Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy J. Brzeziński będzie ponownie kandydował na Prezydenta miasta? |
Właśnie leci u nas trójka - powtarzali numer Halamy o miłości do wołków zbożowych - spłakałam się ze śmiechu... A Wy jakie macie manie i schizy? A może komuś sentyment do wołków nie jest obcy? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy J. Brzeziński będzie ponownie kandydował na Prezydenta miasta? |
ryskago: ...as you wish.
|
|
wiecie co?jeżeli Wam przeszkadza ta cjhoinka to postawcie druga ładniejsza,z większą ilością igieł i tak dalej...Tak myśle co by to było gdyby wogule tej choinki nie postawili..wtedy Rada Miasta by oberwała:/ a poza tym to gdzie jak nie pod choinką spędzać sylwestra:)
|
|
ryskago - dzięki za miłe słowa i pozdrowienia. jestem już mamą i... jeszcze raz zostanę właśnie w 2005r. Dlatego taki nick. Ale jak miło brzmi dla uszu (i oczu) "Matko droga" no powiedz sam - kto obecnie tak zwraca się na co dzień do mamy?? Czyli mam nick OK!!! PS - schronisko jest przy Wojska Polskiego (mijasz Agrobiznes - wis a wis stacji benzynowej) Dokładnego adresu nie znam - nigd Ale jeśli ma to y im listów nie wysyłałam (a może powinnam napisać do ktoregoś piesa??- pewnie przeczytałby z dużym zrozumieniem) Być może więcej by zrozumiał niż..... Lecz jeśli ma to być albo nie być - postaram się dokładny adres przytuliska zamieścić na stronie. Pozrawiam serdecznie miłośników ssaków (bez wyjątku - tzn wszystkich miłośników wszystkich ssaków)
|
|
Ja pierdzielę. Stąd i zowąd zasuwają jak to w Polszcze jest żle. Jest jeszcze gorzej niz myślałem. Skoro ludziska zastanawiają się nad jakimiś wołkami? Chiba nie mają już z sobą co począć. Chciałbyś się tematodawco przepoczwarzyć? Wołek zapewne ma w głębokim poważaniu wszyskto, co nie wiąże się z jego powołaniem. Czyli z wpieprzaniem różnych zbóż.
|
|
Stirlitz zasłyszał, że największe bagno Europy leży koło Lomzy (nazwa trudna do wymówienia dla nordyka). Pomyślał - to cóś dla mnie. W takim bagieńku to ja się popławię. Przeliczył się. Amen.
|
|
A więc szczere gratulacje dla Ciebie matko2005 za to że jesteś i będziesz matką, a jak już będziesz to napisz. Pocieszymy się wspólnie :). Ja mam już dwoje urwisów
|
|
Guardian Angel take care of You ........... for now zorro
|
|
Łódź rządzi :) Ma zowsze Łomża
|
|
Jest już połowa grudnia, a sieć kanalizacyjna na ul. Poznańskiej jeszcze nie działa. Budomex jako główny wykonawca zupełnie się nie popisał. Budowali wolno, niedokładnie, zostawili dużo bałaganu. Powinni zapłacić kary dla naszego miasta. A co zrobili na Szosie Zambrowskiej?
|
|
Achtung- 21 czyli Uwaga mam 21 IQ tak odczytuję twój nick "Nadmiar demokracji to anarchia"
|
|
www.mensa.pl :D buehehehehehehe
|
|
polecam www.dobreprogramy.pl oraz www.google.pl :)
|
|
Drogi markac, Nigdy nie atakuję nikogo jeśli ten mnie do tego nie sprowokuje. To nie ja rozpoczęłam te złośliwości ale cudak o nicku Relanium. Ja tylko i wyłącznie wyraziłam swoją opinie o rampie. Takie jest moje zdanie i wielu moich znajomych. Uważam, że z dużego pokoju nigdy nie da się zrobić klubu z prawdziwego zdarzenia. Jest ciasno, duszno, brak nagłośnienia i oświetlenia. I to jest klub??? To jest knajpka gdzie można posiedzieć i wypić kawę ale nie klub. Jedzenie na kanapach też nie jest wygodne. A krytyka ze strony autora tego postu (myślę, że jest to właściciel RAMPY) innego lokalu żeby zareklamować swój, to jest żenada MONIA
|
|
End Of File
|
|
Hehe...oj ludzie,ldzie... olejcie tę prowokację...l
|
|
Ehh... Moja pomyłka. Własnie wstałam i chyba jeszcze nie kojarzę dokładnie o co chodzi... :/ "Nadmiar demokracji to anarchia"
|
|
Zapomniałam dodać, że kiwi różnie smakuje w poszczególnych stadiach dojrzałości, więc może warto spróbować...
|
|
DINKS, **** i JaCieKręcę End Of Świata? ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Nadleśnictwo Łomża ul. Nowogrodzka ceny do 38 zł. pozdrawiam (........)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |