poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Na co czeka prokuratura?

Tak dla Twojej wiadomości to nie w każdym województwie jest tak samo.Jak juz wcześniej czytałam to w Gdańsku nie ma już naboru, natomiast w Poznaniu ciągle trwa.A poza tym wszystko idzie sprawnie tylko powoli:/.

siuda88- za MS bedziesz czakał(a) ok 2 miesięcy, ewentualnie troche dłużej.Ale nie za długo..Mój kolega składał dokumenty w marcu (pod koniec, nie pamiętam dokładnie) i 2 czerwca miał MS...Oby mu sie udało:)..pozdrawiam:*

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Na co czeka prokuratura?

Widzę,że jak zwykle żywa reakcja. Nie chodziło mi o nic innego, jak o to, byście dobrze zastanowili się zanim się tam wybierzecie. Jestem psychologiem z wykszatłcenia i pracuję w miejscu nie związanym z tą branżą, więc nie ma mowy o żadnej nagonce na ten salon. Jak wszędzie są tam stali klienci ale stosunek do zwykłych klientów jest tam porażający.Jeśli sytuacja się utrzyma,to i Ci stali klienci zauważą,że coś nie tak i zmienią salon. Moja ciotka jest tam stałą klientką i była zadowolona zanim zobaczyła mnie po wizycie-ale i nie o to najgorsze,na miłość boską, można chyba dokładnie pozamiatać, a nie ciągać włosy na butach i miotać się po salonie bez celu!!!!!!! Ja już tam nie zajrzę,straciłam 60zł-ja nie zbankrutowałam i salon się nie wzbogacił,to prawda-chodzi mi jednak o traktowanie człowieka i szacunek do nas samych.U fryzjera nikt akurat nie lubi się kłócić,przychodzi się zrelaksować i "wypięknieć".Każdy wybiera spokojniejszą drogę i płaci,a nie dyskutuje,bo nie widzi sensu jak Pani kilka razy wcześniej zwracał uwagę a ona i tak swoje.Kończy się to tak,że potem jak ja miesiąc płacze i modli się, by włosy szybciej odrosły."Wujek dobra rada" widać nie wie,jak taka odmowa zapłaty się kończy,bo nie był nigdy w podobnej sytuacji,poprostu miał więcej szczęścia. Wątek zgłosiłam tu,by go przypomieć,takich wskazówek nigdy za dużo. Napisałam o tym dopiero teraz,bo wybrała się tam przypadkiem moja koleżanka.Nie rozmawiałyśmy o tym wcześniej i dlatego może przypadkiem tam się zbłąkała.Przyszła do mnie się wypłakać i tak mnie wkurzyło,że nic z takimi zakładami się nie robi,że postanowiłam napisać tutaj, co o tym salonie myślę,by inni nie mieli takich przygód.Może zawsze trafialiśmy na gorsze dni funkcjonowania "Amelii" ale tyle wpadek,to już nie przypadek!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org