Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowe województwa, odłączenia... |
lalka26 ---> sądzac po niku to jak masz 26 lat to do garow kobieto i dzieci bawic :))buehehe a nie ty sie za imprezy klubowe bierzesz kapciu stary!!! "chętnie byśmy pobawili się przy jej muzyce na prywatce"- wnioskuje ze jestes bananowa lala skoro uzywasz takich pojec, zapros sobie zespoł BOYS na ta swoje prywatke a nie DY Maje:))) P.s. a wie ktos moze co oznacza skrot DY?????:))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowe województwa, odłączenia... |
http://www.baranowski.pl/images/mapa.jpg , przepraszam za krypto reklame. Jeszcze jeden osesek: http://pl.pensionhotel.cz/baranowski/ pisownia "ą" nie sprawia problemów takich jak razem czy osobno w nazwie miasta:) Moze cos znalezliscie przeszukujac net? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Sorki, ale 'UNII' + 'TECHNIK' - 'U' = 'UNIITECHNIK' (2x'I'), a takiego sklepu na Starym Rynku nie ma ;P. Rozwiązałem zagadkę sam :], bez żadnego Sztabu Antykryzysowego :D.
|
|
tzn ? zorro
|
|
Baranowski, to może Via Baltikę prowadzić nawet przez Lwów, Zakopane, Wrocław czy Poznań. Co ta mapa ma wspólnego z planowanym jej pzrebiegiem?
|
|
Popieram słowa geni. Gośka to najdroższy sklep w Łomży, zakupy robię tam sporadycznie. W dodatku właściciel tego sklepu niedawno zraził mnie do siebie wypowiedzią, że stare budynki nie mogą być ładne (chciał wyburzyć starą kamienicę obok Gośki żeby zrobić tam parking dla swojego sklepu - szczyt idiotyzmu). Szantażował włodarzy miasta, że jeśli nie wydadzą mu na to zezwolenia to zamknie ten swój przybytek. Po tym zachowaniu już więcej tam nie pójdę. Za to w Stokrotce trzeba się po prostu "nauczyć" kupować. Niektóre produkty są sporo tańsze niż w sklepach osiedlowych, ale za niektóre można mocno przepłacić. Co do cen w sklepach Społem to są bardzo zbliżone do Stokrotki, przeważnie wyższe niż w sklepach osiedlowych. Dużą zaletą Stokrotki jest też spory wybór artykułów, których wcześniej w Łomży nie sposób było dostać. Trochę powiewu wielkiego świata w naszej mieścinie ;)
|
|
ok! Wiec ja to widze tak. Tarczyn nie jestes kibicem, fanem, jak zwal tak zwal to nie interesuj sie klubem za bardzo i nie szukaj tematu dla komisji sledczej. LKS przymierza sie do II ligi. Swietnie. Tylko stadion trzeba dostosowac do wymogow II ligowych. No tak. Potrzeba kasy. Miasto biedne. Dofinansowanie z Bialegostoku?? Zapomnijmy. Trzeba szukac funduszy, bo browar i jakis pieniadz z PZPN nie wystarczy. Wiec dlaczego nie jakas offsetowa inwestycja??!! Wszystko bedzie OK, jak nie ucierpi na tym nasz KLUB. To tyle. Pozdrowienia dla kibicow i do zobaczenia wiosna na stadionie. Zbych
|
|
Wigilia to również czas wybaczania ..... Przeto wybaczam : Śledczemu i jemu podobnym łamaczom zasad poprawnej polszczyzny Wronie która przedwczoraj ozdobiła mój pagon niechcianym awansem Sąsiadowi, którego pies nagminnie załatwia potrzeby na klatce schodowej :) A tak poważnie... wybaczam i proszę o wybaczenie wszystkich, którym w mijającym roku zrobiłem jakąkolwiek przykrość (również na forum 4lomza) Pozdrawiam
|
|
re: lalka26 A ŁYŻKA NA TO NIEMOŻLIWE!!!!!!!!!:)))Podbijaj dalej tego posta bo beke mam niezla z twoich wypocin.Poza tym dalej nie dowiedziałem sie co oznacza skrot DY bo 2-krotnie go powtorzylas w swoich wypowiedziach wiec zrobilas to swiadomie i widac ze DOWNEM jest ewidentnie ty!!!:)))Zanim zaczniesz z kims dyskutowac na tematy o ktorych masz gowniane pojecie to polecam najpierw gruntownie przygotowac sie pod wzgledem merytorycznym i translacyjnym w tym akurat przypadku, bo dla mnie DY wcale nie = DJ (z ang. Disc Jockey).Ceee yaaa pipo!!!hehehe
|
|
ho ho ho meeeeeery christmas Ludziska wyluzujcie :) Święta idą :) Dyrb
|
|
Ja jeździłem bez biletu ponad rok, praktycznie codziennie... Zakładając, że jeździłem do szkoły i z powrotem przez 300 dni, za bilety zapłaciłbym 600 X 0,90 zł czyli 540 złotych :-) Niestety, dobra passa trwała tylko rok, po czym musiałem wydać 63 zł... Jakby nie patrzył, 477 złociszy zostało "ze mną" :-) Uważajcie tylko na takiego młodego, niskiego, łysawego kanara z Łomży - od razu rzuca się z rękami i próbuje zabierać plecak :-) H W D K sarna
|
|
Autor: zamaracha (---.lomza.sdi.tpnet.pl) Data: 13-12-04 22:32 Ja pierdzielę. Stąd i zowąd zasuwają jak to w Polszcze jest żle. Jest jeszcze gorzej niz myślałem. Skoro ludziska zastanawiają się nad jakimiś wołkami? Chiba nie mają już z sobą co począć. Chciałbyś się tematodawco przepoczwarzyć? Wołek zapewne ma w głębokim poważaniu wszyskto, co nie wiąże się z jego powołaniem. Czyli z wpieprzaniem różnych zbóż. Przepoczwarzyć powiadasz? Na Twoim miejscu uważałabym, co mówię, bo jeśli istnieje reinkarnacja, to Twoją następną karmą może być... wołeczek właśnie. Choć z drugiej strony, skoro ów ma wszystko w głębokim poważaniu, to takie beztroskie życie jest, hm, niczego sobie... No i jak tu nie kochać takiego słodkiego leserka??? O kurczę (to z www.kurczaki.pl)! Ja też muszę uważać! Zamaracha gotów mnie posądzić o zoofilię...
|
|
lalka26, skąd w Tobie tyle złości i zawiści? Myślałem, że masz 26 lat, a tu takie posty czytam... PS. Zaraz będzie atak na moją osobę...
|
|
śliczne po prostu :)
|
|
a mnie sie podoba w końcu cos troche normalniejszego :))))
|
|
no to robimy koncert choinkowych życzeń świątecznych :)))
|
|
cudo :) następnym razem będąc w naszym łomżyńskim dumnie brzmiącym "Millenium" pomyślę o zdjęciu i od razu wygodniej mi będzie oglądać film pozdr. ;)
|
|
Zbychu, choć nie jadasz surowej mąki, to wszak jest szansa, że razem z chlebem konsumujesz pieczone wołki, ale przecież wołowina to bardzo ekskluzywne mięsko, więc smaczego... taki żarcik mało smakowity..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jeżeli rzeczywiście 87% mieszkańców chce tego scalenia to niech sobie scalą. Ale jeśli 13% tego nie chce, to nikt nie ma prawa ich do tego zmuszać! Nie mam słów! Cieszę się natomiast, że przynajmniej sąd dobrze się znalazł w całej "aferze", bo zaangażowanie i determinacja ratusza, są conajmniej zastanawiające! :) Dyrb
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |