Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ma 11 tys. emerytury. "Dorabia" w Senacie..zapytacie skąd? z PO:) |
a jak ;] w końc 90% Duńczyków czy jak ich tam to chyba inna wiara niż nasza lub ateiści, co to dla nich :) zresztą jak najwięcej kapitału trzeba z Polski wywieźć.... bo bo co nam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ma 11 tys. emerytury. "Dorabia" w Senacie..zapytacie skąd? z PO:) |
:-].....no comment bo szkoda słów
|
|
ok 35zl za robocizne materialy drugie tyle/razem ok 70zl/
|
|
DZIEKI - A w jakim skladzie najtansze , lub najwieksze rabaty daja na materjaly ?
|
|
gondola wypas...moj pomysl? garnitur,limuzyna (mozecie podac orientacyjne ceny wynajmu?nie bede zakladal 2 tematu) kolacja swiece itp a pozniej noc w hotelu ...w pokoju tez swice i platki roz na podlodze +szampan truskawki (na stoliku nie na podlodze :P)prosze o wiecej pomyslow i z gory dziekuje za podane wyzej -kobieta za kolkiem hehehe dzieki za rade ;) ja nie z tych pozatym alkoholik ze mnie zaden i nie mam sie czym chwalic
|
|
Uwaga nagroda to guma kulka za 10groszy :D
|
|
500191584, robil mi, robil kilku moim znajomym, wszyscy szcesliwy i z pracy oraz wykonania a takze ceny......
|
|
Nie masz nic do powiedzenia to się nie wypowiadaj. Sprawa jest na prawdę poważna.
|
|
zgadzam się w pełni z przedmówcą, a komentarze na tym forum pisze 99% ludzi którzy nie chodzą do Maxxa, albo słyszeli coś z opowieści, na prawdę, Łomża się zrobiła taka wymagająca że *** wie jak wam ludzie dogodzić, to źle, tam to też źle, osobiście każdy ma swoje upodobania, ale ja pierdole się cisnąć w jamie jak śledź w konserwie żeby się polansować na kanapie, bo parkietu tam w porównaniu z Maxxem to jak na lekarstwo, więc sami sobie odpowiedzcie na pytanie, czy idziecie się bawić? czy najebać totalnie i pomachać kajdanami na szyjach i złotymi zegarkami tatusiów, każdy wybiera to co mu pasuje, więc wszystkie powyższe komentarze są bez sensu i takie rozkminy na poziomie DNA !!!! Pozdro dla kumatych
|
|
Szczerze polecam: 608438037 lub 602727879. Ja i moi znajomi byliśmy bardzo zadowoleni.
|
|
ja tam lubie reggae ale w łomży ciężko je znaleźć. Polecam: East West Rockers, Jamal, Nefre, Indios Bravos
|
|
Czy zastanawialiscie sie ile ludzi ma kompleks swoich stop? Skarpet? Butow? Czy uwazacie za normalne to ze ktos przychodzi po ciezkim dniu np. z pracy gdzie byl caly czas w butach i w domu wklada kapcie nie myjac nog ani nie zmieniajac skarpet? Ludzie ukrywaja swoje stopy bo im brzydko pachną,i sie tego wstydza. To nie jest normalne i nie powinno byc tak. Dlaczego ludzie wstydza sie tez swojej bielizny, skarpet? Czemu jest to temat tabu i czemu nikt tego nie porusza? Dlaczego ludzie tak postepuja? Sa tez tacy co nie nosza skarpet a wkladaja buty i w nich chodza, sa tez tacy co nie umieja czyscic stop i sie ich wstydza. Czekam na opinie.
|
|
Francuzi często chodzą w butach bez skarpet, co do innych narodowości, nie miałem okazji się przyjrzeć. Co do mycia nóg - może ludzie wierzą w powiedzonka: - Mycie nóg, to twój wróg. - Częste mycie skraca życie. Nawiasem pisząc, słyszałem taką opowieść: Pewien Czukcza, wielki pisarz, poeta, czy też jakiś inny ich bohater narodowy, został zaproszony do Moskwy na uroczystości jemu poświęcone. Zamieszkał w najlepszym stołecznym hotelu, gdzie pierwszy raz w życiu wziął kąpiel, po czym zmarł. Nie zaszkodzi więc trochę ostrożności. (Żartuję). Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Polecam W. Sokołowskiego - zakład Edwal w Konarzycach. Otwarty na propozycje, pokazuje gotowe realizacje na wzór, potrafi doradzić. W zeszłym roku kupiliśmy mieszkanie - robiliśmy przedpokój i kuchnię na zamówienie. Kuchnię sam zaprojektował, po moich sugestiach naniósł poprawki i jestem bardzo zadowolona. Co do przedpokoju, to projekt całkowicie pochodził ode mnie, ale wyszło rewelacyjnie - wykonanie, szczegóły i ogólne wrażenie. Facet się nie wymądrza, tylko słucha klienta. Mamy w planie budowę domu i na pewno nie wezmę innego stolarza. Polecam. Aha - cena porównywalna z innymi zakładami. Wszystko zależy od projekty i użytych materiałów.
|
|
zgwałć ją analnie na pewno się jej spodoba i zapamięta Cie na wieki
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |