poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego Tusk mowi ,ze ma mandat wyborczy???

zenek juz sie dawno opatrzyl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego Tusk mowi ,ze ma mandat wyborczy???

szukam pilnie ortodonty prosze o polecenie mi jakiegos i ktory jest godzien swej profesji jako ortodonta ?

a ja mam tak: - - - - - - - - - - -

rudy błazen z druhem

jaki konkurs, oni sprawdzaja czy sie nadajesz do tej roboty, sprawdzaja psychike czy sobie poradzisz z tym co moze ciebie tam spotkac to o to chodzi

hahaha barany jesteście mi tez przeszkadzaja elki i co z tego .omijam je umiem to a wy chyba nie, i usmiecham sie a wy tylko buuu buuu albo beeee beee barany co do jazdy to pewnie malo ktory zrobil tyle kilometrow po polsce co ja.a co do kasy to nawet sobie niezdajecie sprawy ze kase tez zostawiaja cpn ,bary,kawa i dzieki temu pna sie mury wordu a tam praca dla kilkunastu conajmiej osób. bardziej od elek przeszkadzaja mi malolaty szalejace po al.legionow autami tatusia pedzacy 100-wo zajezdzajac i wcinajac sie buczacumi autami

polecam stomatologa ul. Długa 21 dr. Antoni Poznalski bezboleśnie bezzstresowo dorośli i dzieci mają wielki komfort . Osobiście byłam mocno zestresowana jeżeli siadałam na fotel.Dr. Poznalski jest nie tylko dobrym stomatologiem ,ale i psychologiem potrafi rozładować sytuacje stresowe i pokazać że leczenie zębów to nie koniec świata i może być beznbolesne

Człowieku, nie łudź się, że na tym forum jest zainteresowanie kulturą. Jakbyś zapytał, gdzie najlepszy (najgorszy) kebab, fryzjerka, stylistka paznokci, pizzeria itp. albo zapytał o pewien test psychologiczny ;-), dostałbyś co najmniej kilkanaście (jakiekolwiek by one nie były) odpowiedzi natychmiast.
W tym roku mnie nie było, ale zazwyczaj "Walizka" to było wydarzenie...
Pozdrawiam coolturalnie :-)

Jakie Podlasie, ludzie! Geografia i historia z podstawówki się kłania! Sami nie wiecie, gdzie mieszkacie! Dla dzieci internetu link, bo to nie boli:
http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81om%C5%BCa
Żeby było jeszcze prościej, cytat z w/w:
"Łomża – miasto w północno-wschodniej Polsce, w województwie podlaskim, nad rzeką Narew. Leży na historycznym Mazowszu, na jego największej ziemi – ziemi łomżyńskiej."
"Łomża jest położona w środkowym biegu Narwi na Nizinie Mazowieckiej na wysokości ok. 125 m n.p.m.[2] w północnej części Międzyrzecza Łomżyńskiego."

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org