Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fundusz Kościelny czy dojący?? |
tak tak zapewne beda chcialy tam dniowac i nocowac w tych smrodach:) a jak narazie po amnesimaxxx hula smrod i wiatr. A ciekawi kiedy szef tago lokalu bedzie dawal d...y za darmo??? To by byl by chwyt marketingowy!:))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fundusz Kościelny czy dojący?? |
do piwnicy zeby wykopac dol to ona raczej sie nie zmiesci. pozostaje lopata
|
|
na rządowej albo pięknej
|
|
Niestety nie miałam przyjemności tam pracować.A patrze że wypowiadają się panie które pracowały w wenice oj jaka szkoda że już nie pracujecie???
|
|
Ja nie ubieram się w sklepie dziecięcym tylko swoje dzieci i widać jaki ty masz podjazd do ludzi.
|
|
zuzizuzieńka chciałabym nawiązac z toba kontakt .mam córeczke 21 miesiecy która choruje na tę chorobę mam kilka pytań muj adres agnieszkakr2@wp.pl lub gg 2013038
|
|
Dzięki za odpowedzi:] Milej niedzieli :]
|
|
większosc sklepow jest otwarte np. biała budka na staffa
|
|
dziwi mnie że pozamykane sklepy, większość ludzi pewnie nie wie co to za święto dzisiaj, normalna niedziela powinna byc i tyle...
|
|
A co za święto właśnie?
|
|
dzisiaj są zielone świątki
|
|
DZIŚ JEST DZIEŃ DZIECKA !!!!!!!!!!!!!! .STARE SZKAPY !!!!!!!!!!!
|
|
robrob koparka potrzebna na dzien jeden. iveco tez chce hehe
|
|
chyba jutro
|
|
Jak bym znalazł to bym już nie oddał.
|
|
Czy moze ktos mi powiedziec jaki jest najlepszy gaz do vectry b 2001 r i gdzie najlepiej i najtaniej zalozyc?
|
|
Czy moze ktos mi powiedziec jaki jest najlepszy gaz do vectry b 2001 r 1.8 i gdzie najlepiej i najtaniej zalozyc?
|
|
czesio ty nieokrzesana kanalio!!!!!!!!!!!!!!
|
|
świetny film! gratuluję pomysłu! a głos oczywiście oddałam :) pozdrawiam.
|
|
Większość już zapewne wie że celem takich pytających niby postów pytających ma na celu reklamy własnego interesu, biznesu bar bistro nie jest w Ostrołęce czy Białymstoku czy nie jest restauracją 5 * każdy może osobiście sprawdzić bez strachu o rachunek. Tak zapewne jest i w tym wypadku, albo temat typu postu <darmowe drinki w amnasji> ... myślicie że kto to pisze sami zainteresowani.
|
|
nawet porzadne zapalniczki sa na paliwo
|
|
Ja też nie xP rudy błazen z druhem
|
|
to jak nie wiesz to sie nie odzywaj albo sie dowiedz „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
uważaj bo ktoś ci go odda...
|
|
haha zawistni ludzie zawsze byli są i będą ;-D jesteś śmieszny Kola a po twojej wypowiedzi mogę smiało stwierdzić że masz kłopoty ze sobą człowieku ;-]
|
|
To nie śmieszne,ale nie którzy gubią w głupi sposób telefony a pozniej znajdują ludzie którzy mają wszystko głeboko gdzieś ... i wiadomo sprzeda opylić telefon żeby mieć na lufke lub wódeczke . rudy błazen z druhem
|
|
Sprawdź Rozp. MSWiA ws Wzorcowego regulaminu strzelnic. http://www.abc.com.pl/serwis/du/2000/0234.htm Pozdrawiam
|
|
Ludzie!!!!Nie zdałam sprawnościówki:/Ale wstyd:/
|
|
wooooow KFC? i to jest szczyt waszych marzeń. coz za ambicje. Widac niektorym najwyrazniej do szczescia dworcowe zarcie wystarczy.
|
|
czy może mi ktoś powiedzieć coś na temat pracy w tej firmie?staram się tam o pracę ale nie wiem czy warto,o innych hurtowniach krążą różne pogłoski(wiomar czy omega).czekam na opinie.
|
|
Osobiscie nie widziałem, ale z recenzji znajomych nie wiem czy sam obejrze ten film...okreslili go jednym slowem..dno
|
|
Zauważyliście, że większość takich tematów zakładają kobiety o... kobietach? :) Solidarność jajników to chyba tylko na filmach :) Pozdrawiam wszystkie jadowite żmije :) Zoolog z zamiłowania hehe ;) rudy błazen z druhem
|
|
Witam!Ja też polecam dr Głębickiego!Lekarz z długoletnim doświadczeniem,bardzo sympatyczny!Numer do pana Dr Głębickiego:602-605-754
|
|
Nastepnym razem radze nie zdejmowac:P Moge tanio odsprzedac swoje.
|
|
może zostały u twojego chłopaka w BMW...
|
|
wyciagnelas- nie wiem dlaczego- temat ktory byl aktualny 5 m-cy temu i co robisz? zarzucasz dziewczynom ktore sie tu wypowiedzialy ze sa "zielone"? smieszne podejscie do tematu-zamiast krytykowac przeczytaj uwaznie co te dziewczyny pisza. kazda z nas ma swoje odczucia podczas porodu i po nim tez.to co czujemy podczas trwania calego porodu nie ma nic wspolnego z tym jak czujemy sie traktowane.opinie na temat lomzynskiej ginekologii byly , sa i beda podzielone-tak samo jak i w wielu innych szpitalach.a to nie ma zwiazku z tym czy kobieta chodzila do szkoly rodzenia czy tez nie,czy czytala "normalne ksiazki" czy tez zwykle gazety. ja nie rodzilam w Lomzy ale czytajac opinie tych kobiet ktore rodzily w Lomzy obojetnie czy byly zadowolone czy nie-nie widze nigdzie tego co Ty twierdzisz-ze one szly na porodowke myslac ze to "bulka z maslem".!!! urodzilam dwoje dzieci naturalnie-zadne w Lomzy(drugie wlasnie w klinice w Bialym) i nie chodzilam do szkoly rodzenia i jakos dalam rade.i jestem napewno nie pierwsza i nie ostatnia ktora bez chodzenia do szkoly rodzenia wiedziala kiedy jechac do szpitala,jak oddychac podczas porodu,kiedy przec.....pierwszy porod byl dluzszy od drugiego ale.....mimo to oba porody bede milo wspominac .......i za to podziekowalam lekarzom i poloznym ktore przy mnie byly w tych chwilach!!!!! a co do prywatnych klinik-to powiem krotko-nikt nikogo nie WYGANIA. zglaszajac sie do kliniki wszystkie pacjentki sa informowane na jakich zasadach to wszystko sie odbywa. kazda z Pan wie na co sie decyduje i wie ze dopiero po 37 tyg klinika podejmie sie przyjecia porodu. a jesli z maluszkiem cos bedzie nie tak to niestety- ALE TO NIE JEST PROBLEM TYLKO KLINIK ALE ROWNIEZ WIELU INNYCH PANSTWOWYCH SZPITALI-bedzie musialo byc ono przekazane tam gdzie sa odpowiednie warunki i odpowiednie aparatury medyczne. wiec Twoje teorie o wyganianiu nie maja realnego pokrycia!!!!! poza tym mysle ze powinnas wiedziec ze nawet znieczulenie ZZo nie polega na tym ze kobieta je dostanie i od poczatku do konca nic nie czuje i nie wie co to bol,nie wie co to skurcze parte- gdyby tak to wygladalo....no coz wtedy porody bylyby "bulka z maslem"!!!!
|
|
ja też dałem głos
|
|
spal i poloz do ujecia w spalonej chacie
|
|
Byłem na bema + 1. Pani miła 2. Dużo jedzenia 3. Dużo smacznego jedzenia 4. w lokalu czysto 5. duży wybór sosów 6. Nie tylko kebab do szamy 7. Bardzo fajne miejsce nawet jeśli zalatuje się tam na kawuchę 8. Przystępne ceny - 1. o lokalu dowiedzialem się przypadkiem z tego forum 2. słabo widoczny ten lokal 3. brakowało mi jakiejść ulotki menu które mógłbym wziąć w rękę . taka jest moja opinia moja, i wnioskuje, że będę stałym klientem :)
|
|
no dwoch mam a orientacyjnie koszt i czas kursu??? moze byc wiecej osob kwestia ceny
|
|
"Masz problemy z dostaniem się do gimnazjum i stąd twoja flustracja?" Grzegorz.G wybacz ale mam wrażenie, że to ty możesz mieć problemy z dostaniem się do gimnazjum. Nie wiem jak inni, ale ja nie kojarzę w języku polskim słowa "flustracja". Znalazł się kolejny pajac na forum... Takos
|
|
Witam wszystkich. Ja jestem już po egzaminach sprawnościowych i czekam teraz na MS. Czy mógłbym sie dowiedzieć od kogoś jakie pytania zadaje psycholog, czy jest trudno? proszę o odpowiedź. pozdrawiam
|
|
:)) moze ktos z was zna jakies kawalki w taki deseń: http://www.youtube.com/watch?v=QnKid4kR_e4&feature=related Mniej wiecej od 0:36 sekudny do 1:11. Najlepiej podobne brzmienie i sam instrumental. Jezeli chcesz napisac cos glupiego....zamknij stronę. Z gory dzieki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |