Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wirtualna siła... |
głupota ludzka nie zna granic jak znasz numer taxi i calo sytlacje mozesz opowiedzieć w korporacji w której ten człowiek pracuje i napewno sie by rozwiazała sprawa ale lepiej wciskać kit i być nalogowym alkochilkem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wirtualna siła... |
Polecam swietna sciezke rowerowa w okolicach Lomzy. Mam tu rodzine ktora odwiedzilem w swieta wielkanocne i wtedy tez zrobilismy sobie niezla wycieczke waszymi okolicacmi- nie wiedzialem ze u was jest tak ladnie! A na dodatek 95% trasy bylo po asfaltowych drogach, mimo ze z dala od duzego ruchu drogowego. A wiec po koleji: - wyjechalismy z Lomzy w kierunku Ostroleki (trasa zdaje sie 61), minelismy po prawej cmentarz i skrecilismy w lewo do wsi Janowo. - MInelismy Janowo i jechalismy prosto w kierunku Szczepankowa, mielismy po obu stronach piekne widoki, bo łąki az po horyzont , na drodze minely nas moze ze 3 samochody, jechalo si ebardzo przyjemnie. - Potem ze Szcepankowa (warto tam zajrzec do pieknego kosciolka, zdaje sie ze poznogotycki) w kierunku Kraski, stamtad prosto na Tarnowo. Trasa nadal bocznymi drogami, ale asfaltowymi, ruch samochodowy niewielki. - Z Tarnowa do Miastkowa – Miastkowo to wies gminna wiec najwieksza na trasie, dojechalismy do rozwidlenia na Rybaki i Czartorie a stamtad to juz tylko 5 km do rzeki Narew. Jechalo sie lasem, wkolo ptaki spiewaja, ale najladniej i tak nad rzeka- piekne jalowce, zakola Narwi, bylo gdzie odpoczac. - Stamtad pojechalismy na Nowogrod (mielismy w planach tamtejszy skansen Kurpowski ale chcielismy wykorzytsac ladna pogoda i jechac dalej)- wiec z Nowogrodu wzdluz Narwi droga sfaltowa biegnie i dojechalismy do Jednaczewa, a to jzu prawie ze Lomza. Trasa jest bardzo malownicza, jechalismy w 5 osob , w tym 2 nastolatkow, spokojnym tempem, piekna byla pogoda, zajelo nam to razem z przystankami 5 godzin, ale naparwde jechalismy wolno i czesto robilismy przystanki na zrobienie zdjec czy odpoczynek. Naparwde goraco polecam, bo fajnie mozna spedzic aktywna niedziele. A tych ktorzy moze juz ta trasa jezdzili zachecam do komentarzy, moz ejakies udoskonalenia trasy podpowiecie? Pozdrawiam , Mirek z Katowic. Takos
|
|
koszt kursu to 70 zl i mysle ze jeszcze mozna bedzie się zapisac zajęcia są w sobote i w niedzielę od 9 do 13 „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
ja ostatnio płaciłam 50 zł na okęcie
|
|
23Emilka podaj mi namiary na emaila to zadzwonie. Zależy mi na czasie. mhj16@poczta.onet.pl
|
|
próbuj.są duże szanse że coś z tego wyjdzie,a jesli zależy Ci na czasie to posadź go/ją i opowiedz o tym że też się bałaś i dlaczego.nastolatek powinien zrozumieć o co chodzi
|
|
VizeV nie "piajani" sa dojeni do czysta tylko "pijani frajerzy" sa dojeni do czysta :)
|
|
najprawdopodobniej loty szkoleniowe , samoloty pojawiają sie co jakiś czas nad naszym miastem
|
|
ewako zablyslas bystroscio; co ty one nie cwiczo, one na serio chco sie zastrzelic nazwajem.. mamy wojne pszeciez, a nad lomzo bo to przeciez potega militarna polski Jarek
|
|
|
|
Trzeba było po mnie zadzwonić odwiózł bym Cię jak byś dał mi z powrotem na taxi ;p
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |