poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gigantyczna kompromitacja IPN

Luka_sz dzieci Ciebie tu nie zrozumieją, też zostałam oszukana przez taksówkarza, śpieszac sie do pracy nie spojrzałam na resztę a szanowny Pan to wykorzystał, wydał do 50, zamiast do 100, sprawe też wyjasniłam.
Mam nadzieje, że impreza była udana :) pozdrawiam

wszyscy święci nie pija na imprezach bo mama alkomatem czeka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gigantyczna kompromitacja IPN

lód jak lud, nic za darmo nie da. nie patologia a marketing

rudy błazen z druhem

swoim gadaniem i tak nic nie zmienicie. Ludzie nadal będą ginąć za kółkiem przez szybkość, alkohol i nierozwagę.

Uszanujcie osobę zmarłą, poszkodowanych i ich rodziny.
Nie macie nic innego do roboty? Obserwujcie i komentujcie to co dzieje się w Waszych rodzinach. Sprawia Wam przyjemność potępianie innych? Gratuluję.

Yeach

lód jak cud

No ale "słyszeliście" że wstrzymują rekrutacje czy "jesteście pewni"? Zresztą tak jak napisałęm wcześniej koleś z którym byłem na TWO i TSF ma wyznaczony MS na 30 czerwca wiec skoro wstrzymali rekrutacji to chyba nie mówili by mu tego terminu. No a do mnie nadal nikt z KWP nie dzwoni :(

mam pytanko. na TWO i TSF trzeba zawieść zaswiadczenie od lekarza. to ma byc od zwyklego lekarza rodzinnego zaświadczenie ze moge podejść do testów czy jakies inne?

ja dostałam od rodzinnego i inni też mieli od rodzinnego

tak za strażą jest lipowe bar jest kolo sklepu spożywczego wiec ladwo trafic

naroiło sie tych kebabów jak mrówków ;P

zrozum jedno, nie ma ziemi niczyjej. predzej czy pozniej i tak przyleci jakis dziadek z siekierka drac sie ze to jego ziemia ;) wiec uwazaj.

Z tego co mi wiadomo to w Samsungu w ogóle nie ma za wielu możliwości tuningowania telefonów :) Oni stawiają na swoje pomysły i bronią się przed jakąkolwiek ingerencją w telefon. Więc jeśli pogłoszenie głośnika na maksa jest za ciche to raczej nic więcej nie poradzisz.

witam ! gdzie w Łomzy mozna kupic rowerek dla 3 letniego dziecka>?? dzieki za info

i jak nikt nie mA NIC?

Panowie, którzy zdawali w Gdańsku multiselect ( michualeks, karol) dajcie znak kiedy dostaliście odpowiedź z wynikiem.pozdro

www.korfa.pl wejdz do nich maja siedzibe na szosie zambrowskiej swietna firma ja juz drugie meble robie u nich ;] ale troche biorą ;]] pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org