Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Piękne" kobiety dostały bukiety |
akademia fryzur przy kwiaciarni marzenie- bożka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Piękne" kobiety dostały bukiety |
3 miesiące
|
|
jezeli myslisz o takich uczelniach jak UKSW i SGGW to chyba znaczy ze SGH z gory odpada. Mysle ze SGGW jest bardzo fajna propozycja ale na dzienne. Jak dostaniesz akademik to w ogole w raju jestes. Jezeli ekonomia to UW. Najlepsza w kraju. Jezeli szeroko pojety managment, ekonomia i jezyki to SGH, ktory ma zaoczne studia ;) ale pewnie drogie. Nie wiem czy jest sens sie pchac w gorsze uczelnie niz SGH i UW. Pozdrawiam.
|
|
Mam dwie fretki w domu od wielu lat. Znaczy sie fretki sie zmieniaja bo po paru latach choruja itp. Corka ma fiola na ich punkcie. Prawda jest taka ze zadne to zwierzatko do domu. Smierdzi, sra wiecej niz je. Nalogowo szcza po katach jak tylko wypuszczone. Juz bym wolal te zlote rybki ktorymi karmilem zolwie a i przy okazji fretke. To nie kot czy pies (a mam obydwa, w tym kotow trzy). Wmawianie sobie ze one takie slodziuskie i miluskie to po prostu pic na wode. Whatever.
|
|
w Łomży nie ma porządnego fryzjera... za pierwszym razem owszem mogą zrobić coś fajnego, dobrze ściąć, pomalować, ale nie zdarzyło mi się, żeby jakiś drugi raz powtórzył choćby tę samą fryzurę...
|
|
Matko Kurde jakie ploty to raz. A dwa nie ma to jak konkurencja. Nie ubliżając kobietom.... rozumiem,żeby to kobieta plotkowała ale nick wskazuje na faceta.... Tak.. to jest Europa... Facety zamieniają się rolami z kobietami!! Nie ma to jak globalizacja.
|
|
Przecież wyraźnie jest napisane, że spacerować tam możesz. A że część mieszkańców Łomży to świnie i zostawiają śmieci gdzie popadnie to już inna sprawa (wystarczy sobie pochodzić po lasku jednaczewskim w okolicach gdzie da się dojechać samochodem, albo przy Łomżyczce - pełno butelek po piwie, opakowań po mc i innych śmieci.
|
|
Ty zapłacisz hehe :)
|
|
a co mnie to obchodzi heh :P
|
|
VizeV- Jesli Cie to nie obchodzi, to po jakiego groma sie wypowiadasz?a to znaczy że znieczulica Cie dopadła, mam nadzieję, że jak będziesz w potrzebie to doświadczysz "dobroci, wyrozumiałości" od ludzi. he!!!
|
|
widziałem tylko reklamę jakiegoś tygodnia z piratem czy coś i nielegalnie (chyba, tak podejrzewam) użyte zdjęcie z filmu Piraci z Karaibów... a może to był czyjś żart.
|
|
W sympati przerabiają za 100 zł.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |