Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Korupcja wzrosła o jedną czwartą? |
Droga Koleżanko Pojutrze radzę zacząć dokonywać zakupów przez internet skoro tak raża Cie, w Twe niewieście oczka, panie potrzymujace lade...( ich problem, a przedewszytkim ICH pracodawcy, więc na kij Ci sie tym interesowac???)lub zamiast marnowac czas na pisanie na forum o tak beznadziejnym problemie poszukaj sobie sklepu gdzie panie beda witac Cie promiennym usmieszkiem i wspaniale doradzac... a co do pani wypowiadajacej sie z tego sklepu - widac skoro tyle nie pochlebych opini na Wasz temat jest , to moze nalezalo by cos zmienic na lepsze??? pozdr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Korupcja wzrosła o jedną czwartą? |
Z tego co wiem to ten manekin waży 28 kg.Jesli tak to nie jest źle.Tak naprawdę nie wiem czego sie boje.W szkole rzucałam piłką dalej niż 5m, z wf ogólnie nie mialam problemów.Tylko ostatnio mialam male problemy i kondycje mam juz słabą:/.. Mam pytanie do Turuniaka : co miałeś na myśli pisząć że .."Do Żoau wlasnie wrocilem z testow z piły bardzo duzo lasek oblało piłke..... i nie przymykaja na to oczów... podciagaj sie nadrazku :) Co podciągają??eh:/..
|
|
a jaka cena? w miejscowosci Rutki tez maja dobre ceny. wylot na wizna - grady woniecko, kolo starego skr-u. tel. 602-124-738
|
|
Na małej krasce przy domu weselnym Wenecja jest stolarnia i tam robią drzwi na wymiar
|
|
ale wy jestescie dziwni ! to sa wychowankowie lks dokanczaja runde i tak spadna i tak chlopaki graja zeby sie czegos nauczyc oni maja od 21 do 16 lat to co wy chcecie?? moze maja grac jak zawodowi ?? zastanowcie sie co wy piszecie zobaczcie tez dobre momenty !! czy tylko wynik was interesuje?? czemu nie powiedize ze z liderem przegrali malo a z olsztynem gadace ze duzo widzicie tylko zle zeczy a dobrych nie widzicie!!!!!!!
|
|
Może obciągają ??
|
|
No właśnie ! W cywilizowanym !
|
|
Proszę podać maila mogę wysłać wzory drzwi każde można zrobić w dowolnym wymiarze i kolorze . Pozdrawiam Przemysław
|
|
Droga Żoau. Chodziło mu o to, abyś ty podciągała się na drążku po to, abyś wyrobiła sobie mięśnie u rąk, żebyś bez problemów rzuciła tą piłką lekarską. Teraz już rozumiesz? PS. Moim zdaniem do służb mundurowych powinno brać się także na podst. testu z inteligencji.
|
|
Witam Wszystkich 13 maja zdawalem multi nie mam jeszcze wyniku jestem strasznie niepewny w tych pytaniach co bylo raczej tak zdecydowanie tak to ja zawsze prawie zaznaczalem odpowiedz raczej i stad moja obawa bo przeczytalem to cale forum i ktos napisal ze jak sie raczej odpowiada to sie jest malo zdecydowany juz zdaje drugi raz multi za pierwszym razem zdalem ale troche inaczej to wygladalo a rozmowa z pania psycholog bardzo mila sympatyczna.. mam pytanie co sie liczy bardziej ocena komputera czy pani psycholog??
|
|
|
z tego co wiem busem do bremen przejazd kosztuje 300 zl w tym roku. Ja w tamtym roku jechalam do Lutten placilam jeszcze 260 zl. Niestety podrozalo.
|
|
Heh.. nie wiem czy to kogoś pocieszy, ale w śledziewie wyłączyli ciepłą wodę na tydzień podobno ;) Więc może jakoś te dwa czy trzy dni przetrwamy :]
|
|
No i jak tam ruch pierwszego dnia?
|
|
Disco i nie tylko, Techno też niby tylko godzina a najwięcej się dzieje wtedy
|
|
"Jest to osoba ogólnie dostępna , która nosząc identyfikator prawdopodobnie zgodziła się na udostępnianie swoich danych "Człowieku nosi idint żebys _wiedział z kim rozmawiasz _konsultant czy kierownik.Takie pewnie wymogi sieci a nie do smarowania osoby prywatnej na forum.Nie wiem czy wiesz ale jest taka kniiga jak" Kodeks cywilny"
|
|
Jak juz pisal ktos wczesniej bierzmy z natury to co najlepsze, a jak chcecie sie naspawac chemią to kupcie se tubke butaprenu i torbke do kompletu zreszto wiekszosc ćpunów pewnie wie jak tego używac bo od tego zaczynala.
|
|
Pawle lecisz po samochód do śmietniska do bremen??
|
|
Są pytania i trzeba na nie odpowiedzieć. wszystko prawie jest zaznaczone w zszycie tylko trzeba przepisać.ok 70 pytań. a przepisać jak najszybciej. na środę najpóźniej już żeby było przepisane. pytań wyszło półtorej strony. jak przepisałem na kompie. chodzi oczywiście o przepisanie tego wszystkiego w wordzie. trochę do nauki a reszta na ściągi. a cena?? hmm...?? nie oriętuje się ile to by mogło wynieść łącznie. ile za stronę można dać. jakieś propozycje???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |