Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ks. Szymon Klimaszewski zmarł w Górach Kaukazu. Wieczny odpoczynek ... |
Mój kumpel od początku szkoły ani razu nie kupił biletu, bo obliczył sobie, że nawet jak go będą łapać co 3 miesiące to i tak się opłaci. Jak narazie nie złapali. Ostatecznie zawsze można wyleźć przez okno :-D A na szczęście rzadko się zdarza, żeby były kontrole częściej niż raz na miesiąc. Sars
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ks. Szymon Klimaszewski zmarł w Górach Kaukazu. Wieczny odpoczynek ... |
byłam tam ostatnio jak byłam w łomży duży pokój przerobiony na klub. Zastanawiam się czy nie zaprosić do siebi DY Maji. U mojego chłopaka w holu jest więcej miejsca, lepsze nagłośnienie i ma nawet dwa koguty policyjne. Czy właściciele mogliby mi podać jakiś kontakt do niej, chętnie byśmy pobawili się przy jej muzyce na prywatce. Skoro gra w takich norach to i dla nas zagra. Monia
|
|
człowiek to pasożyt !
|
|
Orginalny nick? Chiba ktoś na głowę upadł. Wszystkie są nieorginalne, włącznie z moim. Chociaż ja mam taki, który znajdziesz w słowniku języka polskiego, a nie muszę go udziwniać lub dodawać cyferki (np. zamaracha 288)
|
|
Jasne, że Łomża to dziura zabita dechami. A że niektórzy uważają ją za pępek świata, to już ich problem. I niech się z nim gryzą dalej.
|
|
..., jak to wołki nierozpoznawalne?? He he he , oto gdzie mnie wołki doprowadziły!!! Chwała wołkom!! http://stirlitz.dowcipy.pl/[url/] Grzesiu, zrozumienia u mnie dostatek, jednako nie dla wołków, nawet Małgosinych. Pomijając wyzierający ze skeczu Halamy absurdalny rol-laicyzm w temacie "Wołek a sprawa polska" (wołek nie wystepuje w polu), to i w polu dla niego miejsca nie znajduję. Tak jakoś nie lubię robaka... :-) ale jesli wola wasza taka... Zbych
|
|
Bliższe namiary dam jak odpalę wreszcie tego interneta w chaupie. W końcu muszę przecie pracować, a nie zbijać bąki w internecie. Czy w banku ciężko? Wiem, że bywa gorzej... U mnie na przekwalifikowanie się trochu już za późno... No cóż, każdy jest kowalem swojego losu i co se wykuł za młodu ...
|
|
Stokrotka jest przede wszystkim za droga. Inne sklepy gdzie jest taniej będą dalej funkcjonować. Robię zakupy w Gośce i wiem, że ten sklep zostanie bo ceny w nim są tańsze od Stokrotki. Tak samo sklepy SPOŁEM - też jest sporo taniej.
|
|
A propos artukułu http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=2655 Otóż Pan Deptuła ma jeden zasadniczy cel - zająć ojcowiznę poprzez zasiedzenie. Natomiast, gdyby doszło do scalenia, podziału ziemi i wyznaczenia nowych działek musiałby podzielić się ze swoim rodzeństwem. Mamy demokrację i skoro 87% mieszkańców poparło scalenie, to nie może być tak, żeby jeden człowiek (w jakimkolwiek stanie umysłu byłby), blokował całą procedurę. Jakby była komuna, to by mu zabrali ziemie i nawet by nie jęknął. A teraz przecież nikt mu nie zabiera, tylko daje w kilku kawałkach. I po co bronić wsi w środku miasta? I jeszcze jeden fakt : Pan Deptuła jest operatorem telewizji i jakoś tak dziwnie wszystkie media podjęły temat widząc tylko jego krzywdę, a nie ogół problemu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |