Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Był, czy nie był? |
Dzięki tylko kto to jest Marcin Adamski. nie chcę sie znowu sparzyć już kiedys dostałem email do Koordynatoraod Pani Kierownik Zelaznej i okzazało się ze był to adres email do firmy budowlanej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Był, czy nie był? |
bywam w tym sklepie od czasu do czasu i nigdy nie zauważyłam jakiejś nie miłej atmosfery.
|
|
Musisz być strasznie skrzywdzona przez domniemaną firme skoro czepiasz się az tak mało znaczących szczegółów:) bywam w różnych sklepach...różnych centrach...czasem widzę jak Panie się podpierają o ladę...ale czy to aż tak naganne zachowanie???? pójdź do nich i im to osobiście wytycz.....chciałabym zobaczyć ich śmiech ...bo raczej nie zażenowanie....
|
|
A dokładniej, w Łomży jest tylko jedno miejsce, gdzie można zdemontować samochód - na ul. Poznańskiej na przeciwko browaru, zakład pana Łuby. Reszta to złodzieje i oszusci, oddając takim samochód popełniamy przestepstwo.
|
|
tzw. KANGUR , ale to wina samochodu przecież hahahah
|
|
Potrzebne mi informacje kto i za ile w łomży przepisuje tekst. dokładnie chodzi mi o przepisanie tekstu z zeszytu.
|
|
Czepiasz się do drzew przy drodze, ale to nie jest jego wina! Nie wyskoczyło nikomu pod samochód! Zresztą na prostej drodze to bardzo dziwne, nawet nie jest najgorsza jak na nasze Polskie. Jednym słowem brawura. Dziewczyna nie powinna wsiadać za kierownice i nikt nie powinie jej na to pozwolić:| Najwidoczniej nikomu ta prędkość nie przeszkadzała, trochę adrenaliny, a teraz konsekwencje. Naprawdę przykra sprawa, ale dlaczego nikt nigdy nie bierze tego do serca? Wsiada i jedzie, nie patrzy na nic, jest panem dróg. Przecież te wszystkie wypadki w prasie czy telewizji to jest dla wszystkich przestroga! Myślcie jak jedziecie, ponosicie odpowiedzialność nie tylko za siebie, ale również za pasażerów. Uczcie się w tym przypadku na cudzych błędach, żeby było ich coraz mniej.
|
|
witam, może tak, dom ma ponad 400m2, z tego ogrzewałem stale okolo 200m2, mam duże straty ciepła , ogrzewałem dwie kondygnacje a ciepło uciekało na poddasze przez źle zaprojektowana klatkę schodowa , grzejniki {zakładała jedna z łomżyńskich firm} do których nie można dokupić głowic termostatycznych , na allegro znalazłem w zeszłym roku jedną :) jezeli jeszcze nie masz pieca olejowego to go nie montuj , kup sobie piec na ekogroszek , w domu ciągle ciepło i gorącej wody do oporu :) pozdrawiam
|
|
ile tego jest i ile płacisz??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ty dsziwko chcesz to pogadmay inaczej dzis na starym rynku o 20 niema cie *** ci w dupe a frajer to twoj stary cwelu
|
|
w dziale ogłoszenia bylo jedno o wyprawie do niemiec wlasnie w okolice bremen
|
|
tak, odszkodowanie w postaci podwyżki za wode hehe to tak samo jak w nocy odkręcę cieplą wodę a leci zimna a oczywiście płacę jak za ciepłą. czyli co: mogę się poskarżyć do federacji konsumentów? no bo przecież nabywam produkt- czyli w tym przypadku ciepłą wodę, która cieplą wodą nie jest a liczą jak za ciepłą. oszustwo w biały dzień? ( nie no akurat to oszustwo w nocy ). taka jest sytuacja w spoldzielni Perspektywa. jeśli już nie podgrzewają wody po 23 to mogliby wogole ją zakręcić zeby jak ktos odkręci ciepłą wodę do zeby nic nie lecialo.
|
|
Gratuluje właścicielowi pomysłu na biznes ,ale czy w lomzy wypali czas pokaze mysle ze znajda sie amatorzy tych wynalazkow Osobiscie nie polecam !! pozostanmy przy naturze ::live is business , business is live
|
|
Wiesz,... to tak jakbyś napisał np :"szukam białego fiata". Możesz bardziej sprecyzować temat? Polskie reggae to wbrew pozorom bardzo szeroki temat. Jakieś style, kapele, przedział czasowy, festiwale....? A do SwS: naucz się dziecko pisać po polsku, bo sam robisz bydło. Twoje beznadziejne pokrzykiwania na forum świadczą tylko o tym, żeś cymbał głupi i niedouczony. Znajomość pisowni masz na poziomie absolwenta korespondencyjnej szkoły dla niedorozwiniętych i upośledzonych. Zarzuć dresowy kapturek na łysą pałę i śmigaj za śmietnik walić gruchę koleżkom.
|
|
O 9:30 masz z dworca PKS autobus relacji Łomża - Ełk przez Pisz, gdzie wysiadasz na dworcu PKS o 11:20, z tego samego dworca o godzinie 11:45 masz bezpośrednie połączenie SINDBAD 08 Polska-Niemcy Rozkład nr 8 (niebieski) Star-Turist, które jedzie przez Bremen. Połączenie te kursuje w Piątki, Soboty, Niedziele. Całkowity koszt przejazdu to 199 zł plus koszt transportu PKS-em z Łomży do Pisza (maks 215 zl) Przeanalizowałem również możliwość transportu Łomża - Toruń autobusem relacji Białystok - Szczecin (2 h zwiedzania Torunia w planie wycieczki gratis), a potem przesiadka na ten sam autobus jadący do Niemiec, aczkolwiek nie jest to opłacalne, ponieważ cena biletu w zależności czy wsiadasz w Toruniu czy w Piszu różni się o 10 zł. Więc podsumowując, na Twoim miejscu udałbym się tak jak mówi mój pierwszy wariant. Pozdrowienia i czekam na piwko za fatygę :)
|
|
80% dziewczyn odpada na piłkach, albo nie dorzucają, albo przekraczają linie. Pochodź troche na basen i popływaj - wyćwiczysz sobie mięśnie ramion i wtedy bez problemu dorzucisz. Życze powodzenia Pozdrawiam mario
|
|
march nie tylko ja pisałem te ogłoszenia heh
|
|
a ilu bylo rzymianinow ?
|