poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Po co Polsce parlament, prezydent sejm???

opel vectra a
honda civic
Polonez
peugeot 406
Fiat siena

Za 5 000 to juz mozna pogrymasić

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Po co Polsce parlament, prezydent sejm???

Uno Tipo Tico sejczento czinkłeczento
peugeot 205 matiz
jest tego troche polukaj

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Możesz kupić za 5tys np. Mercedesa 190 albo golfa III,Opla omege, opla astre...

Za to kasę może i jest wybór ale co z tego że kupisz np t3go golfa III jak to będzie skarbonka bez dna i przeliczając cały rok wyjedzie że drugie tyle wje***ś w niego

wiadomo i z tym trzeba sie liczyc zreszto w kazdy samochód predzej czy puzniej przeba wwalic kasy zeby troche pojezdzic.

PleasurmexC18 on napisal FAJNE AUTKO he

jak za 5000 to nie znaczy ze skarbonka z tym moze byc roznie

Honda Civic (V generacja) - to chyba najlepsza propozycja ;p
Mazda 323
Peugeot 106

widze ze pojecia nie masz o autach ja kupiłem Mondeo za 5000 94rok jezdze rok jestem bardzo zadowolony ma wszystkie mozliwe bajery 2litry 136 KM ma gas jedyna wada jest ze pali w miesci ok 20l gazu maja auta 2004 i nowsze a jakie problemy a czesci kosztuja majatek do nowszych

wyjazd na Szose ZAMBROWSKA z ks Anny nie wiem czy nikomu nie przeszkadza ta trawa czy musi byc tragedia zeby jakis gamoń u władzy zrozumiał jak trawniki na ośiedlach to koszą

Mogę zrozumieć narzekanie na "L" z wawy, białego itd, ale nie zrozumiem narzekania na Zambrów czy Kolno. Gdzie oni mają jeździć? Myślę, że taki Zambrów z chęcią by przejął WORD i ciekawe kiedy byście bardziej narzekali jak by wam przyszło zdawać w innym mieście nawet tak małym jak Zambrów

Skoszą skoszą, powolutku

jak ci przeszkadza, sam skos ;d

Ahhhhh. zalosne to nie jest ze kogos sie zaprasza do klubu zalosne to jest to co sie tu dzieje.... krola vixy zapraszamy wedle waszej opini tak? trudno byly inne gwiazdy. angelo mike chyba tez nie jest gwiazda pokazala to frekfencja , widocznie potraficie tylko siedziec w domu i pisac zale na forum tyle wam powiem.... to nie jest zalosne ze probuje sie roznych opcji w maxxie i przyzwyczajajcie sie do tego. nie smiem myslec ile trzeba wydac na dj a zeby byl spelnieniem mazen klubowiczy nazekajacych, a jakby tak tiesto albo armin to tez by bylo dla was zalosne??? zalosne sa tez prowokacje i natychmiastowe odp na wysokim poziomie hahaha. otwiera sie klub i pojawia sie odwieczny problem walka o klijenta (wszystkie chwyty dozwolowe nie..) zamiast piep...c glupoty ruszcie 4 litery z domu i sprawdz to jeden z drugim nawet taxy wam pod nos podstawiaja jak sie komus nie spodoba droga wolna nie przetrzymujemy tam ludzi na sile. jesli dj nie odpowiada bedzie inny a jak sie podoba to milego wieczoru. na koniec chce podkreslic ze w czarnej dziurze mam to co mi ktos pojedzie w sumie wolnosc slowa fajne kluby macie w miescie a tu w kolo bo stary aaattoooom bo yaammma bo cos kur... litosci jest tez wolnosc wyboru. aha jak mi ktos tez za ortogafie albo takie tam tez mam to w perskim oku
POZDRAWIAM STALYCH BYWALCOW MAXXA W CZWARTEK BYLISCIE WIELCY
aha czy bylo duzo nas ... tak pytaliscie o zdjecia sa, ale prywatne i tylko dla mnie. dla jasnosci miedzy innymi ja tez gram w tym klubie proszeeee i nie probujcie mi jechac co bo wiecie co jak sie podoba to fajnie a jak nie to tez fajnie:)))

wsyp wywrotke zuzlu albo zwiru chociaz drozszy

Władze duńskiego koncernu Royal Unibrew, którego częścią stał się łomżyński browar, po raz kolejny zaskoczą swoich pracowników. Tym razem będzie to praca w dniu Święta Bożego Ciała.
W długiej historii Browaru, odnotowano tylko jeden przypadek pracy w tym właśnie dniu.
Jak widać na przykładzie lomżynskiego browaru, kryzys stał się tylko sprytną wymówką władz zarządu do uniknięcia wypłat premii oraz wzrostu wynagrodzeń pracowników.
Czemu ma więc służyć konieczność pracy III zmianowej w dniu Bożego Ciała? Zaspokojeniem chciwości zarządu oraz kadry menedżerskiej, a może chodzi o zaspokojenie "Pragnienia spokoju" jak ma to miejsce w reklamie tak często emitowanej w TV ? Pytanie tylko, czyjego "spokoju"? Napewno nie chodzi tu o "spokój" pracowników duńskiego koncernu.
Zastanówmy sie więc my, konsumenci, gdy podczas nadchodzącego długiego weekendu, staniemy twarzą w twarz z regałem sklepowym w dziale piw - czy napewno jesteśmy
"Spragnieni spokoju"?
Zapraszam do dyskusji.

asw, napisz ile zyczysz sobie, moze sie dogadamy

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

sciagnij plik ze strony ktora podalem i wyciagnij slownik polsko-angielski 5.03GEN-A for HEN

01. Connect your PSP to the computer in USB Mode when you have loaded ChickHEN R2.
02. Unzip 5.03GEN-A_for_HEN.zip on your desktop by example
03. double-click on LAUNCH-ME.exe (GUI)
04.PSP Model : choose options PSP-2000 or PSP-3000 (depends of your PSP)
05.Mode : Choose option FULL
06.PSP Install : Choose option YES
07. push START.
08.the files are copied on your PSP.
09. Disconnect the PSP from USB.
10. Launch the main EBOOT.PBP using ChickHEN R2 (only R2! NOT R1!).
11. When the app load, press L or R to flash the firmware in your flash. YOU ONLY NEED MAKE IT ONE TIME!
12. Press () to reboot in the custom firmware.

Przynajmniej sobie ludzie pare groszy zarobia. A tak, wydali by tylko na tace i tyly. O.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Ciekawe ilu pracowników ma zamiar iść do kościoła, na procesję...?
Przecież chodzi tylko o wolny dzień żeby się naj...e.bać, zjeść kiełbę z grilla i tyle. Cieszyć się trzeba, że nie zwalniają!!

no to super . widze ze racje TEŻ MACIE co do tego ze jest to wyjatkowe miasto . pewnie ze sie wybiore bo zostałem przez was zapewniony ze warto . pozdrawiam i zycze milego dzionka lub spokojnej nocki zalezy o ktorej kto przeczyta . wielkie dzieki papa.

bo oni chuje myslą ze my to tylko firmą zyjemy i nie mamy domow i nic innego do roboty tylko napierdalac dzien w dzien.... a tam same niedorozwoje pracuja i sie boja odezwac i jak nie pasuje to kaza sie zwolnic ..... ooo !!

wszystko na temat Orlika w Łomży ( aktualności, sparingi )

http://www.orlik2012.fora.pl/

Zapraszam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org