poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zdrojewski przygotowywał dokument idący dalej niż ACTA. "To kompromitacja"

Uwalaja na wszystkich etapach rekrutacji.Nie wspomne o szkolach Policji.na ktorych bardzo uwalaja. Z mojego naboru uwalili po niecalych 2 mcach szkolenia 10% sluchaczy.A gdzie jeszcze do konca szkolenia ile osob odpadnie.Strach pomyslec. O tym nikt nie pisze,ale takie sa realia.Juz niebawem wprowadzaja odplatnosc za wyzywienie i kwaterunek w szkolach.Ciekawe ile bedzie osob chetnych wtedy do sluzby w tej formacji.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zdrojewski przygotowywał dokument idący dalej niż ACTA. "To kompromitacja"

jasiu_smietana jak zrobiłeś dobre zdjęcia pod słońce mi tak dobre nie wyszły

Suoper,
juz wypełniłem i czekam na wyniki na e mail, pilotszybowca@op.pl
ja dla Ciebie to mam nadzieje ze sie odwdzieczysz!!!!!
tez pisze prace mag na temat internetu.

To dawaj :vivera" spotkamy sie pod macdonaldsem bo zdaje mi się ze tam często przebywasz wieśniaku. Bądź wybierz lokalizacje dla siebie dogodną. Ja pokonam te 150km i pofatyguje się do i będziesz mógł mi powiedzieć w oczy co czujesz, a może będziesz się pod anonimem ukrywał. Wiesz co idz wypisywać swoje wypociny na "bandycka lomża" tam ze swoją fantazją pasujesz. Jak chcesz zobaczyć frajera to bądź odważny i się spotkajmy w dogodny dla nas obu dzień a dogodnej dla ciebie lokalizacji.

Dla roztrzygnięcia całej sprawy kolejny raz przepraszam czlowieka który mnie wiózł-bo to nie ona odbierał przyjmował pieniądze. Jednak w dalszym ciągu uważam że drugi taksówkarz nie oddał 90zł jak twierdzi. A kolejna sprawa dla znających chodź troszkę podstawowe działania matematyki.
Koszt jednego kilometra to 1.6zł według taryfikatora. Tak była to noc godzina 00:22 z soboty na niedzielę a więc podnieśmy koszt kilometra do 3zł myślę ze to max jaki można przyjąć. Z kupisk starych zakładając nie od znaku do znaku lecz z punktu A w Kupiskach do punktu B w Łomży jest dokładnie 6.5 km więc licząc po 3żł rachunek jest prosty 19zł plus otwarcie drzwi 5zł a do tego licznik powinien bić jak tylko kierowca taksówki przekroczył znak Łomża w stronę Kupisk, a więc dodajmy kolejne 2 kilometry do rachunku więc z samych kilomertów które powinny być 8.5km plus 5żł na start wychodzi 30zł50gr.
Ok niech będzie 40zł razy 2 bo tylu kierowców było wychodzi 80zł. Więc skąd tu 110zł? Nie wiem może jechał przez Piątnice? Z tego co pamiętam nie .Trasa była standardowa. Więc zakłądając ze jestem kutas i zajebałem sam sobie 90zł cena 110zł jest nie halo. Na dokładkę rozmawiałem z innymi korporacjami każdy wyliczał to na 30zł x2 =60zł

A więc "vivera" jak masz jakiś problemik to dawaj się spotkamy jednak jeżeli jesteś dziewczyną to zakładam , że i tak się nie ujawnisz pozostając śmieciem albo zwykłą kur***ą.
Leczysz kompleksy człowieku siedząc na tym forum bo tylko tu ktoś może cię słucha bądź tak się tobie tylko wydaje. TYLKO TU MOŻESZ BYĆ KOZAKIEM. ŚMIESZNE I ŻAŁOSNE.
Sam na początku popełniłem błąd pisząc o kogo chodzi i ten błąd naprawiłem. Jednak lubię mądre opinie, a nie ćwieków leczących własne słabości. I wielki szacunek dla dla ludzi piszących obiektywnie .

jest

no widziałem ale może ktoś jeszcze kogos poleci od kuchni

alkohol w postaci drinków, piwa, NIE CALE BUTELKI, taxówki są wazne caly czas w weekendy + w juwenalia klubowe 4 czerwiec (czwartek) do 24:00, w minimum 3 osoby jesli sie zabierzecie do klubu wtedy nic nie placicie, informacja w 100 % potwierdzona, wystarczy poczytać troche tu i tam. wjazd do klubu za free

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org