Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
11 marca XIII Manifa w Warszawie |
a ja sie wogole nie komple bo poco ?od prawdziwego chlopa powino pachnac chlopem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 11 marca XIII Manifa w Warszawie |
Hej, moglibyście polecić mi jakiegoś dobrego pediatrę w Łomży?
|
|
Ktos wie ile w bdg sie czeka na MS ???
|
|
i ja widzialem taki meteor zapierdalal i mrygal swiatelkami raz niebieskie raz czerwonkawe i coraz szybciej az w koncu zniknoł gdzies za gorko duzo dzwieku przy tym wydawał takie cos jak " iooo ioooo ioooiooooo" we srodku 2 panowie siedzieli jeden wąsaty marian drugi zupelnie nie znany Takos
|
|
dokladnie, jedynie alimenty "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
poczytaj sobie lepiej cos na temat syndromu CHARGE i dopiero cos powiedz na ten temat oni usiluja pokazac wszystkim co to jest bo ta choroba jest malo znana na swiecie i to jest jakby akcja promujaca!!!
|
|
Jeśli bym wiedziała, że może ktoś dzięki temu ocali swoje życie, to bym się zgodziła na taki reportaż. Dzięki takim kampaniom i stronom z nieocenzurowanymi zdjęciami z wypadków zaczęłam zapina pasy nawet jeśli siedzę z tyłu, a jadąc z kimś zwracam uwagę na prędkośc. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Tylko tyle... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
"dadzą coś kasy w wulkanizacji za zużyte opony?" hehe jak sie nad toba zlitują to ci pewnie dadzą :)
|
|
A do fryzjera załąpiesz się od ręki? Albo do kosmetyczki? W Warszawie na wizytę u lekarza rodzinnego czeka się nawet kilka dni. A w Wielkiej Brytanii to i 2 tygodnie.
|
|
chcesz dac do zroumienia przyszlym kursantom ze skoro wasz instruktor ma uprawnienia egzaminatora to ze da sie (jak sie da) przyłatwic egzamin.
|
|
Darmowe doładowania na komórkę 1Wchodzisz na stronkę www.otineo.com 2Zakladasz sobie konto 3Jako osobę polecającą podaj mój numer telefonu 516612548 4Następnie dzwonisz na dosłownie 3 sekundy pod numer 22 205 39 44 [koszt w moim wypadku wyniosl 4 gr,0 na kącie? tez da sie zadzwonic] ;) ( zapytaj a podpowiem) 5Na tej stronce oglądasz reklamy za co dostajesz punkty które możesz wymienić na doładowania albo rozmowy 6Na starcie mamy juz 20 pkt !!! prostrzym sposobem jest rozeslanie sposobu znajomym,za kazdego ktory zalozy konto dostajecie 10 pkt 100pkt=5zł Nie jest to zadna sciema za 100 pkt dostajemy telekod do wybranej sieci: Czym jest dla mnie PiS? Gównem! ![]() ![]()
|
|
Napisałam w WIĘKSZYCH korporacjach, bo z postu autora wynika, że to go interesuje ... napisałam też, że w WIĘKSZYCH miastach. Zgadzam się, że na łomżyńskim rynku pracy trzeba mieć duże znajomości, ale jak masz duże znajomości to i specjalnie nie potrzebujesz wyższego wykształcenia... zresztą ważne jest, co umiesz i jak umiesz to wykorzystać co do prestiżu zawodu każdy ma swoje zdanie na ten temat i nie będę porównywać socjologów do lekarzy czy prawników byłoby to bardzo niewłaściwe porównanie ... a tak na marginesie UMK w Toruniu to według mnie bardzo prestiżowa uczelnia i dyplomy z tej uczelni są punktowane bardzo wysoko w całej Polsce i o takich uczelniach myślałam pisząc poprzedni post
|
|
Mam pytanie czy ktoś pracował w firmie Jumirpol? Jak tam jest?
|
|
Mozna tez zalozyc konto i nie bawiac sie w to poprostu wygadac 20 minut ktore w momecie rejestracji dostajemy za free :D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
madziusmadzius mam wrazenie ze jestes blondynką :) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
VizeV a z kad taki wniosek? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
a do czego ci z teflonu
|
|
P I E R D O L I M Y N O W O G R Ó D Nie zaśmiecaj forum! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
no własnie, nie wchodź pod eLki bo oni nie umieją hamować, rozumisz
|
|
aco oni z ostrowi t są inni??? gorsi?? czy moze łomza jest twoja prywatna?? dobry i kulturalny i inteligentny kierowca w ten sposób sie nie wypowiada i daje sobie rade na ulicy . a jak na ciebie w warszawie trąbią bo z burakowa przyjechałes i błąkasz sie jak slepy po drode to wtedy muwisz ze masz prawo tam jezdzic. jesli kiedy kolwiek byles w warszawie lub innym duzym miescie taty samochodem
|
|
Na WZ się pewnie nie przygotowuje ponieważ WZ jest po MS. No ja też czekam na MS. TWO i TSF miałem 9 maja i na razie nikt nie dzwoni :( ale ziomek z którym byłem na testach ma już wyznaczone MS na 30 czerwca. Nie mam pojęcia dlaczego on już wie a ja nie :(
|
|
Patrzę, że wszyscy tu mają siano w głowie. Jak mamy mieć takich stróżów prawa co pytają się jak to zdać to dosłownie łola boga. Rozumiem, można podzielić się wrażeniami, ale nie to co tu na forum się dzieje. Takos
|
|
no i alan sie spiździł troszke jak wyjaśniono mu problem :) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |