poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kaczyński będzie maszerował

Noł-nejm napisał:
"polecam trasę na Drozdowo - Krzewo itd potem chyba jak pamiętam w Borkowie jest most przez Narew"
Bronowo...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kaczyński będzie maszerował

Ale to nie pierwszy taki incydent. Z tydzień temu też byli bo słyszałem ten huk ale niestety ich nie widziałem.

to jedź do Białego, do swoich. Tam szerzy się "tolerancja", łatwo tam spotkać kogoś "metalowego', pzdr. dla tej dziewczyny z włosami pomalowanymi na biało - czarno (widziałem ją jak przejeżdżałem przez Białystok).

Proponuje zamknąć już ten temat bo z wami dziećmi trudno sie dyskutuje. Każdy z was chyba wszystkie mózgi powpierdalał. Może sposób mojej wypowiedzi pozostawia wiele do życzenia ale dla mnie nie to sie liczyło. A jedynie chciałem zwrócić uwagę na zachowanie ludzi. to że ktoś jest pijany innym nie daje prawa wykorzystywania sytuacji i ciesze się że nad tym panem stoi mądrzejszy od niego szef z którym można porozmawiać i wyjaśnić wszystkie kwestie tej sprawy (sytuacji) co sie stało już się nie odstanie. Ale jedno z tego forum wywnioskowałem, wam dzieciom nie powinno się dawać takich tematów do opiniowania i z tym popełniłem straszny błąd.

dzieciom??? przemilcze... i tak nie kozacz, bo nigdy nie wiadomo...

W sumie latały 3 pary. Dwie wysoko - jedna od strony Śniadowa, druga od strony Ostrołęki a 3 nad samą Łomżą i najniżej. Mi one wyglądały na Migi :)

co fakt to fakt ze trzeba czekac na swoją kolej
ale większosc ludzi którzy siedzą w tych komendach robi wielka łache
ze udzieli jakis informacji i ogólnie mają gdzies ludzi
nie wiem czy podzielacie moje odczucia , moze sa jakies wyjątki w co jednak wątpie

MICHU ALEKS ja miałem również MS w Gdańsku w zeszłym tyg i również oczekuję na odpowiedź , w jaki dzień miałeś?

Dziady je..ne niech nam getta porobią a wokół wszystko posprzedają każdy wolny kawałek zieleni a swoją drogą to nie wieże żeby ktoś był aż takim debilem żeby to zrobić może mają zamiar nam zrobić niespodziankę i coś robią dla mieszkańców Łomży.Szkoda by było wiem że dużo ludzi tam jeździ ze swoimi rodzinami bo widoki są piękne.

wiem ze jak ja zaliczylem sprawnosciowke to dzwonilem i sam sie umawialem na MS

NO JA NIEDŁUGO BO TYDZIEŃ;) ale coś czuje że pewnie w polowie lipca sie odezwa .na WZ hm...trzeba poczytac ustawe o Policji a reszta to bede podobne pyt jak u psychologa, czemu do policji , jakie wady jakie predyspozycje itd. Ty pewnei załapiesz sie na lipcowy nabór ja MOŻE na sierpien.NO NIC poczekamy WAŻNE ŻEBY SIE DOSTAĆ!!! POZDRAWIAM

Jak wszyscy będą zrzędzić to nic się nie uda.
Pomysł gry trójkami zamiast po dwie osoby jest dla amatorów całkiem sensowny.
Służę pomocą i popieram inicjatywę damianpp

Ale macie problem.Wymienione zostały wszystkie sklepy muzyczne w Łomży oraz allegro.pl i niech sobie szuka.I tak wybierze nie to co Jej radzicie tylko to, co wyda Jej się stosowne i co poradzi wciskający droższy syf "Pan ze sklepu".Podstawową rzeczą przy wyborze gitary jest jej ROZMIAR, w przypadku tego młodego Pana będzie to 1/4 ,ewentualnie jeśli nie chcesz kupować za 2 lata nowej, kup teraz 1/2.Owszem dzieciak będzie miał przez jakiś czas małe problemy z rozstawem palców i ogólnie wielkością sprzętu, ale odniesie się to pozytywnie do późniejszych możliwości.Zapraszam do lektury na GOOGLE.PL
P.S. Jestem wykwalifikowanym gitarzystą więc opinię tą można spokojnie traktować jako profesjonalną.

padło pytanie JAK PRZEROBIĆ? Więc jeśli ktoś wie to niech odpowie, jęsli nie to po co w ogóle zbędne komentarze... Czekam na odpowiedź kogoś kompetentnego.
Osobiście też słyszałam, że sie nie da przerobić JESZCZE PS3, w przeciwieństwie do XBOX'a.

Zapraszam do oglądania fotek z juwenaliów. Jest sporo zdjęć tłumu więc może znajdziesz siebie na którejś fotce.
Zdjęcia nie zostały zamieszczone na stronie juwenaliów bo odwiedzalność strony była tak wielka że prawie cały transfer został zużyty
Zdjęcia z juwenaliów

Turniej to turniej wiec mysle ze zglaszaly by sie ekipy co maja do czynienia z siatkówką nie tylko na w-f czy placu zabaw ;) jak zalezy Tobie na poziomie to zapisz sie do jakiejs skecji siatkarskiej.. pozdro ;)

Ja chętnie wezmę udział w takim turnieju. Jeśli naprawdę coś uda się zorganizować to zaproszę do Łomży znajomych siatkarzy, żeby podnieść poziom rozgrywek.

zdjęcia jak z festynu osiedłowego :) hehe

wszędzie jest to samo, czy Olsztyn czy Wawa wszędzie pełno małolatów z fajkami i piwem w ręku. żadna to nowość,nie ma sie czym podniecać.tak było jest i będzie i nic na to nie poradzicie. jak na Łomżę było nieźle. przypomniały mi się czasy studenckie. myślę że z roku na rok będzie coraz lepiej i doczekamy się wkońcu prawdziwego miasteczka studenckiego.

http://www.render.pl/pics/ogolne/policja.jpg[\img]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org