Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SZCZUCIE, POSŁUGA CZY INDOKTRYNACJA? |
domek nabyłem razem z piecem na olej :) no i nie ma na razie odwrotu, dzięki za pomoc pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SZCZUCIE, POSŁUGA CZY INDOKTRYNACJA? |
Ja bym proponował kupić gotowca,jeżeli szukasz tańszych drzwi to na przeciw jednostki mają duży wybór drzwi i ceny dostępne dla kieszeni.
|
|
I jeszcze jedno pytanie. Chodzi ci, tak jak napisałeś o przepisanie jedynie [TEKSTU] z zeszytu, czy może [CAŁEGO] zeszytu? Napisz jakieś dokładniejsze informacje, bo jak sam widzisz jest trochę chętnych na pieniądze. Napisz ile stron, za ile, na kiedy itp.
|
|
SwS lamusie twój stary do komendant a ty synek psa i zarazem frajer. Nie pucuj sie i wal sie na piz.de. Takos
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Z tego co wiem koszt budowy bloku w Białymstoku wynosi 1800 netto plus vat bez działki, jest to bardzo niska cena za jaką już firmy budują , oczywiście w tym wliczona jest robocizna , zarobek i wszystkie koszty.Niestety Łomża jako mniejsze miasto na pewno te koszta ma mniejsze prawdopodobnie spadły by do okolic 1500 netto czyli z 1830 brutto plus koszt działki jakieś 300 zł.Czyli za metr nowego mieszkania wychodzi jakieś 2100 . A że ceny są powyżej 3000 tysięcy to już inna sprawa , każdy musi zarobić i dla siebie i na swoich pracowników i na swoje samochody i domy sami rozumiecie to jest biznes.Ogólnie wracając do sedna , nowe mieszkania cztery lata temu były w okolicach 2000 zł i to jest cena ile takie mieszkanie w Łomży jest warte, takie jest moje zdanie .
|
|
co na tych półkach i po ile? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Podaję e-mail: barbra@lom.vectranet.pl
|
|
Na wyniki to troche sobie jeszcze poczekasz:) RACZEJ tak czy raczej nie - zaznacza się sporadycznie, bo wyjdzie ze jestes NIESTANOWCZY. Wyniki ze wszystkiego są ważne, ale końcowa faza zależy od psychologa. Acha i z natury wszyscy psychologowie są sympatyczni ale na to się nie patrzy. Pozdrawiam
|
|
był ktoś na otwarciu tego sklepu ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
wez nie rób jaj półtorej strony cięzko przepisac Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
robrob-w Kownatach za przystankiem w prawo,a potem w lewo. :)
|
|
Ciekawe czy by wyłaczyli na tydzien satelity he i telefony komórkowe nie działały by przez 3 dni. to by dopiero było. Wydaje mi się, że w obecnych czas wyłączanie ciepłej wody to tylko w krajach 3ciego świata. Trzeba stad uciekać czym prędzej.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |