Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TUSK PODPISAŁ PAKT FISKALNY |
Podpowiem ul. Przykoszarowa. Potrzebne jeszcze jakieś dane. Dawaj napisze ci na priv. Podać maila? Lubisz anonimowość co? Obyśmy spotkali się w 4 oczy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TUSK PODPISAŁ PAKT FISKALNY |
KARWICA
|
|
pieprzyc fretke xD Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
chyba nie wszyscy dobrze zrozumieli słowo "loda"
|
|
anielsko-slodka moje gg 7728239 odezwij się DiDi
|
|
....ONI już to zrozumieli,są mądrzejsi,bardziej doświadczeni z poważnym urazem.... .....możemy to zrozumieć wczesniej..... ......jak zdążymy,oczywiście......
|
|
Frodo, jeszcze jedno: Piszesz, że czekałeś 2,5 miesiąca na MS ale to był czas: a) między dniem w którym miałeś TWO i TSF a dniem MS? b) między dniem w którym zadzwonili z KWP (już jakiś czas po TWO i TSF) a dniem MS? do ROGAL404: tu raczej 99% piszących stara się do Policji :) Co z SW to zapytam się znajomego który próbował się dostać do SW (ale nie obiecuję że znajdę na niego namiary). Pozdrawiam.
|
|
Zaświadczenie od lekarza medycyny sportowej, że możesz podejść do testów. Jak ja byłem u swojego lekarza rodzinnego i chciałem to zaświadczenie to dał mi skierowanie do Przychodni Sportowej i właśnie tam to załatwiłem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |