piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co może Trybunał Stanu?

juzefa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co może Trybunał Stanu?

do karol89. Ja po zdanym TWO i TSF sam dzwoniłem do komendy wojewudzkiej i poinformowałem ich o tym ze zdałem i zaraz wyznaczyli mi MS. tak więc i ty powinienes zadzwonic oni nie bedą dzwonic do ciebie.

Sienka mam taka cicha nadzieje ze załapie się na lipiec a Ty pewnie na sierpień. JELI BĘDZIE TRZEBA CZEKAC TO POCZEKAM WAŻNE ABY SIE DOSTAĆ POWODZENIA. POZDRAWIAM :-)

to nie zalezy od miasta, ale o pracodawcy jak i firmie, pozdrawiam ;)

Las Jednaczewski hehe

No i tak ma być :D a stary rynek powinni przenieść na stary dworzec gdzie te lodowisko było tam powinien być plac czerwony a na starym rynku park z fontanną i jakimś bajecznym budyneczkiem w którym by była kawiarnia informacja itd .

w grę wchodzą tylko imiona mające w swym składzie 10 liter... czyli narazie prowadzi PoNiO ;)

nemo a ty weź pod uwagę ile działało lodowisko w 1 sezonie, polowe tego czasu co w 2 roku, a więc liczyc chyba troche umiem...

kurzym gównem niech sie posmaruje.

Idz do WSA i daj sobie spokuj z warszawą

Dzisiaj mi znajomy pisał że termin na Multiselect wyznaczyli mu dopiero po 2 miesiącach. Szok !!!

rudy błazen z druhem

Szukam lekarza, który leczy, a nie tylko prowadzi zdrowe ciąże.
Pozdrawiam.

egon7 - wszystko w Twoim opisie układa się w logiczną całośc, tylko ostatni wers jest dziwny - skoro wszystko było tak źle to po co płaciłaś im i to aż 150 zł !!!
Ludzie, przecież jeżeli usługa jest źle wykonana nie ma obowiązku płacenia. Płacimy za to, żeby fachowiec zrobił coś dobrze, a nie za to, że zrobił cokolwiek.
Oczywiście w przypadku odmowy zapłaty dobrze jest poinformowac konkretnie z jakiego powodu odmawiamy (niezgodność usługi wykonanej z zamawianą) i spróbowac jakoś to udokumentowac (np. w tym wypadku jak najbardziej wyraźna fotografia fryzury po wizycie, a zapłakane oczy na niej widniejące będa dodatkowym atutem...).

ja mam ręce które leczą i nie tylko ręce ehh..

Proszę jednocześnie o aktualne "namiary" na polecanych lekarzy.

Treść jest ukryta

Pomimo falszywych postow pisanych przez upadajaca amnesiemaxxx karoke w yamie sie odbylo i bylo pelno ludzi chyba w amnesii przez caly miesiac sie tyle ludzi nie uzbiera co yamie 1 dnia:))). A wlasnie a jak tam wczoraj juwenalia w amnesi? Miala byc muzyka klubowa jak wrazenia z imprezy? Czy jak zwykle smrod ciagal sie po sali i wokol lokalu:))))))))))))))))

malachit widocznie jezdzisz slabo nie potrafisz sie odnalezc w duzym miescie i w takim ruchu zajezdzasz im droge blokujesz wiec trabia na ciebie i cie nie wpuszczaja, jezdzisz tak po warszawie jak elki po lomzy, w lomzy trabia na elki a w warszawie na ciebie. ja niemam problemu z jazda po warszawie iest wiekszy scisk harmider i korki a mimo to jezdzi sie lepiej niz pośrod lomzynskich małolatow nieumiejacych i lekcewarzacych wszystkie przepisy oraz niedzielnych kierowców wiec zacznij sam dobrze jezdzic a nie zwracasz uwage na elki i wszystkich innych niec se jazdza

Ciekawi mnie która dyska sprzedała więcej alkoholu, może by tak porównać wyciągi z kasy fiskalnej...

Przy szkole nr.9 jest dobry fachowiec,gabinecik prowadzi otodontka i obok jest tez stomatolog.Polecam dlatego,ze sama mialam u niej aparacik,kosztu Ci nie powiem bo nie wiem jaki jest teraz;))) Super kobieta,wszystko Ci wyjasni i pomoze jak bedziesz miala problem w razie czego juz po zalozeniu aparaciku ;))

Witam. Naprawiam tam swojego VW i niemam żadnych problemów. Czesci zamawiają i zaraz są. Polecam

Zawsze mi się wydawało że Juwenalia to święto studentów ale jak widać jestem w duzym błędzie. Większość z uczestników to "dzieciaki" którym się wydaje ze już urośli,a jeszcze mają mleko po nosem.

dobra miejscowka jest na lodowisku ;) tam piachu wysypac;p ogrodzic wyzsza siatka i nie tylko nada sie do siatkowki plazowej ale takze do pilki noznej...

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Freeway napisał(a):

> gówno wiesz

I właśnie...nie potrafisz się rozwinąć? To po co w ogóle się udzielasz?

Ale dalsza dyskusja z Tobą jest dla mnie skończona.
Nie dyskutuję z osobami, które nie opierają swej odpowiedzi o konkrety.

Dziękuję
Dobrej Nocy Życzę

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org