Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prywatyzacja MPEC |
w centrum katolickim, od poniedzialku do piatki od 12 do 20, w soboty od 10. Wchodzisz do srodka, na lewo masz wieszaki, zmieniasz buty na takie z miekka podeszwa i idziesz w dol po schodach, teraz nieduzo ludzi chodzi bo cieplo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prywatyzacja MPEC |
Nie nie tylko ty. Też mnie strasznie nurtują. Ciekawe co robią.
|
|
Malachit masz racje Twoj temat jest wyjatkowo bez sensu
|
|
ef szesnastkom tez bonczki nalezo sie, a co to tylko wrony mogo latac? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
dokładnie zgadzam sie z vivera. naprawdę trzeba być idiotą żeby takie rzeczy pisać na forum wcześniej tego nie wyjaśniając. oczerniasz człowieka nie mając do tego żadnych podstaw, bo nawet nie próbowałeś tego wyjaśnić. zamiast siedzieć i pisać bzdury wziąłbyś się za coś np. zapytał swoją maniurkę czy "nie pożyczyła" sobie reszty kasy albo czy nie wydałem tego wczoraj na alkohol. ale jedno trzeba przyznać. być pijanym i zapamiętać numer boczny to już coś, o ile można wierzyć osobie nietrzeźwej... bo ja osobiście uważam to za farmazon pijaka, który nie pamięta, co wczoraj zrobił z pieniędzmi
|
|
Dziewczyna żyje i ma się dobrze .Niedługo wychodzi do domu .NIKT się nie wieszał. Madziuś Ty się lepiej nie wypowiadaj bo Total brak kultury.
|
|
nie zmarla i ma sie bardzo dobrze! powiedz znajomej ze szpitala zeby moze prace zmienila.......
|
|
i ju jest woda cieplutka mozna jaja umyc no nie ?
|
|
Witam, mam pare pytań na temat Yamy. 1. Kiedy klub powstal 2. Kto jest jego włascicielem 3. Przy lokal konkuruje z innymi lokalami a jesli tak to poprzez co ( ceny, wyposażenie) 4. Jak kształtuje sie wiek klientów I inne informacje dotyczące funkcjonowania lokalu. Dodam, że pisze prace licencjacką na temat łomżyńskiego rynku usług rozrywkowych i wszelkie informacje na temat Yamy będą bardzo przydatne. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi ( rzecz jasna za te sensne )
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |