poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
aż się wierzyc nie chce.

jedz do kolna
bar nazywa sie chinczyk
zamow duzy kebab
jesli Twoje beda tak duze i tak smaczne jak tamte to nie bede musial tam jezdzic
a bar polecam

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: aż się wierzyc nie chce.

tez kończylam tą szkołe i po czesci tak jest jak napisałas,mysle ze z kazdym rokiem ta szkoła bedzie podupadac,zawsze brakowało odpowiedniej osoby ktora w koncu by sie za nią wziela i cos zrobila zeby szkoła ta zaczeła jakos sie liczyc wsrod innych,nauczyciele to byli rozni chyba najwiecej przykladali sie ci nowi po studiach bo reszta to juz sie nie wysilała za bardzo jakby zatrzymali sie w czasie i czekali na emeryture tylko,jedyne co fajne bylo to ekipa z ktora sie bylo w klasie to wspominam najbardziej bo ona pozwalal jakos przetrwac w tej szkole i sie nie zanudzic na smierc,pozdrawiam wszystkich absolwentow z 2000 r

xxxBxxx jest dużo ludzi, których Drzewna nauczyła zawodu i umiejętności wykorzystywanych w pracy zawodowej. Nie mówię, że w ostatnich latach ale ogólnie na przestrzeni lat a Drzewna to nie ostatnie kilka lat tylko dużo,dużo więcej...Ja kończyłem Drzewną i nigdy się tego nie będę wstydził, to były wspaniałe lata w moim życiu i nigdy złego słowa nie powiem na ludzi stamtąd.Jak to się ładnie mówi : nie sra się w swoje gniazdo:)

Wydaje mi się kolego że to coś z twoimi umiejętnościami jest nie tak a nie z motorem.Ja zdawałem egzamin w tym roku i jest dziecinne prosty.Nie widzę w nic dziwnego w tym że na ósemce trzeba się odwracać albo skorygować tor jazdy manetka dodając gazu.Może pojeździj jeszcze trochę naucz się a potem idź na egzamin.Po co mieć pretensje do garbatego że ma dzieci proste??Jestem pewien że gdybyś umiał jeździć na motorze to nie miał byś żadnego problemy ze zdaniem egzaminu.

Kissfan - piszesz, że:
"wszystkie problemy duszę w sobie bo poprostu nie wiem jak i boję się poruszyć ciężkie tematy z matką.może popatrzcie drogie Panie na to pod tym względem,poobserwujcie zachowania i poznacie odpowiedź"

Widzisz, to właśnie jest ten problem, że (zarówno my - rodzice- jak i wy, nasze dzieci), że nie wiemy.... JAK!!. I ten właśnie problem mnie nurtuje, że nie wiem jak rozmawiać, jak słuchać swoje dziecko.
Teoria nie idzie z praktyką w parze. Brakuje mi treningu, który można nabyć na różnego typu warsztatach, których, niestety, w naszym mieście nie ma (albo ja o nich nic nie wiem).
I właśnie dlatego zdecydowałam się na ten post, żeby poznać opinie innych, zmagających się z tym problemem.

Tu nie chodziło o krytykę. Tylko o Moje zdanie, a osoby które nie ukończyły tej szkoły nie powinny się wypowiadać.
A dla ciekawskich mam już 3 literki przed nazwiskiem.
Bo z tego co widzę najwięcej mają do powiedzenia te osoby, które nie mają pojęcia o temacie.
A co do błędów, piszemy posty, czy licytujemy ilość błędów ( liczy się treść )?
Powodzenia!

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

jutro mam WZ w Poznaniu i mam do was pytanie czy jeżeli mam juz WZ tzn ze juz sprawdzili moją ankiete bezpieczeństwa?

dzieki bardzo wpadne

hahahaha

ja bym dał jej sobie loda zrobić . . . eee to znaczy kupić . . .

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

z strony szkoły drzewnej:
Smaczne co nie co w szkolnej kawiarence sprzedawały dziewczyny (czyt. ławka na holu i jedzenie na stojąco, heh)

Polecam nowy kebab na lipowej nieporównianie co u bettera zestaw na talezu za 10zl praktycznie 2 razy wiecej wszystkiego niż u niego ;))

polecam Wiartel

chyba jedyny zaklad tak tu polecany i rowniez z mojej strony jak masz skode to naprawy tylko tam maja o nich pojecie, nie musisz sie martwic o najdrobniejsze czesci ceny ok

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org