piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PREZYDENT L. KACZYŃSKI ZAPOWIEDZIAŁ ORĘDZIE - OGŁASZAM KONKURS CO W NIM BĘDZIE ?

pisanie, że GOŚKA jest tańsza to są jakieś kpiny. GOŚKA zawsze była najdroższa i wydoiła nas do podszewki. Teraz może robią jakieś promocje ale teraz to już za późno. Ich zgon to jest już fakt i nic i nikt im nie pomoże.

Co do Stokrotki to cenowo nie różni się od cen w osiedlowych sklepach. Różni się natomiast wielkością i różnorodnością asortymentu. Jest tam wszystko co potrzeba w jednym miejscu. I tak powinno być.

Genia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PREZYDENT L. KACZYŃSKI ZAPOWIEDZIAŁ ORĘDZIE - OGŁASZAM KONKURS CO W NIM BĘDZIE ?

Tzn: jak widac na zalaczonym linku, trasa prowadzi przez Łomże. :)

zorro

Re: PREZYDENT L. KACZYŃSKI ZAPOWIEDZIAŁ ORĘDZIE - OGŁASZAM KONKURS CO W NIM BĘDZIE ?

Dlatego jest tytul z usmiechem, aby traktowac to z humorem, jak ktos sobie zaplanowal i oznaczyl na mapie. Juz nie bede poruszal trudnych tematow, nie dla wszystkich zrozumialych...

:)

hahha, zeby tak bylo....

Zbych

boss lassus fortius figit pedem - zmęczony wół(ek) szybciej pracuje
quod licet Jovi, non licet bovi - co wolno Jowiszowi, tego nie wolno woł(k)owi
ponoć to prawda zgodnie z sentencjami łacińskimi :)
a nawiązując do zboża:
1. bardzo lubię kawę zbożową,
2. kiedyś była wódka żytnia, której nie było dane mi się napić bo chyba takowej już nie ma ? :) /to nie jest reklama nie kasujcie/

pozdrawiam

re: Relanium

Sądząc po twoim nicku to jesteś albo ćpunem albo lekomanem. Musisz mieć zapewne dodatkowo wrodzoną wadę rozwoju i daleko posunięte wodogłowie.

Piszę tak, a nie inaczej bo bardzo chcę żeby dałny takie jak ty wszystko dobrze zrozumiały i żebym nie musiała drugi raz czegoś tłumaczyć.
Ale widzę, że dla ciebie ten język jest zbyt skomplikowany.
Tak więc zapisz się do MONARU bo niedługo nie odróżnisz białego od czarnego.

Monia

Precz z reklamą na forum.

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Pan Deptuła obraca się w kręgach mediów i dlatego robi tak dużo wrzawy wokół tematu scalenia w obrębie ulic Al.Legionów , Sikorskiego , Wyszyńskiego i Mickiewicza . Jak przytoczył Exciter i ja to potwierdzam , że P.Deptuła kieruje się tylko prywatą pod płaszczykiem walki o interes społeczny . Jestem uczestnikiem scalenia a dodatkowo zamieszkuję na w/w terenie i jestem zainteresowany ( jak i 87%) kontynuacją prac scaleniowych . Moja działka jest większa od działki państwa Deptuła i mam pytanie : dlaczego ja nie miałbym prawa decydowania o losach mojej własności , w imie czego , czy tylko w imię interesu P. Deptuły .

Wracając do zabawy... to dziś , jak co Środe, FreshHouseMusic

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org