poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska gospodarka z najwyższą oceną. Brawo rząd PO! I nigdy więcej PiS u władzy

ja bym do nich nie poszla,tylko do dr zaremby na bema ale tel nie mam

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska gospodarka z najwyższą oceną. Brawo rząd PO! I nigdy więcej PiS u władzy

Dokładnie. W Polo były.

Re: Polska gospodarka z najwyższą oceną. Brawo rząd PO! I nigdy więcej PiS u władzy

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Re: Polska gospodarka z najwyższą oceną. Brawo rząd PO! I nigdy więcej PiS u wła

Dr Oleszczuk

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Polecam dr Zarębę tel: 602798277, przyjmuje w gabinecie ginekologicznym przy ul Bema 29 we wtorki i piątki w godz. od 16 do 18.

;D

ryba22 dobrze to ujął,niestety taka prawda ;/

Ja chodziłam z dzieckiem do dr Gocłowskiej, przyjmuje na Niemcewicza w bloku przy banku PKO BP, jestem bardzo zadowolona z efektow leczenia.

sp5 mozesz pograc z czeczencami od rana do wieczora zajete nie wiem jak sie z nimi dogadywac, najlepsze boisko ciagle otwarte i zawsze jest z kim pograc to te przy sp7. Pozdro

no to se pogadam za piątaka hehe

Przesadzasz z tymi czeczenami. Boisko nie jest przez nich wcale "okupowane". Po pewnych mocniejszych słowach raczej wiedzą gdzie jest ich miejsce w hierarchii społeczeństwa Łomżyńskiego. Teraz jeśli chcą pograć ładnie pytają i są zazwyczaj bezkonfliktowi oczywiście jeśli druga strona jest również w porządku. Jeśli już któryś szuka bójki (zazwyczaj ci młodsi) starsi zazraz ich uspokajają więc nie ma co się bać, spokojnie można grać. My tu w sumie rządzimy nie oni:] Ogólnie dużo chłopaków (czasem dziewczyn) kopie piłe ale barierą do takiego spotkania jakie proponujesz jest raczej nieznajomość drugiej osoby i wielu nie zbierzesz wykluczając grono Twoich znajomych. Jeśli już to musiałoby to być jakoś ogarnięte dobrze zorganizowane raczej w formie turnieju. Ja chętnie bym pokopał ekipę też może bym zebrał. Ale nie chcę się podejmować organizacji bo wiem że mnie przerośnie;]
A jeśli chcesz już po prostu pokopać to idź na boisko przy Skate Parku. Pokopiesz trochę sam w bramkę, zbierze się kilka osób i będzie meczyk jak się patrzy:] A może by tak stworzyć temat zapraszający na "forumowe granie" i spotkać się wieczorem np.jutro pokopać? Dawno nad tym myślałem ale nie wiem jak to by wyszło. Co Wy na to?

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

park przy BYŁEJ DRZEWNEJ

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Re: Polska gospodarka z najwyższą oceną. Brawo rząd PO! I nigdy więcej PiS u wła

Też polecam przychodnię na Makowej.

wlasnie gdzie przerabiaja w lomzy konsole ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org