Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cel wciąż jest ten sam... |
Na Księżnej Anny na przeciw hali sportowej jest otwarty chyba do 12 :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cel wciąż jest ten sam... |
Zgubiłem swoje ulubione boxerki :((( a wyglądały tak : http://www.allegro.pl/item635020315_cipo_baxx_bokserki_cbj_black_s.html jeśli ktoś widzał lub słyszał to niech napisze do mnie :(( ostatnio je miałem pod amesiomalx .
|
|
Hej, mam na ciemno pomalowane włosy ale chce ściągnąc kolor bo drażni mnie ten ala ciemny brąz (ktory wyglada prawie jak czerń) do jakiej fryzjerki isc , tak by mi nie zmasakrowała włosów? I owgule znała sie na zeczy? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
daniel2509- mistrz języka polskiego Poprawną polszczyzną też nie operujesz więc ciiiiiichooo...
|
|
mam spodnice z gorsetem, rozmiar gdzies 44, blyszczace bordo, ale nie na kole „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
jak ma isc ku dobremu to prosze bardzo a jak bedzie zle zrobi sie zdjecia rozkopów na terenie Natura 2000 i wysle do Komisji niech bada heheh
|
|
Niestety nie, sprawy czekaja ponad rok do dwóch lat w TK.
|
|
" Jezeli ekonomia to UW." Jeśli interesują Cię zaoczne, to jak na razie są dostępne tylko drugiego stopnia magisterskie (czyli musisz mieć już licencjat, żeby móc studiować).
|
|
najprostszym sposobem jest kupienie w aptece kremu wybielającego piegi. dostępny jest bez recepty „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Feel w tym dniu ma koncert w Gołchowie ;) ehh fantazje...
|
|
poczekamy zobaczymy innej metody nie ma. ale ja mysle ze spadną 10-15 procent chyba ze UOKIK bedzie musiał reagowac w Łomży jak nastąpi zmowa deweloperów aby utrzymywac ceny jesli te w innych miastach beda spadac hehehe
|
|
Dlaczego książkowy....?
|
|
Cokolwiek by to niebyło, to i tak wam nie dogodzi ;)
|
|
Do Matki Teresy to mi jeszcze duuuużo brakuje, ale nie znoszę znieczulicy i gówniartwa oraz tego by patrzeć tylko na czubek włąsnego nosa.
|
|
dzieci mają tak do 5 lat. Koś do mnie napisał na GG że próbowali wynająć następne mieszkanie i lipa.
|
|
głupi temat ma to ma duzo osob ma i duzo i malo i jest spoko
|
|
Wystąpią Kayah oraz Formacja Nieżywych Schabuff, podawały to już niektóre łomżyńskie media, słyszałam w radiu i czytałam we współczesnej o tym.
|
|
ciekawe czego uczy twojPan ...? jednak sądząc po jego wypowiedzi, to coś jest na rzeczy ...
|
|
*********** sie w głowe.. AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |