Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wokół GMO i nie tylko |
Do nie jest dogryzanie...a wyrażenie własnego zdania i obiektywnej opinii...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wokół GMO i nie tylko |
To przykre ...
|
|
Zawsze możesz przefrunąć
|
|
to tak samo masz ŁKS hehe
|
|
Lodowiska nie będzie nigdzie w Łomży. To nie prawda, że ma powstać na strzelnicy. Za mało funduszy wpływało z lodowiska to dla Łomży jego już nie będzie.
|
|
A jaki jest maxymalny wzrost w przypadku mężczyzn?? Ja mam 187cm to chyba ok.
|
|
Autor: Freeway (---.elomza.pl) Data: 07-06-09 14:59 jakby nie bylo liczba studentów stacjonarnych w łomzy nie przekracza 2,5 tys wiec nie ma co sie dziwic Tyle to ma same PWSIiP chciałbym zauważyć... ************************************** Szczerze mówiąc, jak tam byłem od godz. 20 do końca to łącznie z ludzi (i tak niewielu jak na JUWENALIA - ktoś tak to nazywa) może 1/4 to studenci....MASAKRA....reszta jak pisałem na samym początku to rodziny z dziećmi i dzieci panoszące się z piwem w ręku i fajką w ustach.... Ktoś tam pisał wyżej "zamiast narzekać pomoglibyście w organizacji"...śmieszne...z pewnego źródła wiem, że ORGANIZATORÓW(tak się nazywają ;) ) było tam więcej niż kogokolwiek. A do tego więcej ich niż organizatorów np. takiego GOŚCIŃCA ŁOMŻYŃSKIEGO.
|
|
Kurde ja zmienilem soft wszystko jak trzeba na tych filmikach na youtube tylko gdzie te gry wgrywac bo nie pokazuja mi sie one na psp ;/
|
|
Uuuu to mi zabraknie 1cm do dodatkowego punktu:).heh.Bo mam 174cm wzrostu:).Karolu takich jak ty to oni potrzebują..Za taki wzrost powinieneś dostać 2 dodatkowe pkty:)
|
|
w tym miescie to tylko do łopaty ... "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Spytaj w kantorze na długiej na przeciw apteki
|
|
najnizsze IQ objawia sie po tym, rze jado po rodzicach. nirzej upasc juz nie potrafisz? Takos
|
|
Zuśka... no aż żal za d...e ściska... Wez Ty sie zastanow wogole o czym ty piszesz... Hehe wydaje mi sie że to jednak Ty jestes gorylem i wiedźmą w jednym... Nie pasuje, to nie chodź i powstrzymaj sie od obrażania ludzi bo mozesz na tym przegrac... Oczywiscie że kazdy ma prawo do wlasnego zdania ale nie do obrażania ludzi ktorzy robią cos przez cala noc zeby inni mogli sie dobrze bawic. Dj ktory udaje że tworzy muzyke? A od kiedy dj w klubie tworzy muzyke? Hehe... a po 2 to czytaj wyzej, zajrzyj tam w piatek i ocen kochana... no i tak wogole to naprawde przepłukaj szare komórki zanim cos napiszesz...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |