trzeba zacząć : "nie odrazu Kraków zbudowano" ... Po primo trzeba znaleść mocnych sponsorów.Browar się wycofał ale w regionie jest dużo innych porządnych firm : Fabet , Domel itp itd. Nie muszą to być miliony , wystarczy kasa by spłacić długi.Póki co na siłę nie szukać piłkarzy tylko wystawiać wychowanków,znaleść dobrego i ZDETERMINOWANEGO trenera i zarząd który byłby w stanie wyprowadzić Łks na prostą.
A widzisz adamus , z Łks-em jest jak z wznowieniem kolej w Łomży.Każdy o tym gada i każdy by chciał,ale zaangażowania nie ma żadnego.Są puste słowa.
P.S swoją drogą wierze w to że Łks podniesie się z kolan , a Łomża znów rozkwitnie. Tak jak po deszczu wyjrzy słońce :)
Jestem dumny z tego że to moje miasto :) Pozdro

Takos

anonimowy a co ty masz do ludzi mających rejestracje na BKL? w Łomży tez nie brakuje wieśniaków wiec nie oceniaj ludzi po tym jaką mają rejestracje samochodu!!

*-* : możesz się do mnie odezwać na prv ?? napisz do mnie na maila odpiszę osolemio@autograf.pl

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

U Mroczkowskiego na poznańskiej możesz kupić i mogą Ci ułożyć bo to robią ( nie kamienna tylko granitowa) Jak chcesz to mogę poszukać bo gdzieś mam telefon do nich.

Takos

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

ona nie przyznaje sie ze jest lomzynianką

nie dobra dziewczynka. Zresztą, czym się szczycić. Znajomi z Polski z przejazdu przez Łomżę pamiętają tylko kościół w Piątnicy. Jakoś inne miejscowości w Polsce potrafią się zareklamować, a to Kawę czy herbatę zaproszą, a to prognozę pogody z TVN, a to film o księdzu nakręcą (jak znalazł w Łomży, taaakie tradycje, nawet byli eSBbecy się nawrócili i biskupa po pierścieniach całują - mam zdjęcia). A nasi włodarze co? 2km torów kolejowych nieprzejezdnych i zwolnienia z podatków dla kryminalistów (informacja zaczerpnięta z www.lomza.pl). I czym tu się szczycić.

Ile trwa cała rekrutacja ?

a kto to wogole jest

No a do mnie w końcu zadzwonili z KWP i powiedzieli że MS mam 8 lipca. A zadzwonili dokładnie po miesiącu i 1 dniu po TWO i TSF :)

<KWP Gdańsk>

a co do twojego tematu to w nowogrodzie jest .

A właśnie że nie żal, właśnie że jeśli chodzi o korupcję to Polska zmierza w dobrym kierunku. Gdyby nie wysokie kary za korupcję to byłoby właśnie tak jak w Korei Północnej. Osobiście jestem nawet za podwyższeniem kary za łapówkarstwo.

BTW. Czy to nie zatrzymana lub też ktoś z rodziny/znajomy ten temat? Został założony temat ale żadnych konkretów ani wypowiedzi ze strony autora tylko śmiesznie krótki komentarz aby zrobić szum wokół sprawy, że niby "aż taka kara za głupią próbę przekupstwa?" Nie jest tak?

już sama nazwa tej spółdzielni kojarzy mi się z Alternatywy 4

http://www.youtube.com/watch?v=cKh8hFGk_Ms&#t=04m00s

montujmy bojlery na noc !!!

Biedronki,stokrotki,też nie.

właśnie znalazłam Rozporządzenie Ministra Infrastruktury z dnia 12 kwietnia 2002 r. w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie. (Dz. U. z dnia 15 czerwca 2002 r.)

jest w nim napisane
§ 120.
1. W budynkach, z wyjątkiem jednorodzinnych, zagrodowych i rekreacji indywidualnej, w instalacji ciepłej wody powinien być zapewniony stały obieg wody, także na odcinkach przewodów o objętości wewnątrz przewodu powyżej 3 dm3 prowadzących do punktów czerpalnych.

Czy to znaczy, ze S.M. P. zabierając nam ciepłą wodę nocą działa niezgodnie z prawem?

Treść jest ukryta

Powinni ja zawinac na dołek i wyruchac w 10 :D obadajcie http://zjebaniec546.mybrute.com

nie koleżanko, nie jest zapisane czy to ma być woda ciepła czy zimna, jest tylko sprecyzowane że musi być obieg w instalacji ciepłej wody.

ALE WY JESTEŚCIE ŚMIESZNI!!!! HEHEHE POPROSTU PRZECZYTALAM TEMAT NA STRONIE LOMŻYŃSKIEJ DLATEGO TEZ ZAŁOZYŁAM TAKI TEMAT NA FORUM!! NIE MAM NIC WSPOLNEGO Z TA KOBIETA LUDZIE.... KOMEDIA!!! ;);););) NIE CHODZI MI W OGOLE O NIA I O JEJ KARE.... TYLKO O TEN ROZGŁOS WŁASNIE... BO TYLE RAZY DAJA W ŁAPE I TYLE LUDZI I JAKOS PRZECHODZI A TYM RAZEM SIE JEJ NIEUDALO....A DLACZEGO?? BO BYŁO DWÓCH FUNKCJONARIUSZY ;) I TYLE NA TEN TEMAT!!!!!

>>>>> CZŁOWIEK CZŁOWIEKOWI WILKIEM <<<<<<

Treść jest ukryta

Miała poprostu pecha że trafiło na nią.

JP 100%

zybex_k

HEHEHEHE LUDZIE ALE WY JESTEŚCIE ŚMIESZNI!!! TO ZE NAPISALAM TAKI TEMAT NA FORUM TO CZYSTY PRZYPADEK..... PRZECZYTALAM NA STRONIE LOMZYNSKIEJ O TYM I DLATEGO ZALACZYLAM TAKI TEMAT. I NIE RÓBCIE GŁUPICH DOMYSŁÓW ZE JESTEM W JAKIS SPOSOB SPOKREWNIONA Z TA OSOBA!!! ZRESZTA Z TEGO CO DA SIE ZAUWAZYC TO CZESTO TERAZ SA TAKIEGO RODZJU DOMYSLY, JAK NIE WŁASCICIELKA JAKIEGOS ZAKŁADU FRYZJERSKIEGO PISZE TO ZNOWU JAKIEGOS SKLEPU ITP. PARANOJA!!! LUDZIE WYLUZUJCIE!!! MI POPROSTU CHODZILO O TO ZE ZROBILI WIELKIE HALO, A TAK NAPRAWDE TO BARDZO CZESTO TO SIE ZDARZAŁO, ZE ZA STÓWKE CZY DWIE POLICJANT PRZYMRUŻAŁ OKO ;) ALE TO BYŁO ICH DWÓCH DLATEGO SIE KOBIECIE NIEUDAŁO ;))))) TAKA PRAWDA

gdyby mieli tak wszystkich karać to pół Łomży albo by siedziało albo wyroki w zawieszeniu.
Tylko w naszym mieście przyczepiają się za szyby, tłumiki,opony i Bóg wie co jeszcze.
Mamy lepszy samochód niż prywatny policjanta i to jest powodem bulwersacji - Skąd on ma a ja nie.?

Być może Ci policjanci już nie raz brali a teraz chcą oczyścić się z podejrzeń o korupcję i dlatego musieli kogoś na tym ukarać że daje

Psychologicznie podejść do tego trzeba :D

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Witam
Czy ktoś może orientuje się jakie są godziny otwarcia tego serwisu chodzi mi głównie o godziny otwarcia w dni powszednie(dokładnie ten piątek)?

raczej od 10ej do 18ej.

... & vice versa!

zalew zegrzynski ;)

Czy jutro wszystkie markety typu Auchan Selgros będą otwarte?

Fobos, z jednym masz racje. W Koreii Polnocnej nie ma takich kar :P

"W Korei Północnej kara śmierci wykonywana jest przez wieszanie lub rozstrzelanie. W marcu 2003 rząd Korei Północnej ogłosił, że wstrzymane zostaną publiczne egzekucje. W 2005 roku pojawiły się raporty na temat egzekucji przeciwników politycznych, a także osób oskarżonych o przestępstwa ekonomiczne, takie jak kradzież jedzenia."

tu masz co nie co ;) http://www.moja-lomza.pl/aktualnosci.php?artykul=1188

do rybnego

Chcialem obejrzec o co kaman, ale juz zadnego z filmow nie ma...

góral to ty?

Cwaniaczek usunąl ;) ale są kopie. Skandal wypadałoby teraz porozmawiac z Bolkiem czy tam Lolkiek i panią która sprzedaje jajka i wytoczyc proces zbiorowy ;) SKandal we własnym komisie nagrywac kogos - gdyby to trafiło do sądu gośc by się nie wypłacił do 3 następnych pokolen.

... & vice versa!

no ja rambo ja

bedo piórami trzonchali te zespoly?

rudy błazen z druhem

Jeseli sugerujesz swoja wypowiedzia ze jestes reporterem, to chyba z Dziennika :P

Takos

o ktorej gra perfect?

ja jo moge wysterylizowac

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

ciekawy pomysł :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org