Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy wiosna |
No tak, może to i wkręt jakiś:-) przecież można w google wpisać jak to normalna firma to napewno i adres by się znalazł;-) VIVERA- chyba masz racje. katorznik- też mi się tak kojarzy, jak ostatnio gadałam z Panem Piotrem, to właśnie coś mówił, ale pamięć ulotną mam:-) Mam namiary na Piotra, ale nie mam pozwolenia na podawanie nr. tel. pewnie nie miałby nic przeciwko, no ale..... Pozdrawiam i stawiam na firmę ZIELIŃSKICH:-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy wiosna |
Chciałbym dowiedzieć się waszych opini na temat pracy w/w drukarni
|
|
Paweł87 ja też składałem ankietę 20 kwietnia w Białym .... w takim tempie na lipiec i tak się nie wyrobimy ;/
|
|
A ja sie pytam, kto za to wszystko zapłaci???????? nie dość że czynsze w góre idą ( co im najlepiej wychodzi) to jeszcze nie umieją załatać dachu by człowiek mógł normalnie żyć. Niech by ktoś się wziął za tych prezesów, zarządców i chol...ra wie kogo jeszcze, Oni tylko kasę umieją brać, ciągle im brak na remonty, tylko sobie podwyżek to nie żałują. Bardzo dobrze że znalazł się ktoś kto uwiecznił to na fotkach, tylko co z tego będzie miał? kto pokryje koszty remontu mieszkania?? Panu Prezydentowi czas podziękować!!!! Pozdrawiam
|
|
Dzięki za fachowe odpowiedzi :D PS. Katorznik a ile byś sobie życzył za zmianę softu :) ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |