poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Skarbówka prześwietla wesela

I co powiedziałeś? :D Co byś zrobił gdyby Twój partner nie wywiązał się ze swoich obowiązków? :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Skarbówka prześwietla wesela

Wasze opinie na temat tej uczelni??? Ktoś może ze studiujących mógłby się wypowiedziec???

zdawałem ostatnio test psychologiczny do straży więziennej jest tam takie matematyczny zadanie na stojąco jest kółko w nim kwadraty a w kwadratach cyfry na górze numer kwadratu np.11 na dole liczba towarzysząca np.7 o co w nim chodzi Proszę o ponoc

Ja dziś dwoniłem do KWP (mowa cały czas o Gdańsku) i mi babka powiedziała że mam spokojnie czekać na telefon az poinformują mnie kiedy mam MS a potem WZ (o ile zdam MS) ale jak by przyszło mi jechać na szkółkę to w 2010 ;] I jak tu się nie /przepraszam za słowo/ wkurwiać?

bez zartow????????

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

ode mnie tez masz glos

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Ode mnie też poleciał "+"...

DiDi

kostke ukladasz?

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Dobry temat!!!! reklama jak sie patrzy kur...a jeg mac heheh maja oni te tricki aby tylko ludzie przyszli nawet jak potem pojda nie zadowoleni ze piwka darmowego nie było to przciez oni tego nie pisali heheh

ta sama firme wejdz na strone zobaczysz kuchni?

dokladnie taksóweczka za darmo i drink też :)

a z reszta...Przyjdziecie Panie to się przekonacie czy to prawda...

Witam.
Mam pytanie dotyczące kastracji królika, otóż chciałabym zapytać czy ktoś wie gdzie najlepiej kastrują króliki ? Chodzi mi o to czy pozniej nie ma zadnych problemow, bo myslalam zeby isc na Hipokratesa do pani Grudzińskiej, ale mam trochę wątpliości. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Hello:)gdzie dzis sie wybieracie na disco?mam na mysli glównie osoby w wieku od 23 lat bez urazy dla młodszych,pozdrawiam

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

a po co Ci to ?

najprosciej to nie korzystac z IE, po jego odinstalowaniu czasem win potrafi rozne kwiatki potem wywalac...

meble na zamówienie, zastanawia mnie tylko jedno, skoro to nie Twoja firma to skąd w Twoim profilu mail z nazwą wish i piękny święcący napis? Sam nick meble na zamówienie jakiś taki akurat pod tę branżę;-) Może to tylko tak w ramach podziękowań za super meble albo ja kiepsko kojarzę fakty, zwłaszcza, że już po 22:D Tak czy siak skontaktuję się z ów firmą w swoim czasie:)))))

dzięki znalazłem www.modernameble.pl ale nie wiem gdzie ich szukać. Czy zna ktoś namiar. Oczywiście do zaproponowanych też zajżę

Tak jak wyżej , poprostu nie korzystać ;) jeżeli przeszkadza Ci możesz usunąć wszelakie skróty IE na pulpicie czy pasku szybkiego uruchamiania ( nie ma co ingerować usuwając IE z systemu różnie bywa z tym..) , a żeby nie wyskakiwała zainstaluj jakąś alternatywną przeglądarkę typu Firefox i po instalacji jej jak odpalisz pojawi Ci się czy chcesz aby była standardową przeglądarką klikamy tak ; ) i problem z głowy
pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org