Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zapraszam do dyskusji. |
http://juwenalia.lomza.pl/index.php?kategoria=Plan%20imprezy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zapraszam do dyskusji. |
Juwenalia?
|
|
Będą rozdawali za darmo dla wszystkich zgromadzonych kluczyki do najnowszego modelu Mercedesa E klasy w212. Obecnśość obowiązkowa!!! Na co trzymać bąka w dupie niech polata po chałupie .
|
|
Orientuje sie ktos moze czy przy sprawdzaniu ankiety bezpieczenstwa mandacik za picie alkoholu w miejscu publicznym moze miec jakis wiekszy wpływ na dalszą rekrutacje..
|
|
Witam wszystkich zainteresowanych tematem wyżej. Mam propozycje zorganizowania turnieju bądź ligi miejskiej w siatkówkę plażową wraz z otwarciem plaży miejskiej. Pytanie czy byli by chętni, którzy zorganizują ekipy 2osobowe.. Może z czasem by się znalazł też i sponsor ;) Co wy na to? Czekam na wasze opinie. Pozdrawiam ;)
|
|
a propo rekrutacji w poznaniu to dzisiaj dzwoniłem do KWP w sprawie terminu MS i mi powiedzieli ze dopiero wyznaczaja terminy osobom które miały testy w Pile 14marca takze mam jeszcze sobie poczekac (ja miałem 28 marca)
|
|
Też korzystam z tego salonu i mam o nim jak najlepsze zdanie, że jest to wyróżniający się salon w naszym mieście, nigdy się nie zawiodłam. ps. to co piszesz malentas jest żałosne i źle świadczy o Tobie jako o psychologu, mam nadzieje że sytuacja nie miała miejsca np. rok temu a tak naprawdę to koleżanka powiedziała koleżance, która Ci się następnie wypłakała, tylko jaki był prawdziwy powód flustracji??? Znaczy to, że według Twego myślenia jeśli wśród przypadkowo spotkanych osób jedno będzie czarne to wszyscy jesteśmy murzynami. Pamiętaj, że usługę jak towar w sklepie możesz reklamować i jak słusznie zauważył Wujek dobra rada można odmówić zapłaty lub negocjować. Szkoda, że psycholog tego nie wie, i sądząc z wypowiedzi krytycznie wydaje osądy. Myślę, że jeśli do tej pory osoba jest niezadowolona z fryzury to ma możliwość zgłoszenia się i zażądać jej poprawienia. Jeśli jesteś naprawdę psychologiem, w co wątpię, to strzeżmy się od Twych usług widząc formę załatwiania przez ciebie problemów. pozdrawiam serdecznie Panie z "Amelia", nie przejmujcie się sfrustrowanymi klientkami, bo nie wiadomo tak naprawdę jaka jest przyczyna ich niezadowolenia a to co robicie robicie naprawdę dobrze a nie popełnia błędu ten kto nic nie robi.
|
|
sam podpalił...odszkodowanie będzie a i tak buda szła do zamknięcia..
|
|
no dzieki za informacje:) wiec bede czekal spokojnie bo jeszcze duzo czasu mam... pozdrawiam:)
|
|
gdzie ten full lokal? Chyba w Yamie Ha!Szczerze się rozczarowałam wchodząc do Amnesii max... Przede wszystkim było zimno! Po drugie było pusto! Oczywiście nie powiem..ludzie tańczyli ..ale na sali były tzw "prześwity" a w Yamie jak zwykle ciepło ,przytulnie .. Może nie jestem obiektywna gdyż w Łomży odpowiada mi tylko klimat Yamy :D
|
|
bardzo dlugo sie czeka teraz na MS ja zdawalam 23 maja w slupsku i MS mam w polowie lipca a wiec tez niecale dwa miesiace musze czekac... no ale co zrobic... trzeba czekac i tyle :)
|
|
Tylko i wyłącznie doktor Zaremba. Na własnym przykładzie mogę Cię zapewnić, że bardzo wcześnie wykrył wadę rozwojową mojego dziecka. Najlepszy specjalista w Łomży.
|
|
Jakie są wasze opinie o tym serwisie, o fachowości pracujących tam mechaników.Czy miały miejsce próby zamontowania używanej części zamiast nowej lub wykazania na fakturze usługi, która nie miała miejsca.
|
|
jest masakra bo tyle ludzi przez ten kryzys garnie sie w szeregi policji ze szkoda gadac:D ale mam nadzieje ze sie uda mimo takiego dlugiego czekania. a jak wyglada sprawa jak sie przejdzie juz MS tez trzeba czekac tak dluga z a reszta badan??
|
|
Dzisiaj odbywa się festyn przy SP 2 zapraszam dzieci i nie tylko.
|
|
Ja zdawałam do Policji i zdałam multiselect - wystarczy odpowiadać tak jak oni chcą czyli wszystko zgodnie z prawem - niestety oblałam wywiad zorganizowany o kolejny mogłam ubiegać się po 30 dniach niestety ten sam koleś co mnie oblał oświadczył mi, że jestem o 1 cm ( czyli 160 cm a nie 161 cm ) za mała i wysofał moje postępowanie... W BIP pisze ze wystarczy 160 cm jesli chodzi o kobietę wieć nie wiem gdzie wystąpiła jakaś nieścisłość. Teraz nie wiem co mam robic. Kiedy i czy będę mogła jeszcze raz ubiegać sie o przyjęcie . Prosze o jakąś fachową poradę. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
gry dzialajo na kazdym regionie. problem moze pojawic sie tylko gdy ogladasz filmy z plytki. oby >3000 nigdy nie dalo sie pszerobic. dzieci oduczo sie krasc
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |