Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prywatna telewizja? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prywatna telewizja? |
Treść jest ukryta
|
|
kryzys dopadł i gadu gadu ...
|
|
http://di.com.pl/news/26966,0,Gadu-Gadu_Awaria_jest_powazna_ale_trzymamy_reke_na_pulsie.html Powoli zaczynają pracować serwery: http://aqq-pomoc.info/monitor-gg
|
|
no proszę chyba któraś dama sie wypowiedziała z wenice...wkońcu dotarło żeby wzięły się do roboty...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
Współczuję takim idiotom jak wy!!!! No ale skoro wolicie dyskusje na temat papieru toaletowego, sraczki i innych kretyństw to świadczy tylko o Was!!! I jeżeli ktoś tu nie grzeszy intelektrm to nie ja tylko WY KRETYNI!!!!
|
|
ktos kto tylko zobaczy ile samochod ma koni mechanicznych i porównuje np samopchody europejskie do amerykanskich... i mowi, ze np europejski ma 200km a amerykanski 180 i to europejski jest slabszy to dla mnie zwykly zar... widac, ze ta osoba nie ma zielonego pojecia o czym mowi... moment obrotowy to prawdziwa moc pojazdu...
|
|
Czy w Łomży robi koś jeszcze ogrodzenia betonowe oprócz zakładu na Poligonowej? Proszę o namiary.
|
|
tylko natura
|
|
bulki do parowki
|
|
W Biedronce są na pewno na Wyszyńskiego.
|
|
:)
|
|
chodzi mi o to aby do sierpnia byly to niewielkie kwoty poniewaz w sierpniu dostane 1 wyplate a wczesniej nie ogarne wiekszych sum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |