poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk zmądrzał Palikotem

Zakładając watek pisałam, że nie potrzebuję lekarza do prowadzenia ciąży (takich postów na forum jest sporo). Rozumiem jednak wypowiadające się tu przyszłe mamy. Ciąża to czas w ich życiu najważniejszy, chcą mieć dobrą opiekę, czuć się bezpiecznie i urodzić zdrowe dzieci.

Pytałam o fachowca, który skontroluje stan zdrowia. Zleci, wykona, pobierze materiał do badań (np. usg, cytologia) bez odsyłania dalej. A w razie konieczności podejmie się mądrego leczenia.

Miałam sobie darować, ale...

- CyberMass - Tobie się tylko wydaje, że masz polot i dowcip, Twoje poczucie humoru jest wątpliwe. Bez tego można jednak żyć. Za to zdrowia życzę Ci jak najwięcej.

- kabe - skoro masz taką moc w rękach złap się za głowę.

- wk - wiek i uroda lekarza nie mają znaczenia (przynajmniej dla mnie). To wartości przemijające są. Poza tym, nie wiem czy wiesz, ale wg starego porzekadła "na ładną rolę psy chodzą sr.." Przysłowia są mądrością narodu, jest w nich jakaś prawda.

Przepraszam wszystkich młodych i pięknych, którzy poczuli się urażeni. Nie miałam zamiaru uogólniać.

Pozdrawiam.

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk zmądrzał Palikotem

jasiu wymieniłes dwie osoby. anka, emila... bardzo mało to mówi

A czy w piątki jest jeszcze karaoke?

lodowisko jest widać w Łomży nie potrzebne...

hehe ok kwiaty ...bardziej chodzi mi o miejsce klimat -kolacja kino itp oblatane ...mam pomysl ale szukam jeszcze inspiracji

słyszałem że Paniom podoba się jak Panowie potrafią się wysłowić i nie siedzą ja mruki bawiąc się solniczką czy zapalniczką...

Wiesz kochany, te słowo pryszcze mogło kogoś urazić :o/
Jeśli nie zrobiłeś więcej to nie powinieneś krytykować.
Faktem jest, że Łomża nie ma jeszcze tradycji Juwenalii, nie są to 30, 20, czy nawet 10.
Jestem bardzo dumna z naszych łomżyńskich studentów, że zrobili to co zrobili.

Inny fakt, to to, że w Łomży cokolwiek by się nie zrobiło zawsze multum niezadowolonych osób. Bardzo to zniechęca.
Fajnie, że z tą świadomością, że i tak im się oberwie za wszystko i za nic podjęli się tego wyzwania :o)
Gratuluję i powodzenia przy organizacji kolejnych :o)

ale żenada , nic nie przychodzi Ci do głowy , juz sie wypaliłeś ??? zabierz ja gdziekolwiek, nie wiem , wypożycz kajak i płyn z nią do Nowogrodu, wez rower i jedz do lasu wypożycz Quad i pokarz jak sie jeździ, idźcie na spacer brzegiem Narwi , może mało romantyczny jest brzeg Narwi ale chociaż kwiatów narwiesz, weź koszyk z jedzeniem i zrób przy okazji mały piknik itp.

Tadeusz Walewacz http://www.czlowiekorkiestra.pl/kontakt.html

mnie tylko denerwuje fakt ze okolo 1/3 wawki nie uzywa kierunkowskazuw. czsami to potrafi byc tak irytujace ze hcialoby sie wysiasc do tego debila.

ja jakos sobie radze na drodze. dziwi mnie czeste zdania lomzyniakow ze bojo sie jechac samohodem do wawy... a to czeste zdania. za takie podejscie powinni zabierac prawko

rudy błazen z druhem

m4 to 3 pokoje plus kuchnia, a kawalerka to m2 czyli oznacza jeden pokoj i kuchnia, za kawalerke mozna wziac zawsze wiecej troszke odstepnego bo jest niski czynsz, jeszcze w zalezności ile ma m2, ale tak 250 mozesz zasugerowac, pozdrawiam

Ludzie co Wy tu polemizujecie między sobą. Każdemu nie dogodzisz bo każdy lubi co innego. To chyba jest proste jak drut.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Hmm wg mnie nie ma w tym nic złego, że szuka dodatkowej inspiracji. Powiem więcej, bardzo dobrze, że stara się i wykazuje jakąkolwiek inicjatywę a nie ustrawiedliwia tekstami typu 'nie jestem romantykiem, nie podoba się to zmień itp'. Jest powiedzenie stare jak świat-kto pyta nie błądzi :) tak więc: powodzenia drogi kolego :D

A co do pytania autora wątku: największą radość sprawiłby mi spacer podczas którego robilibyśmy wspólne zdjęcia gdzie widać dobra zabawę, smieszne miny no i wiadomo do serca kobiety biegnie droga nie przez żołądek lecz przez uszko /nie mylić z: łóżko/ :P

Ponadto nie miałabym nic przeciwko wypadom na skałkę wspinaczkową czy jazdę gokardami. Ale to już jest indywidualna sprawa czy ktoś lubi aktywnie spędzać czas :) A nawet piknik na łące jeśli oklepany to nie każda tego doświadczyła :)

mamy NAREW

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Koledzy z komisu ! Dresiki osrane co ? Może znajdzie się jakiś prawnik który będzie chciał sobie zarobic parę złotych.

MasaViV to może ten słynny hiphopowiec z Olsztyna, który zasłynął z tej piosenki jak to mu źle w policji

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

"proszę bez komentarzy, że takie tematy były:)" -- A niby dlaczego prosisz? Wyćwicz palce i poszukaj tematów. Lenistwo!

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org