Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie zawachałbym sie nawet o jote zeby wyeliminowac tego ćwoka |
dobry sex w dobrym szopie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie zawachałbym sie nawet o jote zeby wyeliminowac tego ćwoka |
Al. Legionów 145a, tylko z tego co wiem przyjmumą dopiero od 16...
|
|
Tommeknet porównaj sobie ceny miedzy małą a dużą Amnesia...duza jest tańsza...
|
|
P J E R D O L I M Y G Z E G O R Z A G I E I C A L Y N O W O G R U D I C A L E T E G U P I E F O R U M
|
|
Ja mam wrażenie alan, że Ty to albo instruktor jesteś, albo kursant a jeżeli żadna z tych opcji, to raczej prawka nie masz? Wszyscy zauważają problem eLek, że np. się po ulicach jeździ 20-30 na godzinę za taką. Ale to nie ważne, ja też się uczyłem, ważne jest to, że w naszym mieście jest za dużo elek z innych miast. Jak by ich tyle nie było i zostałyby tylko nasze, Łomżyńskie, to problem by zniknął, bo raz na jakiś czas bym za taką jechał te 20 na godzinę, a nie non stop. Wyprzedzisz BKL, masz przed sobą BWM, wyprzedzasz dalej, a tu NPI, a z naprzeciwka WOS zaczyna kolejny sznureczek. A jeżeli już chcesz porównywać nasze wyjazdy na zakupy do Warszawy, to weź pod uwagę to, że oprucz smrodu spalin zostawiamy tam kasę, a elki z innych miast co nam zostawiają za te korki? Tylko Smród spalin i to wszystko! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
haha Amnesia Maxx rządzi teraz;-) jutro Juwenalia w Amnesii ale będzie imprezkaa;-)
|
|
Nie wiem dlaczego Yam`a jest zamknięta - ale obok był pożar. Nie otworzyli (być może) bo dbają o porządek. Zaraz ktoś by napisał - w "Yam`ie śmierdziało, nie dbają o klientów. Natomiast..." itd Nie wiem, czy taki był powód "nieotwarcia" lokalu, ale jeśli był właśnie taki wcale się nie zdziwię. Ktoś tu wspomniał na tym forum że to Yama najeżdża na konkurencję. To niech mi ktoś zarzuci że jestem z Yam`y ;)
|
|
Hej sienka. ja czekam od 20 kwietnia i mam nadzieje ze juz długo nie bede czekac. a TY ile czekasz?? przygotowujesz się z czegos na WZ?
|
|
kolego nie LOGIN a IMIĘ chcę zmienić
|
|
Imię zmienić..? Daj spokój,poprostu je zaakceptuj..:) Napewno nie jest jakieś tam obraźliwe,a że niemodne..to nie znaczy że musisz zaraz je zmieniać..:) Raz są modne takie, raz takie..Za modą nie da się nadążyć.. Z resztą myślę że to nie taka prosta sprawa...
|
|
Zmiana imienia nie jest prosta... Nie zmienią Ci imienia od tak bo Ci się nie podoba... Muszą zaistnieć ważne względy.. A są nimi tak jak przy zmianie nazwiska: ośmieszające albo nielicujące z godnością człowieka, brzmienie niepolskie
|
|
Dziś rano pojawił się nowy film... Niewątpliwie to czarny koń tego konkursu... w przeciągu 2 godzin zdobył aż 100 głosów.... WoW Jeżeli uważacie ze jest to ten film idealny tu jest link: http://ecoklaps.pl/eco_spokoj___szukaj_tlenu_poza_miastem/ Jeżeli jednak uważacie, że mój film jest choć odrobinę lepszy, proszę link: http://ecoklaps.pl/eko_w_60s/ Macie jeden głos dziennie:) no chyba że macie neo... STOP dzieciom NEO Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
super bylo Czym jest dla mnie PiS? Gównem! ![]() ![]()
|
|
dzisiaj rano widziałem spychacz na starym dworcu który równał teren na którym stało lodowisko. czyżby miasto wycofało się z prowadzenia tego "biznesu" ? a moze echo investment dało się na spokój ze swoim hipermarketem i tym samym nie użyczy lodowiska w przyszłą zimę?
|
|
509827404 - tanio, szybko, solidnie
|
|
zawsze po zimie wysepka spod lodowiska jest usuwana, co nie oznacza że lodowiska za rok nie będzie:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Krok po kroku W odpowiednim dla naszego zameldowania Urzędzie Stanu Cywilnego musimy złożyć: wniosek o zmianę imienia i nazwiska, ankietę osoby ubiegającej się o zmianę imienia lub nazwiska, odpis skrócony aktu urodzenia wnioskodawcy – jeśli urodzeni jesteśmy poza Kościołem, odpis skrócony aktu małżeństwa, jeżeli wnioskodawca pozostaje w związku małżeńskim, który został zawarty poza Kościołem, odpis wyroku sądowego orzekającego rozwód, jeśli wnioskodawca jest po rozwodzie, odpis zupełny aktu urodzenia dziecka małoletnich dzieci, jeżeli zmiana je obejmuje, zgodę drugiego z rodziców na zmianę nazwiska małoletniego dziecka, zgodę dziecka na zmianę imienia lub nazwiska, gdy ukończyło 14 lat, do wglądu dowód osobisty, w przypadku zmiany nazwiska dla dziecka pozostającego w rodzinie zastępczej, postanowienie władzy opiekuńczej o umieszczeniu dziecka w rodzinie zastępczej,zgodę władzy opiekuńczej na zmianę nazwiska dziecka pozostającego w rodzinie zastępczej. Do wniosku należy dołączyć również dowód uiszczenia opłaty skarbowej za wydaną decyzję w sprawie zmiany imienia i nazwiska. Zwolnienie z opłaty za wydanie takiej decyzji przysługuje osobom i potomkom osób, którym bezprawnie zmieniono nazwisko. Po złożeniu wszystkich dokumentów urząd powinien w ciągu miesiąca wydać decyzję. W sprawach szczególnie skomplikowanych sprawa może przeciągnąć się nawet do 2 miesięcy. W przypadku otrzymania niezadawalającej nas decyzji przysługuje nam odwołanie, które w ciągu 14 dni od dnia doręczenia nam decyzji wnosimy do wojewody za pośrednictwem kierownika Urzędu Stanu Cywilnego. Czym jest dla mnie PiS? Gównem! ![]() ![]()
|
|
To bardzo smutne że zarabiamy tak mało. Zobaczcie na ten wykres (link poniżej). W takim Białymstoku kierowca Tira zarabia 5 tys zł a u nas... http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090604/REG20/142565162
|
|
z tymi wizami to wspaniały pomysł jest ;] jestem 100% za tym. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
sztachetki ładne robi w Gutach za Kownatami Karczewski
|
|
Dziękuję za zdrowe podejście do tematu (na tym forum... różnie bywa...). Pozdrawiam. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wiem że dużo osób gra na boisku przy SP 5, zazwyczaj można ich spotkać popołudniami ale również i w niedzielę, organizują czasem turnieje między sobą.
|
|
dzieki za rady , ale nadal nic nie wiem o kosztach i o ewentualnych wykonawcach !!!!
|
|
my mamy strzelnice kulowa na 50metrów za*****ta sprawa. moze u a taka załozyc?? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Dzisiaj to gra 'budka suflera"w śledziowie "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |