Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS to socjaliści, czyli lewica |
Cześć, czy mógłby mi ktos udzielic informacji o odjeździe autobusu z Dworca Zachodniego do Łomży w godzinach 14.30-15.30? W necie znalazłam tylko taki o 13.45.Nie ma innych?Z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS to socjaliści, czyli lewica |
można wsiąść w pociąg podmiejski i wysiąść na dworcu stadion, lub pozostaje tramwaj
|
|
http://www.pksbilety.pl/Route
|
|
No to tego może nie spaprają, bo to podstawowe prace ;) Uszczelka pokrywy zaworów tylko oryginał Honda - zamienników nie polecam. MULTI AUTO podlaskie, Białystok, Narodowych Sił Zbrojnych 3, tel: (85) 651 82 79 Salon, Dealer, ASO marek: Honda
|
|
W Białym ASO ok. Serwisuję parę lat i nie narzekam. Ceny w miarę, a ludzie normalni. A rozrząd zrobisz prawie u każdego mechanika, przelicz sobie w koncu 2000 rok to nie nówka. Nie wiem jaki masz silnik, ale pewnie i zawory trzeba będzie ustawić, bo te bestie na to wrażliwe. Nie mówiąc już o świecach itp.
|
|
Xlator jest najlepszy ,nie ma sensu szukać czegoś innego...bo po prostu nie ma sensu ,ewentualnie możesz sam napisać jakiś program ;P nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Dziś miałem WZ. Pytanka standardowe: czy napewno do Policji i dlaczego, jaki rozwój kariery, wykształcenie, ustawowe zadania Policji, cechy dobrego funkcjonariusza, kto jest komendantem KGP i KWP i pytanko co bym zrobił na jeśli na służbie mój partner nie wywiązywał się ze swoich obowiązków i dlaczego akurat tak a nie inaczej. Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzonka
|
|
To nie kawiarnia/restauracja/bar czy jak to się zwie tylko jeden wielki GOK okolicznych wiosek
|
|
jesteście w błędzie, biedronka właśnie przeprowadza renowacje GOŚKI Takos
|
|
Toć w gośce była stokrotka nie dawno :P a teraz biedronka nagle ? wiem że w grand markecie biedronka ma być nie długo bo już w reklamie było. Ahh same stokrotki i biedronki ocipieli ;/ Takos
|
|
nastawnik dawki n146 gdzie to kupie lub naprawie audi 2,5 v6
|
|
tam szyld już stokrotka zniknął szykuje się jakaś nowość !!!
|
|
a kto to zarządzil takie swieto ;p „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
na mnie nie patrzcie.. to nie ja.. Takos
|
|
Uważaj.tam podsłuchują wszyscy,a młody nie jest taki w porządku.To tylko jego udawana inteligencja i dobry kamuflaż robi takie wrażenia. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
no to pyskino i tak jesteś w dobrej sytuacji.
|
|
Aha dzieki... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
a ja nie
|
|
i ja ! i ja ! ;p „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
a w krórym to miejscu ma byc? biletówka czy festyn miejski?
|
|
Witam, temat z prośbą. Wysłałem Film do konkursu ecoKlaps oto link http://ecoklaps.pl/eko_w_60s/ No i nie ukrywam, liczy się każdy głos. Proszę obejrzyjcie film jeżeli będziecie zdania że warto zagłosować, to proszę was o to :) Dzięki za każdy głosik :) Pozdrawiam
|
|
http://kult.art.pl/pl/koncerty/koncert/544.html Ostrów Mazowiecka 2009-05-30, godzina ok. 21:00 stadion MOSiR cena biletów: free :(
|
|
Dzięki śliczne za tak dobry początek :) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
skonczylem i mam prace tyle :P
|
|
+ :) fajny filmik
|
|
kompa wywal
|
|
Jak tak dalej pójdzie to zamiast opłaty za wstęp będzie dopłata za wstęp „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
No to liczba zgwałconych mężczyzn wzrośnie.
|
|
W końcu coś konkretnego ;)
|
|
pogoń go na inna ulice 3000 000 000 ludzi by tak zrobilo
|