poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jerzy BUZEK MOŻE MIEĆ 25 TYSIĘCY ZŁOTYCH emerytury! -pogrzebał szkoły zostanie

Kumpel który mieszka w Gdyni mówił mi że rekrutacja zakończyła się dla niego powodzeniem już w marcu !!! a na szkółke idzie dopiero pod koniec sierpnia !!! Jest bardzo dużo chętnych i się nie dziwie że tam wstrzymali nabór.
Ale to tylko tam, o innych miastach nic nie słyszałem. Papiery przyjmują cały czas, więc rekrutacja trwa.

Powodzenia życze i pozdrawiam

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jerzy BUZEK MOŻE MIEĆ 25 TYSIĘCY ZŁOTYCH emerytury! -pogrzebał szkoły zostanie

raczej aparat w telefonie... <sciana>

Re: Jerzy BUZEK MOŻE MIEĆ 25 TYSIĘCY ZŁOTYCH emerytury! -pogrzebał szkoły zostanie

Czasami bywa tez tak ze pan taxi wielki plejboj prubuje wykorzystac sytuacje i widzi ze kiedy dziewczyna wraca z baru i wyczuje ze jest pod wpływem alkocholu to składa propozycje " mogę wyłaczyc taksometr i odwiezc pania za darmo" - Wiec dzieczyny KOMURKI W DŁOŃ WŁĄCZYC KAMERE NAGRAC TAKIEGO I UDOWODNIC JACY ONI NAPRAWDE SA.

Matko nastolatka-powinnas spojrzec wstecz...problemy zauważamy kiedy nasze dzieci mają już naście lat ale mysle iż należy od narodzin kochac dziecko rozsądną miłościa,która zaprocentuje w przyszłosci.Prawda,wzajemne zaufanie,oparcie w rodzinie i CZAS poswięcony dzieciom(którego rodzice maja ostatnio niewiele)-wystarczy..Nie sztuka dac dziecku dobra materialne-(tzw.biedne dzieci bogatych rodziców) trzeba byc ZAWSZE ,one muszą czuc,ze mają w nas oparcie i miłosc na dobre i złe.W fazie buntu zakazy i nakazy są najgorszym z możliwych posunięciem.życze sukcesów (bo moim zdaniem dobre wychowanie dziecka jest ogromnym sukcesem)pozdrawiam:)

Jesli to prawda co piszesz to wracam z obczyzny;)

To ja tak tylko dodam:

http://nasza-klasa.pl/

:-)

xxxBxxx - troche samokrytyki , fakt , że dostałaś się na "dobre" studia (cokolwiek to oznacza w Twoim mniemaniu) nie oznacza jeszcze, że je ukończysz

Pamiętaj: nie kala się swojego gniazda

/ popracuj nad gramatyką, ortografią itp.

Dobra, wpisywać typy, zobaczymy po meczu kto najlepszy?
3-2

ps. nagród nie będzie:(

nawet sie tam nie fatyguj

Witam

Potrzebuję informacji o firmie Zbymar (na Wojska Polskiego). Specjalizują się w skodach.

Można zostawić im auto bez obaw?

pozdrawiam

tez bym pragnal zeby barca wyjebala w kosmos menczester chociazby dlatego ze nie lubie kryśki ronaldo - podobno na kazdym waznym meczu biega z vibratorem w pupie

kogos obrzucic blotem latwo a najpierw tzrebaby spojrzec na siebie widze ze sprzedajesz rzeczy tak wiec mam takie pytanie masz zarejestrowana dzialalnosc gospodarcza wystawiasz fakture jak zakupie u ciebie jakis przedmiot??

3:0 dla FCB albo 1:O dla MU zalezy jakie składy wystawia trenerzy,ale ogolnie jestem za Barca!

KILKA SŁÓW O MULTISELEKCIE do tych którzy będą zdawać. Ja miałem test 20 maja-zadzwoniłem dzisiaj i wynik pozytywny. Pragnę nadmienić że badania i podobny test miałem do licencji ochrony,tak że ten test nie był dla mnie zaskoczeniem-chociaż przyznam że się bałem wyniku,bo jak wiadomo oni tam w Komendzie Głównej mają opracowany profil psychologiczny przyszłego policjanta,i jeżeli pasujesz do profilu to masz zdane.Najgorsze jest to że nikt do końca nie wie jak ma wyglądać policjant-jaki ma mieć charakter, jaką osobowość i inne tym podobne cechy. A więc moje rady i spostrzeżenia są takie. Pisząc test nie kłamcie,a jak już kłamiecie to do końca i żebyście się w tym wszystkim nie pogubili bo np 9 pytanie brzmi tak:czy kiedykolwiek uderzyłeś-aś swoje dziecko?, a pytanie 177 tak: czy wychowanie dziecka metodą klaps za złe zachowanie, słodycze za dobre zachowanie jest twoim zdaniem skuteczne? Jeżeli na pyt.1 odp.NIE, a na 177 TAK to jasno widać że kręcisz bo stwierdzasz że malucha nie uderzyłeś nigdy, ale jesteś za wychowywanie dzieci metodą klaps za......-czyli przeczysz sam sobie albo świadomie zle wychowujesz swoją pociechę. Takich samych a inaczej brzmiących pytań jest sporo.Są jeszcze proste zadania matematyczne,zadania na pamięć,dopasowywanie różnych figur do siebie-lecz nie jest to już aż takie ważne jak te pytania. Po teście na komputerze za jakieś 30 min. rozmowa z psychologiem. Ja miałem przemiłą panią(podobno 90% jest miłych,chociaż niektórzy psychologowie próbują zdenerwować petenta by sprawdzić jego reakcje-no ja nie miałem takiej przyjemności) A więc dalej. Pani P.... trzyma w ręku nasz wydruk testu z komputera i nas wypytuje i tu też nie radze kłamać a jak kłamiemy to do końca jak już wyżej wspomniałem. Pytania są standardowe-po co do policji, jak sobie radzisz ze stresem,w jakim pionie policji chcesz służyć,i dlaczego, o twoje szkoły,prace,wojsko(do zainteresowanych: nie musisz być w wojsku,możesz mieć kat.D- lecz nie E. Noi wbita rezerwa. To nie są dawne czasy że przyjmowali prawie wszystkich byle byli po wojsku,nie ważne wykształcenie. Teraz Policja ma swoje komisje lekarskie i swoje sposoby by wyłapać niezdolnych do służby) Rozmawiając z panią P. bądzcie spokojni,nie maglujcie w rękach długopisa lub podobnej rzeczy bo wyjdzie że jesteście nerwowi. Oni dobrze wiedzą że jesteście w stresie i tego do końca nie ukryjecie. Podczas rozmowy patrzcie w oczy pani P. bo to jest dowód na to że jesteście z nią szczerzy. Ja czekam teraz na komisje lekarską i wywiad zorganizowany.Od moich kolegów którzy już dostali się do policji wiem że najgorsze już za mną. MYŚLĘ ŻE TO CO TU NAPISAŁEM BĘDZIE NIEKTÓRYM WSKAZÓWKĄ I POMOCĄ , I ŻYCZĘ WSZYSTKIM REKRUTOM POWODZENIA!!! Ps: Jak napisałem powyżej: profilu policjanta nie znam, ale wiem że miło patrzą na ludzi szczerych,otwartych,lubiących życie towarzyskie(nie do przesady).Nie potrzebują samotników i pesymistów. Dodam że zdawałem KWP KRAKÓW.

Może chciał byś jeszcze poćwiczyć xD zawsze we 2 to raźniej i inaczej:P

wolnosc słowa i jednostki to wlasnie fakt ze nie mozna wymieniac nazwisk ludzi na np takim forum a nie jak ty twierdzisz ze jak nie mozna wymieniac nazwisk na forum to jest juz ograniczenie wolnosci tampa dzido
PS i jakie to świetne studia odnalazłas po tej "szkole" buahahaha bo jak mi raz kolega powiedział ze na prawo idzie po drzewnej to go wyśmiałem po drzewnej nie ma perspektyw na powazne studia chyba ze jakies tam typu "kajakizm modernistyczny"

3:1 dla FBC

Ja bym chcial zeby Barca wygrala nawet 1:0 ale na STS stawialem na Manchester :P

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

FC Barcelona-Manchester United 2:1

Można bez najmniejszych obaw. To solidna i uczciwa firma.

Dzien dobry.
Mam pytanie. Gdzie mogę kupić w Łomży czarne spodnie dla chłopca o rozmiarze 142-146 do tańca towarzyskiego? Może ktoś ma odsprzedać?

Vivera czy wiesz że groźby podlegaja karze, więc proponuję pomyśl choc trochę, pamietaj że nie jesteś też anonimowy. Pozdrawiam i proponuję obu Panom napic się zimnej wody

Każdy ma prawo do własnej opinii i krytyki. Ja osobiscie w tym roku skończyłem Zstio nr 4 i powiem szczerze na swej drodze spotkałem kilku prawdziwych nauczycieli z powołania i pasji. Prawdziwych majstrów w swoim fachu sprawiedliwych i potrafiących pomóc i dobrze ocenić . Spotkałem też kretynki bo tak nazwe niektórych którzy po prostu poprzez fakt że mają mgr. przed nazwiskiem ogłupieli . uważaja że nalezy im sie pokłon ale niestety nie nauczyciel powinien uczyć życia a nie tego że ocena jest dobra wtedy gdy bedzie kwiatek im lepszy kiwatek tym lepsza ocena. Na szczęście lub na nieszczęscie ocena szybko jest weryfikowana przez mature . Niestety przez jej 30% na które kazdy idiota sie prześlizgnie i ten który chodził do szkoły i starał sie jak i ten co spedzał dzien szkolny na murku . :)

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

I taniej niż w serwisie.

1:0 dla Manchester United

Glory Glory Man United !!!

1:0 dla barcy

better juz dorobiłęs sie takich kokosów że cwaniakujesz ?

Ja mam spodnie na zbyciu. Proszę o kontakt asia_dz@wp.pl :)
Pozdrawiam :)

Moim zdaniem:
Barcelona 0:0 Manchester United
karne: MAN.UNITED WIN!

Także dla mnie najbardziej prawdopodobne są rzuty karne. Dzięki którym wygra Manchester United =]

W KWP w Poznaniu na 100% nic nie zostało wstrzymane..Zazdroszczę wszystkim którzy przeszli TSF TWO i MS:)..I gratuluje oczywiscie:*

Re: Jerzy BUZEK MOŻE MIEĆ 25 TYSIĘCY ZŁOTYCH emerytury! -pogrzebał szkoły zostan

Moim zdaniem to jest troche głupie ten MS no bo jak FRODO napisał że jedno z pytań brzmi: "Czy kiedykolwiek uderzyłeś swoje dziecko?", ja mam 20 lat i dzieci jeszcze nie mam (przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo) więc jak mam odpowiedzieć na to pytanie? Skoro dzieci nie mam to oczywiste że ich nie uderzyłem ;]

Frodo a Ty w jakim pionie Policji chcesz służyć? Co powiedziałeś pani psycholog? I jeszcze ejdno pytanie do Ciebie: Czy na MS często zaznaczałeś odpowiedzi skrajne, czyli ZDECYDOWANIE TAK / ZDECYDOWANIE NIE? Bo mój znajomy który miał kandydacką w Policji mówił mi że słyszał że podobno najlepiej na MS nie zaznaczać odpowiedzi skrajnych (czyli "zdecydowanie tak" albo "zdecydowanie nie"). Więc jak to było z Tobą?

Do ludzi z KWP Gdańsk:
Poza tym ponawiam moje pytanie o moją sytuację. Papiery do KWP zawoziłem 31 marca 2009 a TWO i TSF miałem 9 maja 2009. Oba te testy zdałem. Gość który był razem ze mną na testach ma wyznaczony termin na MS 30 czerwca 2009. Jak ja dzwoniłem to mi powiedzieli że oni sami będą dzwonić (ale jakby co ja i on mamy innych kadrowców). No i ja miałem więcej pkt i z TWO i z TSF. Czyli co, osoby które są na tym samym etapie co ja też w tym roku mają pozamiatane? Czy tyczy się to tylko osób które np dziś chciałby zawieźć papiery do KWP?????? Pomocy :(

andżela !!! andżela !!!

jak Ci się mieszka w Austrii ?

Imigrantka he

Dobra już nie zaśmiecam :)

no i widzisz, sam sobie dałeś rade
Pzdr. i trzymaj się.

firma stonel konarzyce polecam nr 515663262

sie wysililista xD

kloszard, ty to jednak krasomówca jesteś...:D

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org