Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Religia na aut? |
najlepiej do vektry do paliwo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Religia na aut? |
a co mi tam masz i odemnie
|
|
Ja w 60sek z pewnoscia oddam glos ;-) rudy błazen z druhem
|
|
No właśnie, jak było?
|
|
Równiez posiadam vectre b 1.8 16V , okolo 2 lata temu zalozylem gaz w Piątnicy na ul. Nowoprojektowanej. Niewiem jakie sa dokladnie teraz ceny ale wtedy tam bylo tanio i jestem bardzo zadowolony z ich roboty. Przez dwa lata nie mialem zadnych problemow . Polecam ! rudy błazen z druhem
|
|
tak dzwonilem i na 100 % jest wlasnie sie wybieram
|
|
Ja
|
|
A do tego zakładają nowe konta aby tylko troche "popierdolić głupot" na forum zeby mieli chece z tego. No coz...ŻAL
|
|
idiotów nie brakuje ;-] zżera ich zazdrość i zawiść bo co innego, Yama ma konkurencję i nie może tego strawić ;-] i teraz taki pro7 czy inny...nie będę się wyrażał, pieprzy farmazony ;-]taka prawda
|
|
To niech się "zaczyna".Do Amnesi Maxx jak narazie nie pojde (obowiązki matki) ale dzięki za podpowiedz ;/ ... I nie chodzi mi o darmowe drinki bo jeszcze naszczęście stać mnie żeby sobie go kupić a ten widocznie był miłym gestem od właściciela.
|
|
Pierdoły? To wejdź sobie jeden z drugim na oficjalną stronę amnesia maxx / zakładka "imprezy" i na samym dole jest jak byk!! I nie jestem żadną konkurencją tylko po prostu szkoda że do takiego lokalu zapraszają takie komedie jak dj hazel...
|
|
Czy wy nie widzicie ja was wkreca ten caly "al" wystarczy sprawdzic jaki ma e-mail podany w profilu a bedzie wszystko jasne "janusz@modernameble.pl" i sam jeszcze nie wie gdzie ma szukac swojej firmy pewnie jakas pomrocznosc jasna go ogarneła. Skoro takich podstepów trzeba urzywac na forum zeby sie zareklamowac to widze ze marnie przędziecie, lecz sie nie dziwie panie januszu skoro ceny sporo odstaja od reszty a sprawdzilem to osobiscie i dla tego zrezygnowalem z waszych usług.
|
|
Ja złożyłem 1 kwietnia i też do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zwrotu.
|
|
No nie , disco polo na weselach im się podoba. Jak już pisał alvaro50 są kapele naprawdę dobre i obywa się bez tego wstrętactwa typu "Żono moja żono.."
|
|
HHAHHAHAHAHAHAHA cioto juz jest przerobione i to bez zadnej bateri wystarczy soft zmienic
|
|
?
|
|
z CKM'u bym sobie postrzelal... bedzie? albo z Rucznoj Protiwotankowyj Granatomiot
|
|
Podana fraza - http://wiadomosci.onet.pl/1990218,69,dwa_homoseksualne_pingwiny_doczekaly_sie_potomka,item.html - nie została odnaleziona. http://wiadomosci.onet.pl/1990218,69,dwa_homoseksualne_pingwiny_doczekaly_sie_potomka,item.html „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Cholera, że też te pingwiny wiedziały, kiedy to jajo podrzucić - akurat na paradę równości. Czyżby to był czyżyk???
|
|
|
massa napisal:A pan panie LOBO(i reszta internetowych dzieciaków) macie jakieś wąty do roboty,którą ja wykonuję!? Ciekawe jacy bylibyście rozgadani jakbyście stali ze mną twarzą w twarz podczas interwencji... no tak bo policjant twarza w twarz z malolatami i odznaka czuje sie jak straznik teksasu nie??? tacy wielcy sie czujecie bez komentarza 3/4 z was sie nadaje na zbiory salaty do neimiec a nie do policji i tyle w temacie widze czesto jak po lomzynskich lokalach twoje ziomy z policji nacpane baluja ale to chyba nie torebki z fotoszopa jak szanowac prawo w panstwie bezprawia .... Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |