poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jakoś nikt nie pisze o probie rozbicia korporacji przez Gowina

wiem ale n ie powiemy sam zobaczysz heheh

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jakoś nikt nie pisze o probie rozbicia korporacji przez Gowina

Spodnie do tańca towarzyskiego (używane) mozna kupić u P. J. Baczewskiego, można też uszyć na miarę za pośrednictwem tegoż Pana - trenera. Gotowe nowe spodnie i nie tylko można kupić w specjalistycznym sklepie w Warszawie lub Olsztynie.

4-1 dla MU

No ja juz tez po, oddany i po Sprawie.

Gdzie znajduje sie ta firma Stonel?Moze ktos zna orientacyjne ceny?

jest ok.polecam

Lipowa jest za strażą , czy to tam? A dokładniej w którym miejscu na Bema?

Wow co za temat. Jak najbardziej trafny, ale osobiscie chyba nie chcialbym aby moja wlasna mama siegala po porady na tym konkretnie forum ;) niestety tutaj nie jest duzo ludzi ktorzy Tobie pomoga ;) lepiej znalezc bardziej specjalistyczne.

Na bunt dzieciaka nic nie poradzisz. Oczywiscie mozesz wplynac na niego, ale to jest budowanie od podstaw relacji dziecko - rodzic, jezeli od poczatku dawalas mu ta milosc to jak mu jej troche zabraknie (odpychajac sie sam od Ciebie) to zateskni. Nie proboj byc przyjaciolka dla dziecka, to najgorsze co moze byc moim zdaniem. Dziecko musi widziec w Tobie autorytet wzor do nasladowania, w pewnym sensie bac sie Ciebie i nie musi mowic Tobie wszystkiego. A jak bedzie innaczej to sobie z Ciebie zrobi kolezanke i potem nie bedzie wiedzial co to znaczy matka, nigdy nie dojzeje. Taka prawda ze dzieciak nie musi Tobie mowic wszystkiego (oczywscie rodzic pewnie bardzo chce wiedziec wszystko dla jego bezpieczenstwa), to wlasnie go nauczy radzic sobie samemy z problemami i wkraczac w doroslosc. Tylko tutaj musisz zauwazyc ze to jest bardzo niebezpieczne pole, bo moze wpasc w zle srodowisko... Dlatego obserwowac go uwaznie troszczyc sie o niego, ale nie wymagac aby mowil Tobie wszystko w 100%, w 90% owszem ;D.
Mowie to z perspektywy dwudziestoparo latka. Bardzo dziekuje moim rodzicom ze mieli idealne podejscie do mnie, czasem troche nadopiekunczy, ale dali mi idealne przyklady i sa dla mnie autorytetami.

Pozdrawiam wszystkich rodzicow ;)

kissfan1990 mam nadzieje ze o studiach tez myslisz, bo praca i dziewczyna to nie wszystko. Powazne plany na przyszlosc powinny sie z tym wiazac,ale Tez z nauka. Pozdrawiam.

Na mazurach "dzikie" miejsce?HA! Chłopie,przyroda mazur stała się interesem!Bardzo opłacalnym zresztą,a Nowe Guty to szczegónie uczęszczana miejscowość więc tam nie znajdziesz spokoju latem,czasem nie można też znależć miejsca,żeby wcisnąć się do wody,co nie zmienia faktu,że to piękne miejsce :)

Ja tez slyszalam od znajomej,ktora pracuje w szpitalu,ze dziewczyna,ktora prowadzila auto zmarla.Wiec to moze nie plotki?Historia tych mlodych ludzi pokazuje jak kruche jest zycie...A mlodych kierowcow wciaz przybywa.I nie wiadomo ilu ich skonczy tak samo-na drzewie.Ale jedno jest pewne-ludzie gineli,gina i beda ginac na drogach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org