poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowy "Polski Szaniec" już w sprzedaży!

FC BARCELONA - menu 2:0

Messi
Xavi

a krisiano sie poplacze ;D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowy "Polski Szaniec" już w sprzedaży!

frodo jak najbardziej cie popieram należy odp zdecydowanie tak i zdecydowanie nie tych odp musi być najwięcej w tym jednym teście są różne np
a) tak
b) nie
c) nie wiem
albo
a) zdecydowanie tak
b) zdecydowanie nie
c) czasami tak
d) czasami nie
kolejny wariant
a) ja tak twierdze i moi znajomi tez tak twierdza
b) ja tak nie twierdze ale moi znajomi tak twierdza
c) ja tak nie twierdze ale moi znajomi tak twierdza
d) ja tak nie twierdze moi znajomi też tak nie twierdza
ah jest jeszcze wariant
a) tak
b) nie
c) ???
tylko teraz nie wiem czy ten wariant był na MS czy na pzp bo wiadomo te testy sa podobne....

a co do pytania z dzieckiem to na początku masz pytanie "czy uważasz ze klaps jest dobra metoda wychowawcza???? a za kilkanaście pytań masz pytanie "czy uderzyłbyś dziecko???" no i jak na pierwsze odp tak a na drugie nie to jest problem wychodzisz na kłamce://
w całym teście trzeba się pilnować jak się ktoś uważa za osobę odważna i w każdym możliwym pytaniu to podkreśla a np w takim pytaniu "wchodząc do pomieszczenia pełnego ludzi, gdzie każdy juz z kimś rozmawia krepuję się" i odp tak to te jego wcześniejsze pytania się wykluczają i znowu wychodzi kłamstwo....
nie ma sensu sie też idealizować jak macie pytanie "czy wszedłbyś do kina bez biletu mając pewność ze nikt cie nie zauważy" to odp brzmi tak odpowiecie inaczej to psycholog wam wytknie ze się idealizujecie a takich ideałów nie ma na świecie drugie takie podchwytliwe pytanie "czy lubisz grac w gry w które przegrywasz?? " odp nie, niema co się oszukiwać nikt nie lubi przegrywać nawet pan Fronczewski kiedyś powiedział "gram tylko w to w co wygrywam"

zapomniałam dodać jeszcze coś o tych pytaniach na każde pytanie jest określona ilość czasu co pytanie to inny czas czasami jest to 10sekund a czasami sa to 2 minuty
sa jeszcze takie zadania gdzie trzeba poukładać to co dla nas jest najważniejsze w kolejności od 1 do 10 czy coś takiego wiem ze tego jest dość dużo...
unikajcie na MS tych odpowiedzi "czasami tak czasami nie raczej tak raczej nie ??? nie wiem .... " starjcie się na każde pytanie odpowiadać konkretnie.

jakby ktoś chciał !!!! TESTY ZA FREE !!!! to piszcie do mnie

pomocna11@wp.pl

odpowiadam na wszystkie wiadomości!!!

Wie ktos cos?

Chłopie nie spodziewaj się wiele..
Pan :) hahha kor... to wielki cham .. mówię o starym ten młody jest w porządku,
tak jak ktoś wcześniej napisał , albo zostaniesz złodziejem albo będą jeżdzić po tobie jak po szmacie, zero szacunku do ludzi … , czepiają się nawet o stawianie samochodu na parkingu, a nie jest ich, , sam zobaczysz...czerwony samochód którego Pan … nie może znieść :D heh

Manchester United 2:1 Barcelona

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org