Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaszpirowski też kiepsko zakończył karierę. |
400zl miesiecznie to jest razem czunsz iodstepne plus rachunki za prad i wode
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaszpirowski też kiepsko zakończył karierę. |
Trzy bo jednego ukradli po drodze. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Jaki wortel! ten punkt o którym pisałam znajduje się koło nowego budynku co jest tam chyba bank, naprawiałam tam ipoda aple g3 i mp4 jestem zadowowolona z tych usług, zapłaciłam niedrogo i dlatego z czystym sumieniem mogę polecić, natomiast wortel to chyba się znajduje w piwnicy pod 4+ i tutaj tego nie będę komentować bo też korzystałam z ich usług a ściślej miałam taki zamiar i polecać nie będę. ________ Malachit
|
|
zgadzam sie edwal jest najlepszy „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
PAWEŁ87 a jak z tobą tez masz na 18 kwietnia WZ ? jak tak to powodzenia , opisz jak było!!!
|
|
haha i to jest powód żeby wejść na forum dobre brechty tu są - Czesio - VizeV dzięki heee ;p niech CI OJCY DAJĄ a bigi2004 ojcy? chyba rodzice he z jakim bulwersem ostro he
|
|
Ewelin auto szyby na legionów za piekarnią kraska
|
|
Jak najbardziej Ciebie popieram lomza23 Sport w każdym mieście jest rodzajem inwestycji,biznesu.Są inwestorzy(sponsorzy,miasto), pracownicy(zarząd,trener,prezes) i są klienci(kibice). ŁKS to szansa dla Łomży!Pamiętam czasy jak ŁKS awansował do zaplecza Ekstraklasy,święto w Łomży , samochody z szalikami klubu - Łomża żyła!Byłem i jestem dumny że jestem łomżyniakiem , ale upadek Łksu sprowokowany przez naszych włodarzy godzi prosto w serce! Jest rzesza wiernych fanów która jest przy Łksie na dobre i na złe . Ile to razy mijałem wielkie transparenty mobilizujące do licznego gromadzenia się na stadionie , wszystkie te akcje na rzecz Łks-u.I dziwę się że pan prezydent nie jest w stanie nawet tego uszanować.Przecież Łks to historia (ponad 80-letnia).Łks jest integralną częścią historii tego miasta!Pieniądze napewno by się znalazły,kwestia dobrej woli i rozsądku i poświęcenia uwagi. Wkurzają mnie właśnie nasi rządzący,robią wszystko by zrobić z naszego miasta "dziurę".Po co tyle tych kościołów?Po co tyle rond?Biedronek,lidlów itp itd. A gdzie średniowieczny gród który miał powstać w okolicach starej Łomży?Gdzie bulwary nad Narwią?Żegluga?Mamy tyle zabytków,pięknych krajobrazów ... czemu nikogo to nie obchodzi?Świat naszych rządzących kończy się na głębokości ich kieszeni - jak się dorobić by się nie narobić a zarobić. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |