środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nieprawidłowości w KRRiTV ujawnione na sejmowej Komisji Kontroli Państwowej

darmo ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nieprawidłowości w KRRiTV ujawnione na sejmowej Komisji Kontroli Państwowej

ja pierdole, zamknijcie ten temat!!!

Akurat dziś mnie coś naszło i nie patrzyłem w niebo... około 22:08 lata sobie ISS (stacja kosmiczna) i zawsze od około 9:45 sobie patrzę przez ostatnie dni a dziś jak na złość nie mogłem ;/ Szkoda...

Ale to nie kometa hehe komety okgny mają ale nie w taki sposób, no chyba że była małą kometą ale to pewnie jakiś meteor lub coś w tym stylu

gratuluję szczęśca!!

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

hmm... im wiecej czytam Twoich postow SwS to wydajesz się coraz młodszy xD

Oskarżasz MPT, tylko które? MPT 19191, czy MPT 19624. Jak widzisz w Łomży jest dwie korporacje MPT.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Witam wszystkich.
Słuchajcie, jestem w dość patowej sytuacji. 9 maja miałem TWO i TSF w Szkole Policji w Słupsku. I jedno i drugie oczywiście zaliczyłem. Problemem jest MS. Na testach w Słupsku poznałem pewnego kolesia, który oczywiście też stara się o przyjęcie do służby w Policji. Wymieniliśmy się telefonami i powiedzieliśmy sobie że jeżeli jeden się czegoś dowie to będziemy się wzajemnie informować. Ostatnio rozmawialiśmy ze sobą przez telefon, zapytałem go co z MS. Odpowiedział że zadzwonił do KWP w Gdańsku i podali mu termin MS na 30 czerwca. No to ja też zadzwoniłem (chyba 2 dni po tym jak z nim rozmawiałem) i mówię jak wygląda sytuacja, że człowiek z którym byłem na testach już ma termin i ja chciałbym się dowiedzieć o swój termin. Na to głos w słuchawce odparł mi tak: "Proszę pana, jak my ustalimy terminy to do wszystkich państwa będziemy dzwonić" i to tyle. Zastanawia mnie to dlaczego człowiek który miał TWO i TSF tego samego dnia i w tej samej Szkole Policji to dlaczego jemu powiedzieli termin MS a mnie nie? On co prawda ma wykształcenie wyższe (ja dopiero średnie) ale z TWO miałem więcej pkt od niego a TSF skończyłem z lepszym czasem. CZY TO ŻE NIE DZWONIĄ OZNACZA ŻE MAJĄ MNIE W DUPIE?? Bo już sam nie wiem co o tym wszytskim sądzić :(

zeby byc kasanowo musisz mjec na pewno wyszukany wyglad.... buty - czarne szewrolety z dwoma szyszeczkami dyndajacymi sie ... piekne takie mokasynki mam nadzieje ze wiesz o jakie chodzi... nastepnie biale skarpety amerykanskie z trzema paskami roznokolorowymi zaciagniete koniecznie na polskie fioletowe ortaljony (na dole prawej nogawki konieczne sa wstawki z innego koloru ortaljonu [kwadraciki trojkaty itd])... nogawy gleboko wepchane w skarpety zeby na grubo napchane bylo w skarpetach... koszulka jesli jest cieplo koniecznie biala i koniecznie na ramiaczka na plecach typu boxer z wycieciami wsadzona w ortaljony... a jesli jest zimno koniecznie do fioletowych ortaljonow bronzowy sfeter rowniez w srodek spodni wepchany .... do tego okular jak nosil stalone we filmie kobra + wykalaczka we w zembach... w takim stroju udajesz sie do yam cafe i chodzisz na parkjecie jak sprezyna... wystkie twoje - gwarancja na pismie

urzad skarbowy - Łomża to nie Kraków, Kraków nie Warszawa, Warszawa nie Poznań, Poznań nie Gorzów WLKP, itd. itd. długo by wymieniać, ale jedno mają wspólne te i inne miasta, - czyli starówki z prawdziwego zdażenia, a takimi starówkami są właśnie miejsca z kilkoma fajnymi knajpami- dla każdego coś dobrego! i o to w starówkach chodzi, - za dnia sklepiki, pamiątki kawka, lody, itp. itd. a po zmierzchu browarek, wódeczka, wineczko z przyjaciółmi i dobra zabawa do późna. Starówka musi "żyć" na okrągło, a nasza nie żyje wcale!
Piszesz że nie bywasz w tej części miasta prawie wcale - ja też jestem żadko, ale jestem za tym, żebym miał gdzie znajomych zaprowadzić jak mnie odwiedzą, a co do Twojej wypowiedzi że izba p.h. jest żałosna, bo nie potrafi wymyśleć interesów bezalkocholowych dla starówki, to najlepiej pozostawiłbym to bez komentarza, ale jakoś nie mogę, a to np. dla tego, że takie biznesy już, że tak powiem, tam się "kręcą" i wcale nie przypominają mi starówek z miast w.w. a byłem w każdym z nich. I jeszcze jedno, krytykując I.P.H. słowem "żałosna", urwałeś się chyba z forum dla małolatów, piszących bzdety np. o Amnesii MAXXX (aby tylko skrytykować). Z tego co ja zauważyłem, to I.P.H. robi w naszym mieście, a już napewno się baaardzo stara, lepszą robotę od pana Prezydenta i naszych radnych. Ps. Daj swoje propozycje na wymażoną starówkę w Łomży, chętnie poczytam. Tylko w granicach rozsądku. Zamków tu nie stawiaj;)

Oskarżasz człowieka, nazywasz go oszustem a czy choć pofatygowałeś się do siedziby firmy, którą reprezentuje, czy chociażby dowiedziałeś się telefonicznie ile taka usługa kosztuje? Może ten pan miał cennik firmy, przecież wziął odpowiedzialność za Twoje auto i potem musiał jakoś wrócić do swojego z tych Kupisk. jeżeli poczyniłeś kroki ku temu i dowiedziałęś się co i jak czekamy na odpowiedz. Jeżeli bowiem firma nic na ten temat nie wie i ma inne stawki Twoje słowa będą ostrzeżeniem dla innych, jeżeli jednak Ty się mylisz to rónie dobrze ten pan może teraz iść do Sądu i złożyć na Ciebie zawiadomienie:)

a to termin WZ jest wtedy gdy juz sprawdza ankiete bezpieczeństwa tak?? bo ja w czwartek mam WZ czyli z tego co mówicie to juz mam sprawdzona ankiete??

Ja ostatnio widziałem coś lecącego w kierunku na Zambrów dość wysoko i bardzo szybko, 2 tyg. temu, sporo po północy. Migało co pewien czas ale nie tak jak samoloty tylko przez kilka sekund świeciło a potem gasło na kilka sekund. Może to UFO ?

tez to cos widziałem w białym ok 22, świeciło na zółto i znikło....

s tego co wjem to lars poznal jamesa z ogloszenia w gazecie wiec mozna zespul ótworzyć na foróm mie sie zdaje

Od dłuższego czasu Was wszystkich obserwuję.Prawdą jest że niewielu z Was prezentuje odpowiedni do tego miejsca poziom intelektualny, nie wspomnę już o zrozumieniu i tolerancji dla praw "obecnej epoki".Do kurwy nędzy...ludzie!!!Po to jest internet żeby z niego korzystać!Ciekawe co powiedziałby taki marek12 albo kloszard jakby ktoś ich zaczął szykanować za napisanie posta.Chyba normalne jest że jeśli nie zna się środowiska (ciężko znać wszystkich fanów gitar z całej Łomży) to się pyta na forum.Do tego to ***** jest.Wcale nie staję tu w obronie kolegi wokalisty bo jemu to napewno zwisa.Sam gram na elektryku,mam długie włosy i nie mam zamiaru się śmiać z dresów za pośrednictwem internetu.Faktem jest że słucham czasami rapu ale nienawidzę debilów typu "joł joł chodź zajaramy" albo "umc umc".Aktualnie śmieję się z 2 typów którzy chcieli się zemścić za to że nie dałem im szluga.Trochę im nie wyszło i dostali wpierdol na jantarze.Cóż to była za satysfakcja widząc jak kozaczący się,łysy,nieumiejący się wysłowić (sepleniący w takim stopniu że w ogóle go nie można zrozumieć) dres leżał na chodniku i wzrokiem błagał mnie żebym przestał go kopać.Apeluję żebyście opinie typu marek12 zachowali dla siebie,a najlepiej podtarli nimi swoje dupsko bo może się okazać że kiedyś ktoś nauczy Was myślenia w taki sposób jak kopanie po schabach.

Uczę się jak kochać swoje dziecko, gdy ma lat „naście”, gdy odrzuca moją miłość i wszelkie starania. A nie jest to prosta nauka, wiedzą o tym wszystkie te osoby, które przeszły ten trudny wiek swoich dzieci lub, tak jak ja, zmagają się z Tym tematem w chwili obecnej. I właśnie do tych ostatnich zwracam się z pytaniem. Czy szukaliście w Łomży jakiejś pomocy, czy ją znaleźliście?
Czy widzicie, tak jak ja, potrzebę kształcenia się? Czy chcecie iść w pracę nad sobą w kierunku dokonywania zmian w swoim funkcjonowaniu jako rodzic?
Proszę, wypowiedzcie się na ten temat. Możecie pisać na adres: mamanastolatka@gmail.com, może RAZEM coś zrobimy, żeby sobie wzajemnie pomóc!?

Zapraszam do wymiany zdań.

Korzystając z dzisiejszego Dnia Matki, życzę sobie i wszystkim matkom, abyśmy nauczyły się mądrego inwestowania w młodego człowieka w procesie wchodzenia w dorosłość.

kissfan; nie jestes anonimowy... publicznie bys sie nie przyznawal do tego...
gadasz na innyh a sam jestes jak inni, brak ci rozumu - to cie z nimi laczy. bardzo dobrze wyhodzila ci obserwacja, nie odzywales sie i byly to twe najmadzejsze wypowiedzi

twierdze mimo to, ze z kilku zdaniah opisales garsc prawdy

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

KODIAS limit miejsc określa komendant głowny policji. Limity przyznawane są na poszczególne podległe komendy wojewódzkie. Na liście rankingowej znajdują sie wszystkie osoby,ktore pozytywnie przeszly cala procedure rekrutacyjną i jeśli jest więcej osób niż miejsc to biorą tych z góry listy.Lista tworzona jest na podstawie punktów zdobytych na poszczegolnych etapach rekrutacji. Jeśli sie nie zalapiesz to mozesz czekać na przyszły nabór z nadzieją ,że w przyszłym naborze ludzie będą mieli mniej pkt co Ty .

a co do opisanego przeze mnie zdarzenia to uwierz mi-przyznałbym się.ja się tylko broniłem i nie moja wina że 2 debilów na nieszczęście trafiło na silniejszego.przyznaję się do tego z jeszcze jednego względu-pół godziny później obrabowali w okolicy sklep.nie można pozwolić żeby takie mendy społeczne chodziły bezkarnie dlatego o tym piszę i napewno tego tak nie zostawię

Wszyscy lubimy wypić dobre winko, kufel piwa z sokiem- alkohol jest dla ludzi, co nie oznacza że trzeba odrazu się "nawalić" chodzi o to by miło spędzić wolny czas, porozmawiać o wszystkim i o niczym. Lampka wina, dobre lody i można miło spędzić czas na świerzym powietrzu a nie dusić się w domu, np, przed komputerem, tv itp rzeczy które zabierają dużo czasu.
Ja uważam jak już wcześniej pisałam że ogródki w Łomży powinny powstać takie siakie- różne! W Krakowie, np, jest ogródek przy ogródku, pewnie w innych miastach też i o wolny stolik cięzko- ja rozumiem, że Łomża to nie Kraków, ale może się stać Krakowem, prawda jest taka, że ludzie tu nie przychodzą bo i nie mają po co! Mieszkam w granicach Rynku i przeraża mnie czasami to że po 18-ej to już nić nie czynne, no nie licząc SEZAMU- do 21-ej otwartego.
A co do ludzi tam mieszkających? prawda mieszkańcami są przeważnie ludzie starsi, ale to się powoli zmienia- takie jest życie- niestety! Myslę jednak że aż takich protestów jak tu są wymieniane nie będzie. Szacunek pełny mam dla tych starszych ludzi, ale nie zapominajmy też o tych młodszych, oni też chcą żyć.!!!!

Łomża MUSI się zmienić!!!!!!!!!!

A Panu Prezydentowi to już serdecznie dziękujemy!!!!!!!!!!

hahahahaha jaki koleś :p ten SwS przypomina mi Crazyahmeda z czatu :p

Łomża Agencja Usług Turystycznych Baltic Travel Pl. Niepodległości 17 (86) 216- 54-86.
Oni maja kontakt z kierowcami busa ktory jedzie prawdopodobnie z grajewa, zreszta zadzwon wszystkiego sie dowiesz.

Ja kupowałem bilet z Łomży na Okęcie i z powtrotem w biurze podróży Tomi Tourist na Al. Legionów 7a. Jechałem busem firmy Trans - Avia z Ełku.
Z tego co wiem to oni jeżdżą codziennie 3 albo 4 razy na Okęcie z Łomży. Wsiada się do tego busa pod hotelem Gromada.

http://wyslijto.pl/plik/b3qk1zteay

lubie porzadne dziewczyny a nie blachary jak ciebie kreco blachary to coz widac ze chójem sie obracasz tylko i widac jako zone bedzieś miała .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org