Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dla IPN nie ma to znaczenia |
nikomu sie nie musze tlumaczyc czemu robie takie bledy a nie inne i jakbys byl inteligentny to bys wiedzial ze nie ocenia sie ludzi ktorych sie nie zna ;d i po drugie biora na podst inteligencji pooczytaj sobie to sie dowiesz i pozniej gadaj ;] PozdrOoo :DDDDDD
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dla IPN nie ma to znaczenia |
jasimar napisał/a : "est to osoba ogólnie dostępna , która nosząc identyfikator prawdopodobnie zgodziła się na udostępnianie swoich danych osobowych." Prawdopodobne to jest, UFO, życie po śmierci i nocne skrzaty :) Dawno się tak nie uśmiałem hehe :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie chodzi o to że nie umiem ruszać tylko o to że Grande szarpie. Jeżdziłem innymi samochodami i takiego zjawiska nie ma. Podobno te modele grande punto tak mają. Dlatego pytam. I nie wyobrazajcie sobie ze chodzi o kangurki. Poprostu te auta szarpią. Firmy ani instruktora nie podam bo to nie o to chodzi ze by pisac o tej firmie...
|
|
Nie rozumiem czemu tak mowicie, że np "amnezja jest do bani" nie rozumiem czemu tak malo przychodzi osob, uraz do Atomu?... kraść nie kradną bo nie ma tam kogo okraść... skoro amnezja jest do bani to i yama jest do bani, klub na takich samych zasadach, a jednak w yamie jest czesto gęsto, że przejść nie można... kure**wo jest wszedzie, Igusia-co jeszcze w burdelu widziałaś bo ja nie bylem, tam też Ciebie okradli? chyba z cnoty... "kierownik" czyli menager myślę, że dobrze sie spisuje, dobrze promuje klub.. taxi za darmo do 24... wejsciowa za darmo w piatek i w sobote, czasem jeszcze jakieś niespodzianki, np. 60drinkow dla pierwszych przy barze- tydzien temu tak bylo...muzyka b.fajna, nuty takie jak w radiu tylko, że fajnie zremiksowane, normalne do potanczenia, nuta nie taka jak w starym Atomie caly czas ten sam rytm i sam bas slychać było, nagłośnienie dużo lepsze, z ładnym sopranem... narzekacie na yam, że ciasno, że nie ma gdzie potańczyć, chamstwo łokciami sie rozpycha itp. a pomimo tam chodzicie, w amnezji jest duzo, duzo wiecej miejsca na parkiecie i miejsc siedzacych jak i przy barze nie trzeba w kolejce stać, dwa bary, a w jednym z 5stanowisk przy nalewakach..ekskluzywny klub, jak i yama, ale rzymianka ciasna śmierdząca speluna jak nie wiem, duża wiocha, dowodow juz nie sprawdzaja to i dzieci gromada, a ludzie tam tak się pchają, w amnezji pełna kultura i nie okradają przy barze jak w rzymie za kazdym razem drink inaczej kosztuje od 6 do 15zl ;/ a w amnezji masz menu i wiesz co i za ile kupujesz... moim zdaniem najlepszy klub w Łomży, tylko szkoda, że ludzi mało... Wystarczy przejść się, zobaczyć a nie pisać głupoty w ciemno... TO NIE ATOM!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dede uwierz, są mieszkania poniżej 3000 i nie są to bzdury tylko real...
|
|
Święta racja Malachit ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Fajny filmik - gratulacje, gralem kilka razy w paint balla fajna zabawa - rowniez polecam!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |